Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 14:02)
Stengiuosi nebe verkt nes sirdys jau streikuot pradejo, spaudimas sokineja kaip reikalas, kaip ir si savaitgali galvojau nustos plakt sirdys mano , sustos kaip ir mano mazutes  verysad.gif pradejau dust, gerkleje lyg kazkas butu istrige seiliu net nurit negalejau, krutine pradejo ziauriai skaudet ir sirdys jauciu taip letai plaka , silpna taip pasidare kad jau pagalvojau kad sirdys siendien tikrai sustos man, pasimatavau spaudima je tau vyras kaip issigando mazas spaudimas ziauriai iskart vaistu, prigeriau vaistu ir visa diena gulejau lovoj ir vyras ramino mane kad nesinervinciau kad nebe verkciau. Bet kaip neverkt kai asaros pacios rieda , kaip negalvot apie savo mergyte , kaip negalvot... Ant vakaro atsigavau, pakviete puske i svecius nurukom i svecius pasisedet. Grizom namo dar su vyru paplepejom , staigus galvos toks skausmas atejo ir krutine skaudet spaudima pasimatavau o ogo 180ant120 pipetc vel vaistu nakciai. Ir va iki siol streikuoja mano sveikata. Vyras sake kad sia nakti karsciavau, sake kad slapia visa buvau ir sakiau kad per miegus salta, naktiniai buvo slaput slaputeliai, gal kazka sapnavau nezinau. Vyras isejo i darba ir asaros pasipyle jai butu viskas ki taip siandien butume turbut vaziavusios namo arba i gymdykla gymdyt  verysad.gif

Sveikutes,

Butinai pagerk vaistuku, pagal pozymius tai labai panasu i manasias bedas-kraujotakos sutrikimas del sirdies veiklos sutrikimo, streso.Stenkis kaip tik iseina but kuo ramesne , nepersitemti, zinau kad labai sunku, kai viskas dar taip skaudu, bet turi pasistengti del saves 4u.gif 4u.gif

EgleC labai grazi mazyle wub.gif

Tanler aciu uz grazia silta tema 4u.gif

Kaip musu nestukes gyvuoja, prasom prisiduoti? biggrin.gif mirksiukas.gif

Mes tai su vaikiu esam po stintu sventes, vis neatsigaunam, buvau istrukus pas tevus , jau antri metai darom pas juos stintu baliu kieme, virem zuviene, kepem stintas, menkiu suktinukus, rykyta zuvyte, karstas vynas, sokiai pokiai thumbup.gif , atitrukau nuo visko nerealiai biggrin.gif
Dabar laukiu sugriztancio MB jau penktadieni gal vel busim visi kartu wub.gif
Atsakyti
O mano isvaziaves savaitei biggrin.gif As irgi laukiu. Dar toks oras, kad masina uzvest sunku doh.gif Laukiu kol greiciau atsils wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 13:51)
O čia mano Ievukas:

kokia grazuolyte wub.gif

QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 15:02)
Stengiuosi nebe verkt nes sirdys jau streikuot pradejo, spaudimas sokineja kaip reikalas, kaip ir si savaitgali galvojau nustos plakt sirdys mano , sustos kaip ir mano mazutes  verysad.gif

ziurek nejuokauk su sirdele... man buvo sustreikavus kraujo apytaka labai stiprei... zinau, kad sunku, neverkti,bet stenkis galvot apie ateiti. zinok tavo vyrui taves reikia, manau jam irgi sunku matyt tave tokia. MB
man sakydovo, jau nebegaliu i tave tokia ziuret, sirdis plysta... tai as susimasciau ir stengiaus save apraminti ir nebeverkti tiek...

QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 15, 15:13)
Sveikutes  4u.gif
Monikam, Tanler kaip jusu  nestuke.gif auga?

nu auga jau po truputi. buvau siandien pas daktare, girdejau sirdute wub.gif sake viskas tvarkoj smile.gif kita savaite vaziuosiu i ligonine tyrimam ir skana daryt thumbup.gif
Atsakyti
Kas per grožis mūsų kertelėj wub.gif wub.gif wub.gif .

Mano Ieva išmoko sakyt - sesė Mimė ir rodo į ją , ir paskui rodo į Vaivutės nuotrauką ir sako - sesė ba-ba....
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 15:54)
O mano isvaziaves savaitei  biggrin.gif As irgi laukiu. Dar toks oras, kad masina uzvest sunku  doh.gif Laukiu kol greiciau atsils  wub.gif

Masina ir man vargo vakariene per tokius salcius, gerai, kad gerus kaimynus turiu, tai subega sutvarko, nustumia, uzstumia, patempia, detaliu uzperka jei reikia doh.gif thumbup.gif biggrin.gif Nes vyro nera, tai prasideda viskokie vejai su ja doh.gif biggrin.gif

QUOTE(monikam @ 2011 02 15, 16:07)

nu auga jau po truputi. buvau siandien pas daktare, girdejau sirdute  wub.gif  sake viskas tvarkoj  smile.gif  kita savaite vaziuosiu i ligonine tyrimam ir skana daryt  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 15, 16:52)
Mes tai su vaikiu esam po stintu sventes, vis neatsigaunam, buvau istrukus pas tevus , jau antri metai darom pas juos stintu baliu kieme, virem zuviene, kepem stintas, menkiu suktinukus, rykyta zuvyte, karstas vynas, sokiai pokiai thumbup.gif , atitrukau nuo visko nerealiai biggrin.gif

mmm.... kaip skanei jus praleidot savaitgali, skaiciau intike, kad stintu svente, pagalvojau, kaip gerai butu ten prasisukti, bet...
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 15, 17:13)
thumbup.gif  thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif

taip ir tikiuosi, kad viskas bus tvarkoj ax.gif

Aniri kaip tavo pilvukas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 15 vasario 2011 - 15:28
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 13:02)
Stengiuosi nebe verkt nes sirdys jau streikuot pradejo, spaudimas sokineja kaip reikalas, kaip ir si savaitgali galvojau nustos plakt sirdys mano , sustos kaip ir mano mazutes  verysad.gif pradejau dust, gerkleje lyg kazkas butu istrige seiliu net nurit negalejau, krutine pradejo ziauriai skaudet ir sirdys jauciu taip letai plaka , silpna taip pasidare kad jau pagalvojau kad sirdys siendien tikrai sustos man, pasimatavau spaudima je tau vyras kaip issigando mazas spaudimas ziauriai iskart vaistu, prigeriau vaistu ir visa diena gulejau lovoj ir vyras ramino mane kad nesinervinciau kad nebe verkciau. Bet kaip neverkt kai asaros pacios rieda , kaip negalvot apie savo mergyte , kaip negalvot... Ant vakaro atsigavau, pakviete puske i svecius nurukom i svecius pasisedet. Grizom namo dar su vyru paplepejom , staigus galvos toks skausmas atejo ir krutine skaudet spaudima pasimatavau o ogo 180ant120 pipetc vel vaistu nakciai. Ir va iki siol streikuoja mano sveikata. Vyras sake kad sia nakti karsciavau, sake kad slapia visa buvau ir sakiau kad per miegus salta, naktiniai buvo slaput slaputeliai, gal kazka sapnavau nezinau. Vyras isejo i darba ir asaros pasipyle jai butu viskas ki taip siandien butume turbut vaziavusios namo arba i gymdykla gymdyt  verysad.gif

Aš suprantu kad širdis stoja iš skausmo,bet juk reikia gyvent...reikia tikėt kad dar viskas prieš akis.Man irgi baisiai sunku,bet nenoriu,kad šeima kentėtu dar labiau dėl manęs.Aš ėjau iškart po laidotuvių pas psichologą ,man prirašė vaistų(nes bijojau,kad išprotėsiu iš skausmo).Gal ir tau reiktu nueit pasitart su gydytojais,nes tokia būsena yra nepakeliama.
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 02 15, 16:15)
mmm.... kaip skanei jus praleidot savaitgali, skaiciau intike, kad stintu svente, pagalvojau, kaip gerai butu ten prasisukti, bet...
Papildyta:
taip ir tikiuosi, kad viskas bus tvarkoj  ax.gif

Aniri  kaip tavo pilvukas? smile.gif

Mano jau styro kaip reikiant. Kita savaite eisiu ir as echo (eisiu privaciai, neiskesiu iki kol poliklinikoj bus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 11:51)

O čia mano Ievukas:
user posted image

jetus kokia šukuosena kiek plaukų...tikra gražuolė pas mano Vytę nė su žiburiu nerasta plaukų plikutė...

QUOTE(divėja @ 2011 02 15, 14:31)
EgleC,koks grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Net kažkuo panaši į mano Urtę wub.gif
Aš segiau,ir būtent raudoną boružėlę rolleyes.gif

aha tikrai panaši kaip pamenu...
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 15, 16:52)
Sveikutes,
Butinai pagerk vaistuku, pagal pozymius tai labai panasu i manasias bedas-kraujotakos sutrikimas del sirdies veiklos sutrikimo, streso.Stenkis kaip tik iseina but kuo ramesne , nepersitemti, zinau kad labai sunku, kai viskas dar taip skaudu, bet turi pasistengti del saves 4u.gif  4u.gif

EgleC labai grazi mazyle wub.gif

Tanler aciu uz grazia silta tema 4u.gif

Kaip musu nestukes gyvuoja, prasom prisiduoti? biggrin.gif  mirksiukas.gif

Pagersiu tikrai, stengiuosi nebe verkt, nesinervinti, siandien jau geras spaudimas , visa diena pragulejau lovoj ir uzmigusi buvau , tai va pabudau neseniai vyras pazadino nes grizo jau is darbo. Vaziuosiu pas kriksta dukra i tortadieni jos, jai siandien 3metukai, pakeliui uzsuksiu vaistu nusipirkti kur Meskute5 patare man jonazoliu tabletes.
Papildyta:
QUOTE(muneg @ 2011 02 15, 17:49)
Aš suprantu kad širdis stoja iš skausmo,bet juk reikia gyvent...reikia tikėt kad dar viskas prieš akis.Man irgi baisiai sunku,bet nenoriu,kad šeima kentėtu dar labiau dėl manęs.Aš ėjau iškart po laidotuvių pas psichologą ,man prirašė vaistų(nes bijojau,kad išprotėsiu iš  skausmo).Gal ir tau reiktu nueit pasitart su gydytojais,nes tokia būsena yra nepakeliama.

As stengiuosi gyvent toliau, po truputi zengiu zingsnius i prieki, siandien vaziuosiu kriksta dukros sveikint, jos gimtadienis siandien, ten bus visi draugai susirinke, sunku manau bus. Na kol kas man nereikia psichologo, man cia geriau issipasakot negu pas psichologa eit , jis ka zinos koks skausmas mano jai jis nepatyres to, tik patyres zmogus gali tave geriau isklausyt ir paguost as taip manau, ir drauge susiradau ji man daug geriau nei psichologas. Psichologas gali is rasyt vaistu bet ir pati galiu gaut receptu kuriu man reiks. Jai prireiks tikrai man psichologo tikrai eisiu , bet kol kas man jo nereikia susitvarkau as pati kol kas. Stengiuosi nesinervinti, nebe verkt, as pati suprantu ir suvokiu kad i gylia depresija galima taip i eit kad poto sunku is jos isbrist, ir sveikata susivaryt iki tokio lygio kad sunku poto ja atitaisyt.
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 17:56)
Pagersiu tikrai, stengiuosi nebe verkt, nesinervinti, siandien jau geras spaudimas , visa diena pragulejau lovoj ir uzmigusi buvau , tai va pabudau neseniai vyras pazadino nes grizo jau is darbo. Vaziuosiu pas kriksta dukra i tortadieni jos, jai siandien 3metukai, pakeliui uzsuksiu vaistu nusipirkti kur Meskute5 patare man jonazoliu tabletes.
Papildyta:
As stengiuosi gyvent toliau, po truputi zengiu zingsnius i prieki, siandien vaziuosiu kriksta dukros sveikint, jos gimtadienis siandien, ten bus visi draugai susirinke, sunku manau bus. Na kol kas man nereikia psichologo, man cia geriau issipasakot negu pas psichologa eit , jis ka zinos koks skausmas mano jai jis nepatyres to, tik patyres zmogus gali tave geriau isklausyt ir paguost as taip manau, ir drauge susiradau ji man daug geriau nei psichologas. Psichologas gali is rasyt vaistu bet ir pati galiu gaut receptu kuriu man reiks. Jai prireiks tikrai man psichologo tikrai eisiu , bet kol kas man jo nereikia susitvarkau as pati kol kas. Stengiuosi nesinervinti, nebe verkt, as pati suprantu ir suvokiu kad i gylia depresija galima taip i eit kad poto sunku is jos isbrist, ir sveikata susivaryt iki tokio lygio kad sunku poto ja atitaisyt.

Aš niekada gyvenime,nebuvau gėrus raminamu vaistų,bet dabar jų man reikia... Po mano dukrytės mirties praėjo tik 11 dienų ,aš niekaip negaliu atsigaut ir suprast kodėl taip atsitiko
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 17:56)

Psichologas ne drauge.. psichologas neturi buti patyres to paties, ka mes.. jis ne tik isklauso, bet turetu ir padeti.. ne tik vaistu israsyti. Bet pagelbet susiimti, sustipreti.. eiti i prieki.. duoti naudingu patarimu.. bent jau toki as isivaizduoju psichologa..

as isgeriau viena raminama tablete per laidotuves. Ir gal dar kokia viena esu gerus pries kokius tris metus, kai buvau labai susinervinus.. gyvenime neesu daugiau gerus ir negeriu. Kazkaip esu pries tabletes ( aisku kol galiu susitvarkyti su savim ), ne tik del to, kad jos chemines, bet ir del to, kad jos ta skausma nustumia tolyn.. apramina.. o visa tai vistiek reikes isgyventi.. Tad jei reikia verkt- verkiu.. jei skauda- tegu skauda..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 15 vasario 2011 - 18:10