QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 15, 14:02)
Stengiuosi nebe verkt nes sirdys jau streikuot pradejo, spaudimas sokineja kaip reikalas, kaip ir si savaitgali galvojau nustos plakt sirdys mano , sustos kaip ir mano mazutes
pradejau dust, gerkleje lyg kazkas butu istrige seiliu net nurit negalejau, krutine pradejo ziauriai skaudet ir sirdys jauciu taip letai plaka , silpna taip pasidare kad jau pagalvojau kad sirdys siendien tikrai sustos man, pasimatavau spaudima je tau vyras kaip issigando mazas spaudimas ziauriai iskart vaistu, prigeriau vaistu ir visa diena gulejau lovoj ir vyras ramino mane kad nesinervinciau kad nebe verkciau. Bet kaip neverkt kai asaros pacios rieda , kaip negalvot apie savo mergyte , kaip negalvot... Ant vakaro atsigavau, pakviete puske i svecius nurukom i svecius pasisedet. Grizom namo dar su vyru paplepejom , staigus galvos toks skausmas atejo ir krutine skaudet spaudima pasimatavau o ogo 180ant120 pipetc vel vaistu nakciai. Ir va iki siol streikuoja mano sveikata. Vyras sake kad sia nakti karsciavau, sake kad slapia visa buvau ir sakiau kad per miegus salta, naktiniai buvo slaput slaputeliai, gal kazka sapnavau nezinau. Vyras isejo i darba ir asaros pasipyle jai butu viskas ki taip siandien butume turbut vaziavusios namo arba i gymdykla gymdyt 

Sveikutes,
Butinai pagerk vaistuku, pagal pozymius tai labai panasu i manasias bedas-kraujotakos sutrikimas del sirdies veiklos sutrikimo, streso.Stenkis kaip tik iseina but kuo ramesne , nepersitemti, zinau kad labai sunku, kai viskas dar taip skaudu, bet turi pasistengti del saves

EgleC labai grazi mazyle

Tanler aciu uz grazia silta tema

Kaip musu nestukes gyvuoja, prasom prisiduoti?

Mes tai su vaikiu esam po stintu sventes, vis neatsigaunam, buvau istrukus pas tevus , jau antri metai darom pas juos stintu baliu kieme, virem zuviene, kepem stintas, menkiu suktinukus, rykyta zuvyte, karstas vynas, sokiai pokiai

Dabar laukiu sugriztancio MB jau penktadieni gal vel busim visi kartu