Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 18:09)
Psichologas ne drauge.. psichologas neturi buti patyres to paties, ka mes.. jis ne tik isklauso, bet turetu ir padeti.. ne tik vaistu israsyti. Bet pagelbet susiimti, sustipreti.. eiti i prieki.. duoti naudingu patarimu.. bent jau toki as isivaizduoju psichologa..

as isgeriau viena raminama tablete per laidotuves. Ir gal dar kokia viena esu gerus pries kokius tris metus, kai buvau labai susinervinus.. gyvenime neesu daugiau gerus ir negeriu. Kazkaip esu pries tabletes ( aisku kol galiu susitvarkyti su savim ), ne tik del to, kad jos chemines, bet ir del to, kad jos ta skausma nustumia tolyn.. apramina.. o visa tai vistiek reikes isgyventi.. Tad jei reikia verkt- verkiu.. jei skauda- tegu skauda..

Aš visą laiką laikiau save stipriu žmogumi,mes savo vaikelio laukėm 3 metus ir kai dabar jo netekom...aš palūžau,bijau kad be vaistų tiesiog neištverčiau.
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 15, 18:31)
Aš visą laiką laikiau save stipriu žmogumi,mes savo vaikelio laukėm 3 metus ir kai dabar jo netekom...aš palūžau,bijau kad be vaistų tiesiog neištverčiau.

Tai aisku. kiekvienas elgiasi kaip jam geriau.
Zinau mama, kuri lauke vaikelio 14 metu.. visko buvo.. ir persileidimu ir siaip visokiu bedu.. bet si pavasari ji jau pagimdys savo issvajota ir tiek laukta.. ir jum linkiu nepasiduoti ir eiti toliau.. O jusu vaikelis jusu visada lauks.. ten wub.gif
Atsakyti
Kiek paskaitineju apie gimdymo namus, visom trukdo dulkes, piktos seseles, dusai netinka, vaiksto svetimi vyrai.. biggrin.gif niekas jom neitinka. As atsimenu kai gimdziau ( o, jau galiu ir su sypsena kazka prisiminti ) - vaiksciojau koridorium, kai kenciau saremius. Koridoriuj sedejo tas taip vadinamas svetimas kazkieno vyras, kurio zmona gimde. Jis tikrai neprisimins manes, nors zvilgterejo pora kartu. Bet jis drebejo kaip epuses lapas biggrin.gif Matesi, kad zmogus uz zmona ne maziau gimdo.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos 4u.gif
Paskutiniais mėnesiais visos mintys ir jausmai kažkur giliai nulindo...sunku mintį suregzti.tiksliau minčių pilna galva,o pasakyti neišeina.gal taip turi būti?o gal organizmas pats save saugo?
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 11:51)
Labai ilgiuosi kitos dukters... Vasario 4 buvo jos gimtadienis... Būtų sukakę 2 metukai. Vietoj žvakučių ant torto degė žvakutės ant kapo...

Priėjo čia kurią dieną sūnus prie manęs, paglostė Ievą ir sako : aš labai myliu savo mažytes sesutes. Taip ir aš: bučiuoju vieną, o mintyse bučinį dviems padalinu...

Kad ir kiek laiko praeitų, kad ir kaip susigyventum su skausmu, šalia tarsi šešėlis visada yra ir bus tas kitas gyvenimo variantas, kuris būtų buvęs, jei viskas būtų buvę kitaip...

O čia mano Ievukas:

Ilgesys begalinis...apkabinti,priglausti,vėl pajusti šilumą...išgirsti juoką...o viskas,ką gali padaryti,uždegti žvakutę ir pabūti tyloje.mes vis dar dažnai važiuojame į kapelius.tiesiog pabūti...žiūriu į Angeliuko amžiaus vaikus ir bandau Jį įsivaizduoti.matau dar labiau paaugusį...svajoju,kokie būtume visi laimingi,jeigu...matau,kol būnu užsimerkusi...o atmerkusi akis vėl slepiu viską kuo giliau.prie pietų ir vakarienės stalo,ant galinės mašinos sėdynės,vaikų kambaryje-visada liks Jo vieta,kurios niekas negalės užimti.deja,tuščia vieta ...

ir broliukas nepamiršta.jau neramu man dėl jo darosi.verkia nuotrauką pasiėmęs...čia žiūrėk atneša piešinį,kur mes visi keturi...o kartą tvarkydama žaislus radau skiautę popieriaus,kur buvo nupieštas žmogeliukas ir parašyta:"Markutis paliko mus mirdamas".pagaugai per visą kūną nuėjo...stengiuosi jį palaikyti kiek galėdama.matau,kad brolio jam niekas nepakeis.jis irgi be galo ilgisi...o jis kelia mus gyvenimui.taip ir laikomės vieni už kitų.

dukrytė nuostabi wub.gif

Nledi,suradom mes turbūt tą kapą.Daug žvakučių degė,tai pamanėm,kad tas.Tavo vyras iš mūsų krašto?Jei kada lankysitės,mielai kviesčiau susitikti smile.gif
Atsakyti
Kai pavasario vėjai nutyla,
Sustoja prie tavo langų.
Ir tyliai be žodžių paklausia,
Kodėl taip ilgėtis sunku?
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2011 02 16, 12:20)

Nledi,suradom mes turbūt tą kapą.Daug žvakučių degė,tai pamanėm,kad tas.Tavo vyras iš mūsų krašto?Jei kada lankysitės,mielai kviesčiau susitikti smile.gif

Aga daug uždegėm tada žvakučių, šiaip mano vyras iš Ukmergės kilęs, jo plati giminė tai po visą Lietuvą išsibarstę, bet jei kada važiuosim į jūsų pusę, parašysiu, būtų malonu susitikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 15, 20:03)
Aš niekada gyvenime,nebuvau gėrus raminamu vaistų,bet dabar jų man reikia... Po mano dukrytės mirties praėjo tik 11 dienų ,aš niekaip negaliu atsigaut ir suprast kodėl taip atsitiko

as ir grizusi is ligonines geriau raminamaja arbata, bet ne vaistus. Dabar va geriu ir arbata is zoleliu savo susidziovinusi , ir mano sveikata jau kaip net pastebejau jau i gera puse,vakar nesokinejo spaudimas ir gerai jauciuosi , stengiuosi nesinervinti... as iki siol nesuprantu kodel... jau praejo menuo kaip savo mazutes neturiu, o jai butu viskas ki taip as ja jau buciau tokiu laiku pagymdziusi ar jau buciau namie verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 15, 20:09)
Psichologas ne drauge.. psichologas neturi buti patyres to paties, ka mes.. jis ne tik isklauso, bet turetu ir padeti.. ne tik vaistu israsyti. Bet pagelbet susiimti, sustipreti.. eiti i prieki.. duoti naudingu patarimu.. bent jau toki as isivaizduoju psichologa..

as isgeriau viena raminama tablete per laidotuves. Ir gal dar kokia viena esu gerus pries kokius tris metus, kai buvau labai susinervinus.. gyvenime neesu daugiau gerus ir negeriu. Kazkaip esu pries tabletes ( aisku kol galiu susitvarkyti su savim ), ne tik del to, kad jos chemines, bet ir del to, kad jos ta skausma nustumia tolyn.. apramina.. o visa tai vistiek reikes isgyventi.. Tad jei reikia verkt- verkiu.. jei skauda- tegu skauda..

Taip Meskute5 as tau pritariu. As ir susitvarkau su savimi(bet jai nebe sugebesiu saves pati susitvarkyti tai tada jau) ir gyvenime ne esu gerusi vaistu raminamuju. Man geriau arbata , as turiu prisidziovinusi ramuneliu, melisos, ir t.t. pasidarau misinuka ir man skanu ir nekenksminga ir padeda
Grizusi is ligonines nusipirkau Neurona5 arbata raminamaja is vaistazoliu poto prisiminiau kam pirkau kad turiu pati juk prisidziovinusi. Na ne tas galvoj buvo man ir kai dar penkias paras nemiegojau...
Grizusi is tortadienio kriksta dukros pries miega isgeriau arbateles savo ir ramiai uzmigau ir vyras sake kad sia nakt nesimusciausi , ir pati jauciu kad gerai issimiegojau. Ir spaudimas geras.
Atsakyti
Registruojuos naujuos namučiuos 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif paskaitau as jus niekur nepradingusi smile.gif tesiog paskutiniom dienom labai noisi miego, o ir darbo turejau tai per laisvas valandas krisdavau i lova...vakar buvau pas genetike tai viskas sake gerai kraujo tyrimas geras...gyne vakar apzirejo kakleli sake ilgas ir kietas kaip ir viskas gerai o man vistiek neramu...nera apetito nieko nenoriu valgyti...nesuprantu kas dedasi gal vaikas pakylo ir skrandi suspaude....eho kovo 8d gal gausiu kokia nors dovanele wub.gif
Atsakyti
labuka visom užsukau pasisveikint 4u.gif
EgleC wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 16 vasario 2011 - 20:22
Ziurekite mamytes savo sveikata 4u.gif ir man buvo labai sustreikavusi sirdis...bet kardiologas pasake su mano sirdim viskas gerai ko maziau streso....pavartokite kalio ir magnio..B grupes vitaminu geriau leidziamu, o paskui galesit gerti.Is raminamuju as vartjau diena sedativa, o sirdies lasu, valerjona arba perseno isgerdavau nakciai...bet tikrai negalvokite kad apseisite visiskai be nieko...tik dar labaiu sugadinsite sau sveikata....

Bona pari kaip jums sekasi ax.gif
Papildyta:
Egle C tavo mazulyte wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 16 vasario 2011 - 20:21
QUOTE(tanler @ 2011 02 16, 21:20)
Ziurekite mamytes savo sveikata  4u.gif ir man buvo labai sustreikavusi sirdis...bet kardiologas pasake su mano sirdim viskas gerai ko maziau streso....pavartokite kalio ir magnio..B grupes vitaminu geriau leidziamu, o paskui galesit gerti.Is raminamuju as vartjau diena sedativa, o sirdies lasu, valerjona arba perseno isgerdavau nakciai...bet tikrai negalvokite kad apseisite visiskai be nieko...tik dar labaiu sugadinsite sau sveikata....

Bona pari kaip jums sekasi  ax.gif

ačiū,laikausi bet be tėmukės neišlaikau vis užsuku ax.gif džiaugiuosi ir verkiu
Atsakyti