Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

Labas rytas ,aš irgi pastoviai sapnuoju nesąmones visokias,ir nuo 5 ryto nemiegu daugiau.
Atsakyti
QUOTE(muneg @ 2011 02 17, 11:34)
Labas rytas ,aš irgi pastoviai sapnuoju nesąmones visokias,ir nuo 5 ryto nemiegu daugiau.

Baisiausias metas ir yra paryciai.. ir temperatura tada kyla greiciausiai visiem, ir siaip neramu.. zodziu.. toks jausmas, kad is namu koja baisu iskelt. Nerimas uzejes...
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 02 17, 11:22)
Dieve kokia grazuolyte  wub.gif

Lygiai taip pat norėjau išsireikšti.
Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2011 02 15, 12:51)
Sveikos,
O aš auginu dukrą dar kartą... Kaip tam eilėrašty: "Taip lengva ir paprasta viskas - užaugsiu... O jei neužaugsiu - auginki dar kartą". Auga, storėja, šypsosi, bet mano baimės niekur nedingo. Kažkokie susimaišę jausmai - ir laimė, ir baimė, ir džiaugsmas, ir ilgesys.

Labai ilgiuosi kitos dukters... Vasario 4 buvo jos gimtadienis... Būtų sukakę 2 metukai. Vietoj žvakučių ant torto degė žvakutės ant kapo...

Priėjo čia kurią dieną sūnus prie manęs, paglostė Ievą ir sako : aš labai myliu savo mažytes sesutes. Taip ir aš: bučiuoju vieną, o mintyse bučinį dviems padalinu...

Kad ir kiek laiko praeitų, kad ir kaip susigyventum su skausmu, šalia tarsi šešėlis visada yra ir bus tas kitas gyvenimo variantas, kuris būtų buvęs, jei viskas būtų buvę kitaip...

O čia mano Ievukas:

Pritariu EgleC, kad ir kiek laiko praeitų, vistiek skausmas šalia, tegul ne toks aštrus, tegul kitoks, bet jis šalia... ir visada taip bus...vakar vėl verkiau pagalvę apsikabinusi verysad.gif atrodo, tereikia smulkmenos, kad pratrūktum...
o dukrytės grožis wub.gif pasiilgau tų mažų rankyčių, putlių pėdyčių verysad.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 15, 16:12)
Kas per grožis mūsų kertelėj  wub.gif  wub.gif  wub.gif .

Mano Ieva išmoko sakyt - sesė Mimė ir rodo į ją , ir paskui rodo į Vaivutės nuotrauką ir  sako - sesė ba-ba....

verysad.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 02 17, 12:08)
Labukas visoms  4u.gif
inezzza, pas mane tokia pati jausmu stadija smile.gif Atrodo kaip ir viskas jau neblogai, bet svajas ir mintis ta tema, veju salin, kaip  tik jos mane aplanko  unsure.gif

sveikos 4u.gif kaip tik sianakt susapnavau savo nestuma...bet ir vel gydytojas, rodos, sako ,kad vaisius negyvas, verkiu verkiu...kosmaras kazkox, kad ir sapne vel ta pati isgyventi verysad.gif
po tokiu sapnu nebesinori nieko, net svajoniu...nes jei ir vel... verysad.gif
Atsakyti
Mūsų Vaivutė gimė juodais ilgais plaukais.

Prieš pora savaičių aš iš blondinės tapau tamsi.

vakar vyras žiūri ir sako - aš žiūriu į tave ir įsivaizduoju užaugusią Vaivą........
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 17, 15:13)
Prieš pora savaičių aš iš blondinės tapau tamsi.

blink.gif blink.gif blink.gif
Neisivaizduoju taves tamsios.

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Aniri, įdėjau į fotki nuotrauką biggrin.gif .

Vasarą vėl būsiu šviesi. Žiemą aš tampu ryža, tad nusitamsinu.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 17, 15:42)
Aniri, įdėjau į fotki nuotrauką  biggrin.gif .

Vasarą vėl būsiu šviesi. Žiemą aš tampu ryža, tad nusitamsinu.

Nu as apakus blink.gif Tikrai taves neisivaizdavau kitokiais nei su sviesiais plaukais. Tu man toks svelnumo isikunijimas,ypac kur su dukruze baltutem wub.gif
Kitaip, bet grazu 4u.gif
Atsakyti
Oi tu įsikūnijime švelnumo biggrin.gif .

Vasarą, pavasarį man patinka šviesiai būt, bet žiemą aš nesigaunu balta, tai nutepu tamsiua. Pasirodysiu po kokių 3 mėnesių vėl flirt.gif .

Beje, įsileidžiam Meškutę?
Atsakyti
VS, man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 02 17, 15:59)
Beje, įsileidžiam Meškutę?

as uz, jei turiu balso teise ax.gif
Papildyta:
... ilindau i fotkes ir taip graudu pasidare verysad.gif , kiek po manes nauju mamyciu. O juk dar kiek ne albumuke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 17 vasario 2011 - 15:07