Rutike, sėkmės, viskas labai paprasta, pati išbandžiau du kartus:) linkiu didelės sėkmės, va visi sunkumai prasideda kai jau pradedi auginti vaikus, tada jau akis į akį su situacijomis kai joks advokatas nepatars ir nepadės:) dabar taupykite energiją tam rimtąjam darbui:)
QUOTE(rutikė @ 2011 03 15, 13:14)
Manau, kad galima apsieiti be advokato, mes taip bandysim daryti. Prašymo teismui pavyzdį - tekstą gavom, ir labai dėl to dėkingi, iš VTAT. tereikėjo įrašyti duomenis. Taip pat surašė kokių dokumentų ir kiek kopijų reikia.
kai gauni prašymo pavyzdžius ir visą kitą iš VTAT, tai pasiseka-mes to negavom, nors prašiau ne kartą, o įstatymai man tas pats, kas graikiškai surašyta- nu nesuprantu aš teisinių tekstų.
Taiska, nereikia nuvertint žmonių, kurie samdo advokatus - ne visi tokie gudrūs, kaip tu. pinigų ir mes neturim, bet ačiū dievui, kainavo nedaug advokatė, gal kad mažesnis miestas.
pagaliau prisiminiau, dėl ko neberašau forumuose...
QUOTE(osan @ 2011 03 15, 22:51)
sveikos,
is kilo ir man klausimu su tuo teismu. pridavem dokumentus, o vyras pakeite darba. kaip dabar daryt? dar saukimo i teisma negavom. bijau kad po to vel nenukeltu. kaip elgtis tokioje situacijoje. ar gal praslysim su senomis pazymomis nes dar metai nepraeje????
is kilo ir man klausimu su tuo teismu. pridavem dokumentus, o vyras pakeite darba. kaip dabar daryt? dar saukimo i teisma negavom. bijau kad po to vel nenukeltu. kaip elgtis tokioje situacijoje. ar gal praslysim su senomis pazymomis nes dar metai nepraeje????
tiks sena pažyma, jeigu nepasibaigęs galiojimas (iki teismo, jei teisingai pamenu, turi būti nepraėję metai nuo pažymos išėmimo). Mano atveju geranoriškai buvo paklausinėta teisme, sprendimui darbo pasikeitimas neturėjo reikšmės. Svarbu pajamos.
man irgi atrodo, kad nieko nekeiskite, pažymos galioja ir viskas, juk reikia pažymos apie pajamas už praėjusius rodos pusę metų, tai tokią ir pristatysite. teisme jie ten tiek daug nesigilins, nebent būtumėte praradę darbą ir pajamas.
o mums per teismą prikibo, kad turime nuobaudų už greičio viršijimą, ir teisėja labai rimtai į tai pažiūrėjo...raudonavome abu su vyru..
o mums per teismą prikibo, kad turime nuobaudų už greičio viršijimą, ir teisėja labai rimtai į tai pažiūrėjo...raudonavome abu su vyru..
Labukas mamos ir busimos mamos. Antradieni 00.00 valandu užmačiau dokumentini filma apie Danijos piliečių ivaikinima is treciuju saliu. Paziurejau programa LTV televizijos ir sekanti antradieni vel 00.00 valandu rodys dokumentini filma "kai gandrai nuvilia". Kam aktualu siuliciau paziureti, kaskuo labai primine per kursus matytu filmuku varianta.
QUOTE(taiska @ 2011 03 15, 11:43)
Gal ir praverčia advokatas, nors kokių pažymų reikia aiškiai išdėstyta įvaikinimo įstatyme, viską galima rasti www.ivaikinimas.lt + VTAT irgi susako visą informaciją. Mums VTAT davė ir prašymo teismui pavyzdį, ten tik savo duomenis surašėmė ir suvedėme tekstą, jau kažkada minėjau šiame forume, visa tai užtruko apie pusvalandį.
Aišku, kaip kas nori, taip tas ir daro, bet manau, jei aš sugebėjau be advokato ir man tai nesukėlė jokių sunkumų, tai taupančioms pinigėlius irgi siūlau pačioms tvarkytis:)
Aišku, kaip kas nori, taip tas ir daro, bet manau, jei aš sugebėjau be advokato ir man tai nesukėlė jokių sunkumų, tai taupančioms pinigėlius irgi siūlau pačioms tvarkytis:)
Pritariu

sveikos, ko tais ramu čia tarp žingsniuojančių
mums beliko 3 užsiėmimai ir viskas, net keista, pasiilgsiu tų užsiėmimų, nes ir grupė labai šauni. Žodžiu, pradžioj dėliojau, kad geriausia būtų, jeigu vaikelis ateitų rudenį, nes dideli darbai nusimato, bet po to spjoviau ir pasakiau, kad nepakeičiami tik kapinėse, nebus manęs bus kiti dirbantys
turiu tik vieną mintį, kad gal dar spėsim pakeliauti, bet jeigu nespėsim, tai menka bėda, keliausime jau po kokių poros metelų visa chebra
žodžiu, nieko specialiai nedėliosiu, o jau kaip bus taip...kaip ten sakoma, kad patys geriausi dalykai gyvenime ateina pačiu netinkamiausiu laiku...

QUOTE(Marlyn @ 2011 03 17, 15:32)
Labukas mamos ir busimos mamos. Antradieni 00.00 valandu užmačiau dokumentini filma apie Danijos piliečių ivaikinima is treciuju saliu. Paziurejau programa LTV televizijos ir sekanti antradieni vel 00.00 valandu rodys dokumentini filma "kai gandrai nuvilia". Kam aktualu siuliciau paziureti, kaskuo labai primine per kursus matytu filmuku varianta.
filmą rodys 23.30

papasakokit is patirties kiek laiko gali praeiti nuo ivertinimo iki eileje "pastatymo", ar informuos mus va kad jau eileje esam ir kelinti? o jei pradeti paciai teirautis tai kadacia jau reiktu po kokios savaiteles
..? ir pas ka? gal savo miesto vta ar cia jau i Vilniu kreiptis?

QUOTE(šeimos kaklas @ 2011 03 22, 14:34)
sveikos, ko tais ramu čia tarp žingsniuojančių
mums beliko 3 užsiėmimai ir viskas, net keista, pasiilgsiu tų užsiėmimų, nes ir grupė labai šauni. Žodžiu, pradžioj dėliojau, kad geriausia būtų, jeigu vaikelis ateitų rudenį, nes dideli darbai nusimato, bet po to spjoviau ir pasakiau, kad nepakeičiami tik kapinėse, nebus manęs bus kiti dirbantys
turiu tik vieną mintį, kad gal dar spėsim pakeliauti, bet jeigu nespėsim, tai menka bėda, keliausime jau po kokių poros metelų visa chebra
žodžiu, nieko specialiai nedėliosiu, o jau kaip bus taip...kaip ten sakoma, kad patys geriausi dalykai gyvenime ateina pačiu netinkamiausiu laiku...

Mes tai jau prie eiles galiuko, greit sulauksim, bet atrodo jau nebera tos kantrybes laukti - gal cia tas vis neateinantis pavasaris kaltas. Cia panasiai gal kaip ir nesciosioms - paskutinem dienom norisi gimdyti kuo greiciau

O darbu tai isties bus visada, tik darbas niekada rankos nepaglostys ir busi uzmirstas is karto, kai taves jame nebebus.