Įkraunama...
Įkraunama...

Žingsnis į priekį link įvaikinimo II

QUOTE(šeimos kaklas @ 2011 03 23, 12:33)
Britule, o tai kiek jau Jūs laukiate? Kiek suprantu lytis ir amžius nesvarbu, ar nurodėte kokias ribas ir konkretesnius lūkesčius?

Mes laukiam maziuko iki metuku, lytis nesvarbi ir laukiam jau metus su trupuciu nuo dokumentu padavimo.
Atsakyti
Sveikos, mamytės ir greitai jomis tapsiančiomis, norime pasidžiaugti, kad nuo penktadienio mūsų namuose mažylis, kol kas dar tik pratinamės tiek mes prie naujo vaidmens, tiek ir vaikutis prie mūsų. Pagrindinis pastebėjimas tas, kad kai jį lankėme, jis beveik nečiauškėjo, kai grįžom tarsi "atsirišo", bet, ko gero, čia daugeliui taip smile.gif Geros dienelės 4u.gif
P.S. Britule, sulauksit ir jūs jau greitai savo pasiūlymo, mums nuo tada kai buvom įrašyti su įvairiais trukdžiais praėjo pusantrų metų
Atsakyti
Zuiketuk, o kokio amžiaus Jūsų Čiauškaliukas? nes laukimo laikas ilgokas sakyčiau...
Atsakyti
nu Zuiketuk pasakok pasakok daugiau ....mes cia laukiancios taip dziaugiames visu geromis naujienomis istorijomis, dabar kasdien kaip dienorasti prasom rasyti kaip sekesi pazindintis...
Atsakyti
QUOTE(Marlyn @ 2011 03 27, 21:38)
nu Zuiketuk pasakok pasakok daugiau ....mes cia laukiancios taip dziaugiames visu geromis naujienomis istorijomis, dabar kasdien kaip dienorasti prasom rasyti kaip sekesi pazindintis...

Parsivezeme maziu is Vilniaus, jam desimt menesiu, kelione gana lengvai pernesa, tik pirma natis buvo sunki, nes jis kosejo, kita nakti jau miegojo gerai, tik matyt jam dar sunku prisitaikes buna irzlus, bet cia naturalu, tik smagu, kai ima ciausketi, lyg ir bando mama sakyt, vedziojam uz rankyciu, niu kol kas tiek, nes reikia begti ziuret, labai greitai sliauzioja, iki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2011 03 28, 11:19)
Parsivezeme maziu is Vilniaus, jam desimt menesiu, kelione gana lengvai pernesa, tik pirma natis buvo sunki, nes jis kosejo, kita nakti jau miegojo gerai, tik matyt jam dar sunku prisitaikes buna irzlus, bet cia naturalu, tik smagu, kai ima ciausketi, lyg ir bando mama sakyt, vedziojam uz rankyciu, niu kol kas tiek, nes reikia begti ziuret, labai greitai sliauzioja, iki  4u.gif

Sveikinimai, Zuiketuk, didziausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gerai, kad maziukas aktyviai sliauzioja biggrin.gif Mano dukryte tai is viso neropojo, tik ant ranku vis buvo, ismoko labai juokingai mane nureguliuoti ta kryptim, kur jai reikia, o paskui is karto pradejo vaikscioti vedama uz rankyciu. Sekmes jums, sveikatos, ramybes ir kantrybes smile.gif Greitai jusu turbut cia nebematysim, nes veliau vaikelis tampa toks savas, kad regis ivaikinimo temoj nelabai yra ka ir rasyti blush2.gif
Atsakyti
o kaip norisi ir tolimesnių pasakojimų smile.gif aš kažkaip dažnai apie osan ir jos dvejetuką pagalvoju, įdomu kaip jiems sekasi...
Atsakyti
Sveikutės, smagu pas ką jau atkeliavo vaikučiai:) na o pas mus buvo toks netikėtas įvykis, paskambino VTAT pasakyti, kad mano mažiuko sesuo (4,5 metų) palikta... o mes auginame du - 4,5 ir 1,5 berniukus. Aš buvau pasiryžusi paimti, bet va vyras niekaip nesutiko, visi jo argumentai gana teisingi - nėra laisvo kambario , gyvename dviejuose kambariuose su pereinama svetaine, ir ttt. Tai vat kaip, po to perskambinau, sakė mergaitę jau apgyvendino geruose namuose, tai ir padėjome tašką... o man vistiek gaila... nors gal pas tuos žmones jai dar geriau bus, gal geresnės sąlygos.
Atsakyti
QUOTE(taiska @ 2011 03 28, 20:56)
Sveikutės, smagu pas ką jau atkeliavo vaikučiai:) na o pas mus buvo toks netikėtas įvykis, paskambino VTAT pasakyti, kad mano mažiuko sesuo (4,5 metų) palikta... o mes auginame du - 4,5 ir 1,5 berniukus. Aš buvau pasiryžusi paimti, bet va vyras niekaip nesutiko, visi jo argumentai gana teisingi - nėra laisvo kambario , gyvename dviejuose  kambariuose su pereinama svetaine, ir ttt. Tai vat kaip, po to perskambinau, sakė mergaitę jau apgyvendino geruose namuose, tai ir padėjome tašką... o man vistiek gaila... nors gal pas tuos žmones jai dar geriau bus, gal geresnės sąlygos.

Suprantu jus, kad labai gaila - to ir belieka tiketis, kad jai tuose namuose bus labai gerai, gal po kokiu penkiolikos metu susitiks broliukas su sesute...
Atsakyti
tikiuosi kad mergaitei viskas gerai, VTAT užtikrino, kad pateko į gerą šeimą, gal anksčiau pradėsime bendrauti, dar dabar mažiukas, net ir nežinau kaip čia viskas bus...
Atsakyti
Susidūrėm su problema. Nėra vietų darželiuose. Vaikai, gimę šeimose, jau vos ne nuo gimimo užrašomi, o mums šansų nėra. Šiai dienai apvažiavom tris darželius ir visur tas pats atsakymas. Gal reiktų judint šitą klausimą. Jei planuoja priimt įstatymą suteikti 3 mėn apmokamų atostogų, tai galėtų pagalvot ir apie lengvatas priimant į vaikų darželį, įvaikinus ar globojant. O kaip kitoms sekėsi? Čia ko gero vilnietėms aktualiausia.
Atsakyti
atsakymas paprastas- ranka ranka plauna mirksiukas.gif
Atsakyti