Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

QUOTE(*Keila* @ 2011 03 13, 12:32)
Nu koks apetitnas thumbup.gif  Butinai reiks isbandyti. sakyk, o i kelinta diena skanesnis? kaip ir medutis trubut i 3? g.gif
Ir to grietineles kiekio pakako tau?


As valgiau sekancia diena nuo sutepimo, bet skanesnis buvo kokiu 2 paru ir daugiau. Ir man skaniau, kai bent pusvalandi kambario temp.pabuna. Kremo man uzteko kaip tik kaip tik 22 cm skersmens, 6 laksteliams.. didesniam kiekiui tiesiog didint normas..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 12:52)
As valgiau sekancia diena nuo sutepimo, bet skanesnis buvo kokiu 2 paru ir daugiau. Ir man skaniau, kai bent pusvalandi kambario temp.pabuna. Kremo man uzteko kaip tik kaip tik 22 cm skersmens, 6 laksteliams.. didesniam kiekiui tiesiog didint normas..


Aiskus 4u.gif butinai bandysim
Atsakyti
kepant biskvita 16cm formoj,orkaites temperatura reikia mazinti,ar kaip ir visus kitus kepti apie 170-180temp?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 13, 13:57)
kepant biskvita 16cm formoj,orkaites  temperatura reikia mazinti,ar kaip ir visus kitus kepti apie 170-180temp?


As kepu visus 180 laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 13, 15:28)
As kepu visus 180 laipsniu.

aisku.dekui 4u.gif
Atsakyti
Dekui merginos, supratau, kad vienos taisykles nera, nori kepi ir tepi kartu nori atskirai smile.gif Gal tik darant kartu viskas ekonomiskiau gaunasi, kepasi kartu, kremai vienam inde, o jei taip atskitai tai kiek indu plovimo doh.gif Bet is kitos puses, jei pirmas nesigaus, tai nors antras bus biggrin.gif
Atsakyti
Gal zinot koki skanu karamelini tortuka g.gif butu geriau kad nebutu sokoladiniu biskvitu ax.gif radau kelis tik kad ten tu karameliu visokiausiu tai sirupas, tai kremas ir jau pati pasimeciau doh.gif gal kas esat dare ir turit tikslu recepruka ir ar reikia sulaistyt dar tepant karamele biskvitus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 14, 13:20)
Gal zinot koki skanu karamelini tortuka g.gif  butu geriau kad nebutu sokoladiniu biskvitu ax.gif  radau kelis tik kad ten tu karameliu visokiausiu tai sirupas, tai kremas ir jau pati pasimeciau doh.gif  gal kas esat dare ir turit tikslu recepruka ir ar reikia sulaistyt dar tepant karamele biskvitus blush2.gif


Vienu puslapiu atgal idejau skanu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 14:55)
Vienu puslapiu atgal idejau skanu labai smile.gif

jau ta nusiziurejau ryt bus isbandytas bigsmile.gif bet va reikia dar tokio su tikra karamele nu kad prapjovus taip istrykstu tokia tikra skystoka karamele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 14, 14:19)
jau ta nusiziurejau ryt bus isbandytas bigsmile.gif  bet va reikia dar tokio su tikra karamele nu kad prapjovus taip istrykstu tokia tikra skystoka karamele ax.gif


Na tokio neesu bandzius, nors noreciau ir as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 14, 15:30)
Na tokio neesu bandzius, nors noreciau ir as  bigsmile.gif

ir aš noriu to skysto karameles bigsmile.gif
Atsakyti
kaip jūs įsivaizduojat tą skystą karamelę? nelabai supratu g.gif
ir dažniausiai prie karamelinių tortų - biskvitai būna rudi 4u.gif
Atsakyti