Karamelinis medutisLaksteliai (is puses normos pagal Cipciuko medaus torta) :
50 g margarino,
0,5 st.cukraus,
1,5 sauksto dirbtinio medaus,
1,5 kiausinio,
1,5 nubraukto saukstelio sodos,
1 saukstas acto (nugesinti sodai),
apie 3 st miltu.
Medu, margarina, cukru, kiausinius kaitinti ant garu voneles, kai gerai ikaista, sudeti nugesinta soda, ismaisyti, nukelti nuo ugnies, sudeti miltus, kad butu minksta elastinga mase. Lakstelius kocioti 22 cm, kiek ju ten gausis tiek. Kiek liks sutepus is normos kremo, sunaudosit trupinukams. Arba kepti 24 cm skersmens, ir didint kremo kieki is pusantros normos. Lakstelius kepti 240-250 laipsniu ikaitintoje orkaiteje.
Kremas:1 didelis indelis (420 g arba 450 g) grietineles,
1 indelis Rududu,
1-2 saukstai cukraus,
ant galo saukstuko citrinos rugsteles,
kepintu zemes riesutu (kuo daugiau, tuo skaniau).
Isplakti grietinele su cukrumi ir rugstele (rugsteles tik siek tiek, nes man be jos neissiplaka grietinele). Atskirai paplakti Rududu, ir sujungti su grietinele. Imaisyti riesutus.
Receptas isbandytas kelis kart, labai skanus ir megiamas

dregnas