Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 09, 16:20)
Sveikos merginos,

Gal galit patarti kokios dar uogos ar vaisiai tiktų į "juodąjį mišką" vietoj vyšnių? Kad nesurugtų greitai ir skoniai derėtų?  4u.gif


Apvirtos vysnios taip greit nesurugsta, kaip nevirtos.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 16:37)
Apvirtos vysnios taip greit nesurugsta, kaip nevirtos.


Tai geriausia gal konservuotos būtų? O jei negaučiau vyšnių, kokios dar uogos tiktų? konservuoti persikai tiktų? Suteptas 2-3 dienas išlaikytų nesurūgęs?
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 09, 16:44)
Tai geriausia gal konservuotos būtų? O jei negaučiau vyšnių, kokios dar uogos tiktų? konservuoti persikai tiktų? Suteptas 2-3 dienas išlaikytų nesurūgęs?


Tai tiks ir konservuotos, tik jos gal saldokos bus. As saldytas perku, ir apsiverdu su trupuciu vandens (uzverda ir isjungiu). Kazkas dare su juodaisiais serbentais, sake skanu. Netgi juodu serbentu uogiene, jei gerai pamenu. Bet 3 dienas nesurugs tortas ir su vysniomis, nebent kambary laikysit tris dienas. O su persikais gal nebus tokio skonio, nes ten reiktu ,mano galva ,kazko rugstesnio g.gif
Atsakyti
Ačiū, Rugiagėle, labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice*tea @ 2011 03 09, 17:20)
Sveikos merginos,

Gal galit patarti kokios dar uogos ar vaisiai tiktų į "juodąjį mišką" vietoj vyšnių? Kad nesurugtų greitai ir skoniai derėtų?  4u.gif


aš dariau su juodų serbentų ir mėlynių uogiene 4u.gif ir nedėjau šokolado sluoksnio, tiesiog taip norėjo užsakovė, paragavusi tikrojo juodojo miško rolleyes.gif
tai va ir pavadinimas netinka jau miško, nes keistas-pakeistas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 03 09, 16:34)
Labas merginos,labai reikiapagalbos,reikia receptelio torto PRISIGERUSI SARLOTE,nes keleta kartu perziurejau sarasus ir nerandu,neizlibinu,kazkur praleidziu blink.gif aciu is anksto 4u.gif

Ne prisigerusi, o pasigerusi sarlote lotuliukas.gif
Stai cia
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 09, 15:11)
Skanaus tortuko 4u.gif


dekui 4u.gif dabar sedi saldytuve suteptas smile.gif
sutepiau 5 sluoksnius, na papuosiau siaip ne taip blush2.gif o is likusiu sluoksniu, kuriuos zadejau jusu patarimu imt ir uzsaldyt, vaikui automobili sumontavom hihihi.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 16:01)
Pjauk per puse dar. As isvis kepu visa iskart, o paskui susipjaustau.


taip as ir darysiu kita syki, ciela kepsiu, nes taip lengvai pjaustesi, ko as visuomet bijodavau unsure.gif visuomet isivaizduodavau kad biskvitus lengviau atskirai issikept, nei kad supjaustyti viena rolleyes.gif

cia mano tortuko vaizdelis blush2.gif na dar kolkas mokausi puosimo meno blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti del torto zozefina, ten recepta rasoma kad dedasi rudasis cukrus, klausimas koki cukra rudaji dedate?
Nes siaip jo yra keletas rusiu pvz: Demerara, dancuker firmos slapi rudas ir sviesiai rudas...
tarkim jeigu as torta pasidarau treciadieni valgant sestadieni nieko tokio ar geriau pries is vakaro ji daryti (kada jis skanesnis kai pastovi ar kaip is vakaro pagamintas)?
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 03 09, 19:49)
Norėjau pasiteirauti del torto zozefina, ten recepta rasoma kad dedasi rudasis cukrus, klausimas koki cukra rudaji dedate?
Nes siaip jo yra keletas rusiu pvz: Demerara, dancuker firmos slapi rudas ir sviesiai rudas...
tarkim jeigu as torta pasidarau treciadieni valgant sestadieni nieko tokio ar geriau pries is vakaro ji daryti (kada jis skanesnis kai pastovi ar kaip is vakaro pagamintas)?


Man jis buvo skanesnis po kokiu bent poros paru.. o rudasis cukrus manau tiks bet koks.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 20:05)
Man jis buvo skanesnis po kokiu bent poros paru.. o rudasis cukrus manau tiks bet koks.


tai kak kiekvienas is manominetuju ruduju cukraus rusiu skiriasi skoniu ir labai g.gif Demerara pavyzdziui yra ir saldesni be to o tie dregnieji turi specifini skoni, bet jie nera tokie saldus mirksiukas.gif

Ir dar beje dregnasis cukrus zymiai sunkesnis uz Demerara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 09 kovo 2011 - 23:00
QUOTE(Asseni @ 2011 03 09, 18:56)
Ne prisigerusi, o pasigerusi sarlote  lotuliukas.gif
Stai cia


Aciu labai ASSENI,matai ne tik neveike veizolai,bet dar ir parasiau netoki pavadinima blush2.gif
Papildyta:
ATIZE,man irgi Zosefina,kaip ir Rugiagelei26,skanesnis,kaisubrestapo poros dienikiu,o cukru as dejau ta dregnesni ruda,manau neturi reiksmes, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2011 03 09, 22:37)
tai kak kiekvienas is manominetuju ruduju cukraus rusiu skiriasi skoniu ir labai  g.gif  Demerara pavyzdziui yra ir saldesni be to o tie dregnieji turi specifini skoni, bet jie nera tokie saldus  mirksiukas.gif

Ir dar beje dregnasis cukrus zymiai sunkesnis uz Demerara...

As dejau pati tamsiausia dregnaji cukru. Saldumo tikrai uzteko. O skonis toks karamelinis buvo. g.gif Tikrai jautesi jo skonis ir pertepimas ne visai baltas gavosi.
Turiu pritarti, kad paskutinis gabaliukas tikrai buvo skaniausias wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 10 kovo 2011 - 08:54