QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 10, 23:16)
nugi tikrai - jeigu vaikui gitaros pamoka prasideda 15 val tai baigiasi apie 16 val. Ne tiek ir daug palaukti kol tevai vaziuodami namo ji pasiims
mano vaikai, nors ir gyvenam mieste (kolkas) daznai turi net ir po valanda palaukt kol juos pasiimsiu arba kol prasides burelis. ir nieko tokio. Arba pamokas paruosia, arba siaip kieme pazaidzia
butent,niekada negali zinoti visko iki galo, o ir suplanuoti visko iki galo.
As vairuotoja dirbu jau penki metai. Ir nieko, isgyvenau. Taip, tam reikejo itempt smegenine, ivertint kas man svarbiau, reikejo ir darba pakeist i visiskai kitoki, su laisvu grafiku. Ir nieko, ir isgyvenau
Ir dar 7-8 metus manau, kad isgyvensiu
O jeigu baugina vazinejimas, tai taip - namas uzmiestyje tikrai virs kancia

mano vaikai, nors ir gyvenam mieste (kolkas) daznai turi net ir po valanda palaukt kol juos pasiimsiu arba kol prasides burelis. ir nieko tokio. Arba pamokas paruosia, arba siaip kieme pazaidzia

butent,niekada negali zinoti visko iki galo, o ir suplanuoti visko iki galo.
As vairuotoja dirbu jau penki metai. Ir nieko, isgyvenau. Taip, tam reikejo itempt smegenine, ivertint kas man svarbiau, reikejo ir darba pakeist i visiskai kitoki, su laisvu grafiku. Ir nieko, ir isgyvenau

O jeigu baugina vazinejimas, tai taip - namas uzmiestyje tikrai virs kancia

na mums darbai baigiasi 18 val. tai vaikui tektu laukti 2-3 val. kur? lauke? (ypac jei ziema ar darganas ruduo)...
tai taip, kiekvienas pasirenka kas jam labiau priimtina.. Mes irgi dirbame vairuotojais i darzeli ir i mokykla jau 6 metai... Kazka reiks galvoti ir su bureliais daryti... arba keisti kazka, gyvenama vieta, darba, mokykla, burelius.... arba tiesiog laukti kol vaikas ugtels ir pats gales vazineti... Esame dabar apmastymuose...