QUOTE(vijana @ 2012 06 14, 00:55)
Visur savo + ir -
Žinau labai tvarkigą šeimą, kuri pardavė savo gražų namą, nes kaimynai už tvoros lyg ir neasocialūs, bet daržus įvairiais š... tręšdavo, o vėjas beveik visada iš tos pusės . Sako, išprotėt gali...
O ir daugiabutyje nežinai kas apsigyvens viršui, iš šonų, kas prie durų prišiukšlins, bet gali su kaimynais pasikooperuoti perauklejimui
Tik, kad daugiabutyje aplinkos netvarkai, kiemo nuo sniego neatkasinėji ir parėjus
žiemą namo, ar
grįžus po savaitės kelionės...šilta
Na aš irgi name aplinkos netvarkau. Veją pjauna vaikas su kaimynų berniukais- jiems tai ir įdomu, po to draugiškai mano pagamintą ledų tortą kerta.
Sniego niekada nekasiau. Vyro darbas. Nors to kasimo nera daug, gi cia ne daugiabučio kiemas... Kur veja gi nekasi, tik įvažiavimą į garažą.
Grižtam po darbo į šiltutėlius namus, taip pat ir po savaitgalio kelionės. Skirtumas tik tame, kad jūs už savo šiltą butą per mėnesį sumokate tiek, kiek mes sumokame vos ne už visą namo šildymo sezoną.
Sakysite, yra butai kur už šildymą sąskaitos mažos? Taip, yra, bet visitek to buto apšildymo sąskaita didesnė, nei savarankiškai šildomo namo išlaidos.
Praėjo seniai tie laikai, kai namą reikėdavo nuolatos kūrenti, ryte-vakare prie katilo marksoti... Dabartinės šildymo technologijos yra pažengusios labai į priekį, tad apie grįžimą į šaltą namą po darbo net kalbos nebėr.
Apskritai, turi būti labai mažas ir draugiškas daugiabutis, tada bus tikrai švaru ir kieme ir laiptinėse. O didesniuose vistiek atsiras tokių nevalų, kurių neperauklės net visa kaimynų komanda. O jei dar daugiabutyje psichikos sutrikimų turintis asmuo gyvena,ar kokia pageriančių šeimynėlė tai išvis nekas.
Aš butui neduodu nei vieno pliuso. Šiandien. Kaip bus po 5-10 metų- laikas parodys.