Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Kam @ 2011 01 05, 17:43)
Sveikos, priesh kelias dienas buvau uzsukus i darzeli, nes noriu savo panele isleist tai pasiteiravau del laisvu vietu ir man pasake, kad nera, o siandien nuejau i svietimo puslapi ir matau, kad parasyta , kad tam darzeli yra laisvu vietu. Tai nesuprantu ka bedaryt. cia gal reikia suprast, kad be kysio nepriima??

gal galit nuoroda imesti, ieskojau ir neradau...
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 01 06, 21:55)
gal galit nuoroda imesti, ieskojau ir neradau...

va cia http://www.klaipeda....amp;pathId=1106
Atsakyti
QUOTE(elze1 @ 2011 01 06, 21:05)

Dekui...na nelimpa mums tas Svyturelis nors tu ka...
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 01 06, 22:12)
Dekui...na nelimpa mums tas Svyturelis nors tu ka...


tai cia atnaujinama kas kazkiek laiko informacija, gal kas menesi, tai dazniau paziurekite. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 01 06, 21:12)
Dekui...na nelimpa mums tas Svyturelis nors tu ka...

Na, stebuklai neįvyksta per 2-3 dienas. 4u.gif
Mes adaptavomės 3 mėnesius, nors lankėm sąžiningai, be jokių sirgimų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 01 06, 22:20)
Na, stebuklai neįvyksta per 2-3 dienas. 4u.gif
Mes adaptavomės 3 mėnesius, nors lankėm sąžiningai, be jokių sirgimų.

Na taip...bet ar tu isivaizduoji mano Ugne kazko bijant, as iki siol nemaniau, kad taip yra... lotuliukas.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 01 06, 22:45)
Na taip...bet ar tu isivaizduoji mano Ugne kazko bijant, as iki siol nemaniau, kad taip yra... lotuliukas.gif  verysad.gif

Žinok, įsivaizduoju. biggrin.gif Ko tu nori, juk 3metus ji nebuvo niekam palikta, dargi visai svetimam žmogui nepažįstamoje aplinkoje.
Bet jei tavo širdis sako, kad negerai, tada ieškok kitur.
Atsakyti
Ar skaitete sita straipsni,gal kas einat i Varpeli?Butu idomi jusu nuomone 4u.gif Mes ten lankomes ir musu grupe iniciatore buvo sito skundo,nes situacija tikrai nekokia.
Kiek girdejau po sukelto triuksmo maistas pagerejo bigsmile.gif
http://klaipeda.dien...enkinima-324626
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 01 07, 14:27)
Ar skaitete sita straipsni,gal kas einat i Varpeli?Butu idomi jusu nuomone  4u.gif Mes ten lankomes ir musu grupe iniciatore buvo sito skundo,nes situacija tikrai nekokia.
Kiek girdejau po sukelto triuksmo maistas pagerejo  bigsmile.gif
http://klaipeda.dien...enkinima-324626

"Varpelis" yra salia mus, tai buvo pasirinkimas arba sitas arba eiti i "Atzalyna" .Kai pasiklausiau ne vienos mamos, tikrai, nes visi kaip sakant kaimynai, miskas vienas a mamyciu su vaiku ten daug. Varpelis- nuo senu laiku ne gerejo su maistu,jegu paliginti su Atzalynu .Kada Varpelis vasara atostogavo tai vaikai eijo i Atzalyna, tai tikrai daug tevu sake kad didesinis pasirinkimas maista, ir vaisiu, ir pieno produktu...i skonis .
A del Jusu iniciatores, tai as uz smile.gif , a kodel ne, jegu mokami lt uz darba, tai dirbk.
Cia musu vaikai valgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 07 sausio 2011 - 18:41
Sveikos mamos smile.gif
Perskaičiau temutę, nors mums dar anksti, bet jau dabar domiuosi darželiais nes:
Užrašiau dukriuką į Ąžuoliuką nuo kito rudens, bet gali būti, kad teks grįšti į darbą nuo šio rudens.
Paklausiau ar galima pradėti lankyti Ąžuoliuką anksčiau, tai pasakė, kad visų pirma priima tuos, kuriems tais metais sueina dveji, o tada jei lieka vietų - ir jaunesnius. Ar bus vietų paaiškės tik suformavus grupes, t.y. rudenį. Man laukti to kažkaip neramu, o jei man reiks eiti į darbą, o vaiko nebus kur leisti?
Tai patarkit man žaliai jaunai mamai ką daryti. Ar užrašyti į kitą darželį? (Dar domiuosi Dobilėliu ir Berželis arti). O jei atsiras vis dėlto ta vieta Ąžuoliukyje ar galėsiu eiti į jį, nors vaikas 'stovės eilėje' kitame darželyje?
Ir šiaip kokia jūsų nuomonė apie šiuos darželius, nes atskirose temose labai mažai informacijos ir dažniausiai ten esanti jau gana sena.
Ir dar blush2.gif Ar teko iš jūsų dar kam nors leisti vaikiuką nuo beveik 1,5m. į darželį? Tikiuosi jau tada mokės mergytė paprašyti ant puoduko ir tt. o jei dar nelabai? Ar deda auklytės pampersus vaikiukams ar kaip ten būna?

Ačiū labai už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Jegu neklistu, g.gif galima tik 1 viena darza uzrasyti, i 2 arba 3 negalima. A del pampersu, tai ne manau kad dideli problema bus, galvoju kad aukletojos dar laimingos bus kad nereikes begioti, a pampersa pakeitei ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mes ir esam uzsirase i viena darzeli kur mums garantavo, kad paims, bet as vis zvalgausi arciau namu, jei pasitaikis laisva vietike eisim ten kur arciau. O uzsirasyt tikrai leidzia tik i viena, dar net po prasymo turejau pasirasyt, kad tikrai nestoviu kitam darzely eilej
Atsakyti