Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija ir visos jos paslaptys. 6 dalis

QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 07, 18:30)
Siandien su juostelem depiliavaus, po to pastebejau, kad baiges mano aliejus kuris nuvalo vasko likucius  doh.gif  Kaip dabar nuvalyt?  lotuliukas.gif  Viska isbandziau, bet nelabai padeda  biggrin.gif  biggrin.gif  Nebent smarkiai smarkiai trinciau, bet skauda  blush2.gif  biggrin.gif

pabandykit kita juosteliu puse,gal pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 07, 18:30)
Siandien su juostelem depiliavaus, po to pastebejau, kad baiges mano aliejus kuris nuvalo vasko likucius  doh.gif  Kaip dabar nuvalyt?  lotuliukas.gif  Viska isbandziau, bet nelabai padeda  biggrin.gif  biggrin.gif  Nebent smarkiai smarkiai trinciau, bet skauda  blush2.gif  biggrin.gif

Pabandykit su paprastu aliejum, aš taip darau, tai man puikiai nuvalo.. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus bigsmile.gif
Atsakyti
Dar klausimelis blush2.gif Visa laika naudoju tik vasko juosteles, nei karto nesu skutusi ar naudojusi kazka kita. Bet jei noriu graziai nusidepiliuot as jas labai greit isnaudoju, gan brangiai gaunasi. Galvoju nusipirkt Veet putas kazkokias ar tai krema, kur su mentele nusiima viskas. Ar ten jos nugrauzia plaukelius kazkaip ar kaip biggrin.gif Nesuprantu ju poveikio. Pas mane plaukeliai nera labai tamsus bei veslus, tai bijau, kad po tu putu naudojimo prades atauginet veslus, stori, tasmus ax.gif Ar nebus taip blush2.gif
Atsakyti
Tulpelyte, veet putos yra tas pats kas skutimas, plaukeliai ataugs tamsesni ir veslesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 06 07, 21:15)
Tulpelyte, veet putos yra tas pats kas skutimas, plaukeliai ataugs tamsesni ir veslesni  smile.gif

o kaip ten jie su ta mentele nusiima? nugrauzia juos ten? Butent veet rasera domiuos blush2.gif ten toks skustukas akzkoks be asmenu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 06, 10:48)
as sakykit as noriu pirkt sau asmeniskai naudot i namus, bet mastau uz kokia kaina rinktis?  blush2.gif man patogiau butu is sios parduotuves http://www.proco.lt/?p=1&id=11

as jau oernai is proco.lt pirkau ta brangiausia, jis gerai, kad greit ikaista iki 10min. ir geriaq, kad nereikia isimineti kasetes, matai kiek vasko liko per ta langeli, siaip tai labai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 07, 21:22)
o kaip ten jie su ta mentele nusiima? nugrauzia juos ten? Butent veet rasera domiuos  blush2.gif  ten toks skustukas akzkoks be asmenu yra  ax.gif

tas "skustukas", tiesiog ergonomiska mentele nubraugti visai tai kosei. taip putos kremai, istrirpina plauka, bet manes jie nezavi, nes cia panasus efektas kaip nususkutus, po dienos kitos styro astrus seriai doh.gif peiliukai net sakyciau geriau, nes bent jau svariai nudrozia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo blush2.gif

bikini sritį, kojas pati susitvarkau su šiltu vašku. O ką daryt su pažastimis? Pas mane ant jų yra kelios labai smulkios karputės. Rizikuot su vašku ar ir toliau braukyt tik skustuku? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. smile.gif Nusipirkau vaško šildytuvą ir nesuprantu, gal aš juo naudotis nemoku ar kas yra. Labai plaukelių daug lieka ir sunku išraut. Pakaitinu vašką apie 10 min. ir paskui tepu, ir dar taip nemažai, bet vis tiek visi neišsirauna. Nežinau net ką daryt. Jau pradedu galvot, kad pinigus į balą išmečiau... unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti