Ar naudojat priemones nuo plaukeliu iaugimo ir ar jos tikrai padeda?
merginos,kur darotės KAUNE depilaicija vašku?
QUOTE(*tigriukas* @ 2011 06 06, 12:07)

o sakykit uztenka jegos nuplesti tuos plaukelius

Nu aš galiu pasakyt, kad šiaip geriau, kai kitas žmogus plėšia. Aš kai darausi pati, tai turiu galvot ir apie plėšimą, ir apie tai, kad man skauda. Nuplėšt nusiplėšia viskas (nors yra buvę atvejų, kai ir mėlynes įsitaisiau ant šlaunų, nes jėgos pritrūko), bet ne visada su šaknimis. Aš mamai depiliavau kojytes, veiduką, tai labai gražiai nusiplėšė. Nenoriu pasakyt, kad būtina čia db lėkt į salonus, tiesiog geriau surasti pagalbininkę (seserį, mamą ar draugę), viena kitai padėtumėt. Va pvz pažastų, bikini nu niekaip pati nesutvarkyčiau, turiu omeny su vašku.
Mergaites,gal kuri patartu speceliste Panevezyje bikini depiliacijai vasku,ar salone ar namie ,nera skirtumo

QUOTE(Keith @ 2011 06 06, 15:26)
pvz pažastų, bikini nu niekaip pati nesutvarkyčiau, turiu omeny su vašku.
As susitvarkau, zinoma, pirma karta nekas buvo, bet ipratau ir pagalbos tikrai nereikia.

Sveikos,
kur Vilniuje pigiai ir kokybiškai daro depiliaciją vašku?
kur Vilniuje pigiai ir kokybiškai daro depiliaciją vašku?
QUOTE(Laukineja @ 2011 06 07, 00:01)
o kas yra pigu? as vienoj vietoj darausi ir ten man antakius, uselius ir bikini sutvarko uz 75lt.
Sveikutes,
Uzsirasiau visu koju depiliacija ir viso bikini vasku Kedainiuose, viskas 80lt sake, pas gerai zinoma kosmetologe
O kas eina pas kosmetologes, kas kiek laiko reikia eiti vel?
Uzsirasiau visu koju depiliacija ir viso bikini vasku Kedainiuose, viskas 80lt sake, pas gerai zinoma kosmetologe

O kas eina pas kosmetologes, kas kiek laiko reikia eiti vel?

QUOTE(rudaake20 @ 2011 06 07, 09:39)
o kas yra pigu? as vienoj vietoj darausi ir ten man antakius, uselius ir bikini sutvarko uz 75lt.
Kur daretes? Ar nepalieka plaukeliu? Domina bikini depiliacija
QUOTE(EgleG @ 2011 06 07, 14:47)
Kur daretes? Ar nepalieka plaukeliu? Domina bikini depiliacija
Cia zirmunuose netoli minsko iki, is isores paprastas salonas, bet ten dirba tokia Violeta, tai mane tenkina jos paslaugu kokybe, bikini gerai sutvarko.
niekas negali Panevezyje rekomenduoti specelistes?

Siandien su juostelem depiliavaus, po to pastebejau, kad baiges mano aliejus kuris nuvalo vasko likucius
Kaip dabar nuvalyt?
Viska isbandziau, bet nelabai padeda
Nebent smarkiai smarkiai trinciau, bet skauda