Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusieji išsiveda artimuosius?

ne kartą teko girdėt, kad kai miršta žmogus, labai greitai miršta ir jo labiausiai mylėtas artimas. ir žmonės sako "va, mirusysis išsivedė".
taip porą kartų buvo pas gimines, kartą -- pas kaimynus. ir laikraštyje skaityti teko.

ar jums teko su tuo susidurti?
Atsakyti
sutapimai, sutapimai.... nieko daugiau
Atsakyti
kiek skaiciau visada taip buna kai zmogus mirsta ne sava mirtimi pvz pasikaria.
Atsakyti
Mano sesei taip buvo. Prieš penketą metų pagimdė ji dukrytę. Vieną naktį, kai kūdikėliui buvo 28 dienos, sesė susapnavo mūsų senelį, kuris buvo miręs jau daugiau nei dešimtmetį. Sapne senelis sakė, kad nori pasiimti vaiką, kad jį labai mylės ir prižiūrės. Sesė atidavė savo kūdikėlį. Paryčiais kūdikėlis ėmė smarkiai verkti, tėtis nuvežė sesė į ligoninę, bet kūdikėlis mirė. Kartais įsivaizduoju senelį sėdintį ant debesies, o jam ant kelių sėdinčią mažą mergaitę verysad.gif
Atsakyti
As labiau tikiu tuo, kad mirusieji uzleidzia vieta kitam seimos nariui. Pas mus gimineje visada, jeigu kas nors mirsta, netrukus suzinome apie naujus nestumus.
Atsakyti
Na aš esu vienoje iš šių forumo temų rašiusi apie mano močiutės brolio mirtį.
Jos mama susapnavo savo mirusį vyrą, kuris paprašė užpirkti mišias. Ji to nepadarė, nes trūko pinigų, vis gi pokaris, moteris likusi viena su septyniais vaikais.
Po keleto dienų sapnuoja vėl jį. Sapne vyras ir sako (maždaug taip): "jei tu šitaip, tai aš pasiimsiu su savim". Neprabėgus savaitei miršta septyniolikmetis sūnus. Mirtis smurtinė, be jokios priežasties, visiškai atsitiktinė. O, kaip daug kas mano, sapnus veikia mūsų pasamonė, taigi tai negalėjo būt kažkokios nuojautos vedina, nes sūnus nei sirgo, nei kokių nors problemų turėjo, dėl kurių galėjo taip atsitikti.
Taigi visko pasauly nutinka..
Atsakyti
Zinau tik viena atveji, kai per kelis menesius, bet ta pacia diena "isejo" vaikas ir paskui ji tevas. Pirmoji mirtis buvo staigi, netiketa ir iki galo neisaiskinta, antroji manau del to, kad nesugebeta isgyventi sielvarto. Bet kokiu atveju liudna verysad.gif
Atsakyti
Vat prietaru, kad karsto didesnio negalima, nes bus dar mirciu greitu laiku as tikiu.O kad kazkam mirus, kazkas gims ir 98% pasitvirtina musu gimineje
Atsakyti
QUOTE(_Demetra_ @ 2011 02 14, 19:36)
kiek skaiciau visada taip buna kai zmogus mirsta ne sava mirtimi pvz pasikaria.

tais mano žinomais atvejais būdavo avarijos.
- mirė sūnus (ilgai sirgo vėžiu). po laidotuvių porai dienų praėjus tėvas žuvo avarijoj.
- mirė močiutė. po mėnesio, jauniausias anūkas užsimušė su britva.
ir panašiai... sad.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad gerai sugyvenę sutuoktiniai išeina vienas paskui kitą. Laiko tarpas – nuo dviejų savaičių, mėnesio iki pusės metų.
Atsakyti
manau, kad tie sutuoktiniai labai seni ir neisgyvena sielvarto, todel iseina vienas paskui kita. mane sapne mociute mirusi daznai lanke, ir apkabinusi buvo ir buciavo, mama vis sakydavo, negerai vaikeli, negerai, bet man nieko blogo po tokiu sapnu nebudavo. netgi pasakyciau gerai yra, nes mociute labai mylejau ir labai dziaugiuosi, kai ji mane aplanko sapnuose, pati puolu ja apkabint ir myluot, nes labai pasiilgau...
Atsakyti
As tai nemazai atveju zinau (tame tarpe is musu gimineje),kada kai kazkas mirsta,i jio vieta gimsta kitas...PVZ drauges tetis mire,o kelios savaites po laidotuviu,ji suzinojo kad laukiasi,beje gime sunus...ir siaip ne viena toki atveji zinau ax.gif
Atsakyti