O pas mane buvo tokia istorija, zodziu as buvau issituokusi,auginau dukryte,turejau drauga,bet jam nebuvau uzsiminusi apie tai,kad turejau operacija po kurios man buvo pasakyta jei dar kada pastosi,tai laikyk Dievo dovana,na ir......atejau pasveikinti seneliu su 52 vestuviu metinem,mano mociute tokia laiminga,as su ja kalbuosi,ir ji man sako nesakyk dar savo draugui apie savo operacija ir galimas pasekmes,va po 3 savaiciu su juo apie tai galesi pakalbeti.....ka manot,ryta paskambina mama,kad mociute mire......atvyksta mano draugas i mociutes laidotuves,jis tuo metu dirbo ne Lietuvoje,zodziu palaidojom,po kiek laiko kepu dukrai vistiena,nu man ji smirda,nu bet skonis geras,nesuvokiu dar visko,kazkaip radau uzsilikusi nestumo testa,idomumo delei ir tai vakare jy atlikau,ziuriu kaip ir nieko,padejau ant lentyneles,suskambo telefonas,skambino draugas,prieinu,o ten ir testukas,zvilgt,dvi juosteles,pasimeciau,zvilgt i kalendoriu,lygiai 21diena po mociutes mirties,o dabar auga musu isdykelis sunytis
Nezinau tai sutapimas ar kas....