Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusieji išsiveda artimuosius?

QUOTE(Simona002 @ 2011 05 06, 16:29)
Tikra samone, mano mama pries mirti mate savo mirusius artimus zmones, po mirties buvo dar kelios mirtys, kovo 13 d. ji mire kovo 30 d. as tapau nescia, niekada nepatikesiu jog tai sutapimai.

ne nu taip kalbat, lyg nuo šventos dvasios pastojama doh.gif
Atsakyti
Tikra tiesa. As tai jau bijau ir pastoti, nes kaip tik nescia -taip ir laidotuves doh.gif:. Kai laukiausi pirmojo vaiko, netiketai mire vyro tevas, beje labai laukes anuko. Vaikas - kaip is akies trauktas senelis. Kai laukiausi antrojo vaiko, mano a.a. teta (mes kartu gyvenome) labai lauke mergytes (zinojome, kad bus mergyte). Ja netiketai pakirto insultas, vaikas gime po menesio, ta pacia diena,kaip ir mano a.a. teta. Vel panasumas stulbinantis.
Atsakyti
QUOTE(Labija @ 2011 02 15, 23:15)
Pastebėjau, kad gerai sugyvenę sutuoktiniai išeina vienas paskui kitą. Laiko tarpas – nuo dviejų savaičių, mėnesio iki pusės metų.

As manau, kad ilga gyvenima nugyvene darnoj ir meilej jie mirsta nuo depresijos ir sielvarto, nes praranda gyvenimo dziaugsma, prasme ir paspirti verysad.gif
Atsakyti
zinau atveji,kai mire mociute ir i jos karsta anuke idejo nuotrauka(nuotraukoje ji su mociute),kaip jus manote ar geriau buvo nedeti tos nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(goodgirl @ 2011 05 09, 16:46)
zinau atveji,kai mire mociute ir i jos karsta anuke idejo nuotrauka(nuotraukoje ji su mociute),kaip jus manote ar geriau buvo nedeti tos nuotraukos?

Nuotraukos det tikrai nereikejo, bet panikuot irgi neverta, tiesiog reiktu persizegnot, sukalbet maldele, kad mociute ramiai ilsetusi ir anukelei palinketu graziu ir ilgu gyvenimo metu, ir tuo paciai patiket, ir bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 02 14, 20:30)
As labiau tikiu tuo, kad mirusieji uzleidzia vieta kitam seimos nariui. Pas mus gimineje visada, jeigu kas nors mirsta, netrukus suzinome apie naujus nestumus.

Cia tai jo,sutinku pas mus tas pats 4u.gif Kad ir man dabar,pries kazkur pora menesiu palaidojom seneli,kazko savijauta mano bloga buvo,toptelejo nestumo testa pasidaryt,nu ir ka dvi dienos po laidotuviu pasidariau,ogi pasirodo laukiuosi bigsmile.gif
Su dukra kai laukiausi mociute mire.....
ir pradzioj jau posta rasiau,dabar papildziau,va ir vel pavyzdys gavosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 03 04, 14:56)
Manyciau, kad tai tik sutapimas ir noras tuo tiketi. Juk anksciau ar veliau vistiek kazkas GIMINEJE gims. Kad bent taip nutiktu artimame seimos rate ir iskart po laidotuviu, tai gal ir patikeciau.

tai va mano pavyzdys geriausias irodymas 4u.gif Dar pirmame psl parasiau posta ir va ziurekit kas man nutiko po kiek laiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 22 gegužės 2011 - 18:31
mamytes, tikrai kazkas egzistuoja. Kai mano mociute mire ir ja parveze i namus(dar sarvojo namuose), jos akis buvo pravira, ir viena seimininkute tai pamacius iskart pasake-uzmerkit aki arba labai greitu laiku is siu namu iseis dar vienas zmogus... As pati priejau , uzdejau pirstus ant akiu ir taip kalbejau ,,mociute, nepasiimk nieko is musu..." ir pilnai uzsimerke akis. Ir zinokit ta pti menesi as su savo draugu papuolem i avarija, per plauka likom gyvi....
ta seimininkute, sake jog cia nuo seno sis zenklas ir atseit jos visada pasitvirtina
Atsakyti
O pas mane buvo tokia istorija, zodziu as buvau issituokusi,auginau dukryte,turejau drauga,bet jam nebuvau uzsiminusi apie tai,kad turejau operacija po kurios man buvo pasakyta jei dar kada pastosi,tai laikyk Dievo dovana,na ir......atejau pasveikinti seneliu su 52 vestuviu metinem,mano mociute tokia laiminga,as su ja kalbuosi,ir ji man sako nesakyk dar savo draugui apie savo operacija ir galimas pasekmes,va po 3 savaiciu su juo apie tai galesi pakalbeti.....ka manot,ryta paskambina mama,kad mociute mire......atvyksta mano draugas i mociutes laidotuves,jis tuo metu dirbo ne Lietuvoje,zodziu palaidojom,po kiek laiko kepu dukrai vistiena,nu man ji smirda,nu bet skonis geras,nesuvokiu dar visko,kazkaip radau uzsilikusi nestumo testa,idomumo delei ir tai vakare jy atlikau,ziuriu kaip ir nieko,padejau ant lentyneles,suskambo telefonas,skambino draugas,prieinu,o ten ir testukas,zvilgt,dvi juosteles,pasimeciau,zvilgt i kalendoriu,lygiai 21diena po mociutes mirties,o dabar auga musu isdykelis sunytis wub.gif

Nezinau tai sutapimas ar kas....
Atsakyti
Mano mama mirė 55 metų nuo vėžio. Palaidojom ją per jos gimtadienį - spalio 3 d. Po 3 savaičių, spalio 25 d. per mano gimtadienį palaidojom mano tėvą.. Jam buvo 53. Insultas. Po poros metų per mamos gimtadienį, spalio 3 d. gimė man sūnus...
Atsakyti
Pamenu man senelis pasakojo, kad jo sesuo sunkiai sirgo ir jau merdėdama sakė: " Jau atėjo tėvas ir brolis manęs pasiimti." Ir tada ji mirė. Taip išeina, kad artimieji ją išsivedė.
Atsakyti
Žinau,kad gyvenu ne pirmą kartą. Maža prisiminiau kai kuriuos dalykus iš praeities,bet negalėjau to suprasti. Galvojau:"Aš tik keli metai kaip gimusi ,o žinau tai,ko nepatyriau". Tėvai pradėjo mane "sene" vadinti. Dabar jau suprantu,kaip viskas vyksta, nes patyriau ne vieną dalyką, kuri papasakojus, tapčiau beprote. Žmogus gyvena daugybę gyvenimų, kol išties tampa žmogumi.Taip kad dabar manęs jau niekas nebestebina.Mes gyvenam po mirties labai panašiai: girdim, matom ,jaučiam, tik naujai gimę to nepamenam. Stebimės, nes taip Dievo sutvarkyta. Kai siela per ilgus gyvenimus išlavėję, tada pradedam prisiminti. Tai kiekvieno iš mūsų kelias.O išėję artimieji po 20-30metų vėl gimsta ir dažnai toje pačioje giminėje.Tie artimi ryšiai būna palaikomi dažnai eilę gyvenimų.Tad nieko keista, jei mirę artimieji praneša sapno metu ar kitaip.Sapnas- tai vėl nauja tema.
Sapno metu mes atsiduriam astraliniam pasauly ir sutinkam mirusius artimus.Gaunam informaciją iš jų.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2011 02 14, 17:23)
ne kartą teko girdėt, kad kai miršta žmogus, labai greitai miršta ir jo labiausiai mylėtas artimas. ir žmonės sako "va, mirusysis išsivedė".
taip porą kartų buvo pas gimines, kartą -- pas kaimynus. ir laikraštyje skaityti teko.

ar jums teko su tuo susidurti?

Oj,patikekit kaip daznai.Tfu tfu,jau ilga laika niekas pas mus nemirsta,dekui Dievui,bet kai jau vienas numirsta,gali artimiausio pusmecio ar metu begyje laukti dar keliu mirciu.Sutapimai ar ne,bet baugina verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Bolesiukas @ 2011 07 04, 22:06)
Žinau,kad gyvenu ne pirmą kartą. Maža prisiminiau kai kuriuos dalykus iš praeities,bet negalėjau to suprasti. Galvojau:"Aš tik keli metai kaip gimusi ,o žinau tai,ko nepatyriau". Tėvai pradėjo mane "sene" vadinti. Dabar jau suprantu,kaip viskas vyksta, nes patyriau ne vieną dalyką, kuri papasakojus, tapčiau beprote. Žmogus gyvena daugybę gyvenimų, kol išties tampa žmogumi.Taip kad dabar manęs jau niekas nebestebina.Mes gyvenam po mirties labai panašiai: girdim, matom ,jaučiam, tik naujai gimę to nepamenam. Stebimės, nes taip Dievo sutvarkyta.  Kai siela per ilgus gyvenimus išlavėję, tada pradedam prisiminti. Tai kiekvieno iš mūsų kelias.O išėję artimieji po 20-30metų vėl gimsta ir dažnai toje pačioje giminėje.Tie artimi ryšiai būna palaikomi dažnai eilę gyvenimų.Tad nieko keista, jei mirę artimieji praneša sapno metu  ar kitaip.Sapnas- tai vėl nauja tema.
Sapno metu mes atsiduriam astraliniam pasauly ir sutinkam mirusius artimus.Gaunam informaciją iš jų.

Idomiai,bet man irgi yra kile tokiu minciu.Jauna budama tiek visokiu netiketimu ivykdavo,kad buvau beprada tiketi smile.gif
Atsakyti