Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusieji išsiveda artimuosius?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 24, 00:36)
nuomone nesusvyruos, nes dievo klausimas issprestas ir uzdarytas. As netgi zinojau, kad busiu uzsipulta, kad kaip as dristu kazko prasyt is dievo! Bet as dristu, nes prasymas ir buvo manasis ieskojimas. O jei negaliu nieko prasyt ir tiketis is dievo, tai atleiskit, kam jis man tada reikalingas? Bet ir nesakau, kad man jo reikia, nes nera reikalo noreti kazko, ko nera. Pasikartosiu - dievo klausimas man jau atsakytas.

Aš dėl tam tikrų priežasčių negalėjau susilaukti kūdikio. Važiavau į vienuolyną, meldžiausi, prašiau Dievo. Nuoširdžiai. wub.gif Grįžusi maždaug po mėnesio pastojau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 23, 22:04)
Man reikalingas buvo ZENKLAS.

O gal jis buvo? Tik liko nesuprastas. Per tokius reikalavimus ir kito nematyti. Jūs norėjot būtent TOKIO ženklo kokio norit, o dievas jums siuntė savo. Todėl ir nematėt. O reikėjo nereikalauti, o prašyti. Bet kokio. Juolab, nenustatant laiko ir vietos(pavadinkim taip, tą jūsų kačiuką). Nes tai egoistiška. O ego Dievu netiki. Jis tiki tik pačiu savim.Tiki, kad tai jis dievas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Safyrinė: 05 gruodžio 2012 - 13:35
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 23, 21:45)
O ar nepagalvojot, kad Dievas "negali" ateiti pas ta, kuris juo netiki? Ar nepagalvojot, kad konkreciai prasomos dovanos nenusipelnet.
Mano gyvenime Dievas visada isklause mano karsciausias maldas. 
Kada norejau suns, jis man ji atsiunte tiesiog autobuse (ji kazkas ismete), tada vaziavau i paskaitas , pabijojau jas praleist, taip pat tevu, su kuriais gyvenu ir nepaemiau, bet paeme kita moteris, todel nors sirdyje ir liko skauduliukas sazine negrauzia.
Dabar prasiau jo zenklu del vienos asmenines situacijos ir as pastoviai visur gaunu tuos zenlus, istisai. Daugel sykiu maniau, kad gal issigalvoju, taciau jie kartojosi taip daznai ir taip akivaizdziai, kad nei paranoja nei atsitiktinumais to nepavadinsi. Jei Dievo nera, kas tai... smile.gif

Pritariu sitam sakiniui 4u.gif Alexandra, Dievas niekam nieko neprivalo irodineti, nori tikek, nori netikek 4u.gif
As visada tikejau ir atsakyma gavau 4u.gif Butent tada ,kai man to labiausiai, tikrai labiausiai, reikejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 23, 19:39)
nesutinku. Ne del drauges, bet aplamai. Juk butent del to atsirado ivairios religijos ar siaip sektos. Kazkas sugalvoja/pamato/pajaucia dieva ar kitas butybes ir pradeda taip skelbti, o kiti tiesiog juo tiki, tampa ju pasekejais, o ne patys atranda kazka. Kaip ir, kad pvz. krisktijant vaika ir auklejant ji krikscionimi ir primetama savo (katalikybes) nuomone. Taigi, kartais kiti uz mus nusprendzia kuo tiketi ir iteigia, kad butent taip yra. Arba su laiku tobulejantis mokslas irodo, kad kazko nera (zaibas ir griaustinis ne kazkas antgamtisko ir ne dievybes).Jei kievienas pats nusprestu savo tikejimo tiesas, tai religijos kaip ir neegzistuotu. Taip manau kazkada bus ir su pomirtiniu pasauliu. Tobules mokslas, tobules zmones, ir bus irodyta yra kas po mirties ar ne. Bet bus irodyta!

Zodziu, mokslas irodys, tai kuo tu tiki ? 4u.gif Manau, kad tiems kurie netiki, nei Dievu, nei pomirtiniu gyvenimu, tiems jis ir nenusimato. Jei tiki, kad viskas baigsis mirtimi, tai tau turbut taip ir bus g.gif Tik pasidalinau pamastymais 4u.gif Nepersu savo minciu, bet tikiu Dievu, o ne kokia nors religija 4u.gif
Atsakyti