Priklauso nuo to,kokia jūsų keptuvė jeigu ji tokio pačio storio kaip ir puodai (pvz. kaip bauer firmos) tai galima ir joje troškinti
Tu geriau nei rytinė kava, šekspyro meilės sonetai, vienetinės rankinės, becukris redbull'is, ilgas popiečio miegas, vyšnių žiedų kvapas..Tu geriausias dalykas,kurį turiu..
man iskilo klausimas- kepiau siandien kalakutienos kotletukus ir sugalvojau patroskint gale truputi, norejau i keptuve kurioje kepe ipilt sultinio/vandens ir t.t. zodziu viska padaryt toje pacioje keptuveje, bet pasiskaiciau receptus ineternete, ir visur rasoma, kad troskint reik kitam puode. o kodel?
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.
Laba
aš dirbau prie ju , bet farša maišydavo šefe. Bet ten kelis katus permalta mesa, kepti svogūnai , manu kruopos druska pipirai manų kruopos del kiaušinio nežinau , rodos nededavo. Apvolioji džiuveseliuose ir kepi orkaiteje. Kai kažkiek pravesta dedi į padaža. O padažas kepini daržoves , po to su miltais jas pakepini ir užpili šaltu vadeniu nes karštas viska sugadina , ir po truputuka išsukus supilti reikiama kiekį vandens ir užkaitinti iki užvirimo. Tada deti likusius prieskonius ir pomidoru padaža pagal savo skonį. Su grietine greitai prarugsta. Tikiuos padejau .
I troskintuva pilu sultinio,grietines ir pomidoru padazo po kelis saukstus.
O maltinukus apkeptus paverdu sultinyje kartu su bulvem (kol bulves isvirs).
Labai skani tema. As labiausiai megstu kotletus su idarais.Firminis tai su morku, svogunu, saltai rukytos liesos sonines ar tiesiog salto rukymo kumpiu.Tarkuotas morkas su smulkintais svogunais pakepinu, dedu i inda, sudedu kubeliais pjaustyta rukyta mesyte ar sonine(su nedaug lasinuku, tokia mesinga)sumaisau.Juo idarau kotletus is paruosto farso.Apkepintus keptuvej dedu i puodziuka su sultiniu, prieskoniais, morkom, svogunais, jei lieka sudedu idaro likucius.Baigiant troskint ipilu saltam vandeny isleistu miltu, uzvirinu kad sutirstetu. Visos temukes dar neperskaiciau, tad mano megstamiausias receptas gali dubliuotis su kazkieno Einu skaityti toliau
400-500g farso, 1 a.s. druskos, 1/2 V.s. susmulkint. zaliuju arba raudonuju pipiru{paprikos satdz.} 2kiausiniai, 2 v.s. maltu dz. 1/4 stiklines pieno,ir toks pats kiekis vandens, vistienos buljono, svogunas, 1v,s. sviesto, kepimui,
Padazas: 1 v.s. s zaliuju arba raudonuju papriku, 1 v.s. sviesto, 1v.s. kvietiniu miltu, 1 1/2 stiklines grietines ,arba grietineles, 2v. s. sojos padazo, 1 v.s. pomidoru tyres.
Maltus dziuvesius truputi pamirkykite pieno ir vandens misiny. Sumisykite visus priedus su farsu. Padarykite is mases ir lengvai pakepkite is abieju pusiu. Pakaitinkite keleta sekundz. paprikas,pabarstykite miltais,kol tyrele truputi parusves. Sumaisykite su kitais padazo priedais Uzpilkite maltinukus padazu.