o gal kam teko matyt kur lenkiska psl su baldu furnytura? mane domintu rankeneles baldams.
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 17, 11:17)
kuriuos su masina galima parsivezti
Ar kas apsipirkinejat ten? gal patarim u kokiu

Ar kas apsipirkinejat ten? gal patarim u kokiu

mano nuomone, lengvaja masina, visu plyteliu nesusivesit. Sveria jos gerai. Is Iris kai emem didziaja dali, tai teko samdyti. Jei turit koki busika, tai tada gala apsimoka. Bet reikia viska paskaiciuoti:kura, laika, nuovargi. Ir kazin ar ka besutaupysit.
QUOTE(airise @ 2011 02 17, 11:48)
jei rasit kokių gerų daikčiukų,imeskit čia parodyt .
praeitoj temos buvau įkėlusi šūsnį gerų buitinių daikčiukų, kuriuos pati išbandžiau ir galiu drasiai rekomenduoti, jeigu netingi paieškok

QUOTE(janna @ 2011 02 17, 11:23)
o gal kam teko matyt kur lenkiska psl su baldu furnytura? mane domintu rankeneles baldams.
kokio tipo rankeneliu ieskai?
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:20)
laiko turėsiu pažiūrėsiu, buvau įkėlusi praeitoj temoj.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:20)
norima spalva
spalvą būtinai, nes kaina keičiasi kai kurių prekių dėl spalvos.
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 17, 12:13)
Surasiau kaip man atrodo

dar pataisiau

Makaliuks, gerai butu kad surasytumei dar plocius ir ilgius. Atstumus tarp langu. Ir auksti.
Sprendziant is kvadraturos patalpos nera labai dideles, taip kaip atrodo piesinyje
.
Tarkim 9kv virtuve - kaip standartiniuose blokiniuose butuose. 17kv. - svetaine ar garazas, pas mane bute vienas kambarys buvo 18kv.
Tad sunku kazka cia labai destit.
Sprendziant is kvadraturos patalpos nera labai dideles, taip kaip atrodo piesinyje

Tarkim 9kv virtuve - kaip standartiniuose blokiniuose butuose. 17kv. - svetaine ar garazas, pas mane bute vienas kambarys buvo 18kv.
Tad sunku kazka cia labai destit.
QUOTE(Osera @ 2011 02 17, 12:15)

Nejuokauk, as jau dabar nesusirieciu

Kai buvo atsile, norejau visokius sausiakus is darzelio nukarpyti, spek ar pavyko

Nemoku as to darzo protingai susiplanuoti, man vis negana, atrodo per mazai. O paskui ziurek viskas issiplecia. su zemuogem jau pravalas, o rauti gaila

Parasykit kiek cm ar metru konkreciam augalui reikia, kiek seklu seti, ka su kuo derinti

QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 11:48)
Parasykit kiek cm ar metru konkreciam augalui reikia, kiek seklu seti, ka su kuo derinti

Kiek cm parasyta ant pakelio. Vagelemis uzima daugiau vietos, bet patogiau raveti. O derinti nieko perdaug nereikia. Derinti daugiau stengiasi del kenkeju. Na ir plius kokia zeme. Nes tai kas auga priemolyje, nelabai augs priesmelyje.
QUOTE(litunas @ 2011 02 17, 11:41)
gal kas zvyra 0-4 frakcijos pirkot ? kainos kokios is kur ? reikes 4-5 m3 su atvezimu aisku
galit i tema galit i AZ
galit i tema galit i AZ
Mes uz dyka gavom...

QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:24)
mano nuomone, lengvaja masina, visu plyteliu nesusivesit. Sveria jos gerai. Is Iris kai emem didziaja dali, tai teko samdyti. Jei turit koki busika, tai tada gala apsimoka. Bet reikia viska paskaiciuoti:kura, laika, nuovargi. Ir kazin ar ka besutaupysit.
O su visureigiu

QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:43)
Labai pritariu del duru-arkos i virtuve ir wc

QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:48)
Neseniai perskaičiau knygą, ką su kuo derinti, turiu užsirašiusi, reikės pažiūrėti, iš atminties žinau, kad agurkus negalima su pomidorais sodinti, man taip ir buvo, susirgo agurkai. Pomidorai gerai su paprikomis.