Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

o gal kam teko matyt kur lenkiska psl su baldu furnytura? mane domintu rankeneles baldams.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 17, 11:17)
  kuriuos su masina galima parsivezti  g.gif
Ar kas apsipirkinejat ten? gal patarim u kokiu g.gif

mano nuomone, lengvaja masina, visu plyteliu nesusivesit. Sveria jos gerai. Is Iris kai emem didziaja dali, tai teko samdyti. Jei turit koki busika, tai tada gala apsimoka. Bet reikia viska paskaiciuoti:kura, laika, nuovargi. Ir kazin ar ka besutaupysit.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 02 17, 11:48)
jei rasit kokių gerų daikčiukų,imeskit čia parodyt .

praeitoj temos buvau įkėlusi šūsnį gerų buitinių daikčiukų, kuriuos pati išbandžiau ir galiu drasiai rekomenduoti, jeigu netingi paieškok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 17, 11:23)
o gal kam teko matyt kur lenkiska psl su baldu furnytura? mane domintu rankeneles baldams.

kokio tipo rankeneliu ieskai?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:20)
O tu kilimeliu nerandu.Aulina padek lotuliukas.gif

laiko turėsiu pažiūrėsiu, buvau įkėlusi praeitoj temoj.
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:20)
norima spalva

spalvą būtinai, nes kaina keičiasi kai kurių prekių dėl spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 17, 11:25)
kokio tipo rankeneliu ieskai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 17, 12:13)

Surasiau kaip man atrodo biggrin.gif

user posted image

dar pataisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 17 vasario 2011 - 11:55
Makaliuks, gerai butu kad surasytumei dar plocius ir ilgius. Atstumus tarp langu. Ir auksti.

Sprendziant is kvadraturos patalpos nera labai dideles, taip kaip atrodo piesinyje schmoll.gif .

Tarkim 9kv virtuve - kaip standartiniuose blokiniuose butuose. 17kv. - svetaine ar garazas, pas mane bute vienas kambarys buvo 18kv.

Tad sunku kazka cia labai destit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 vasario 2011 - 11:49
QUOTE(Osera @ 2011 02 17, 12:15)

. turi  darziuka uzsisodinti o pakui jau    leliukas  nestuke.gif

lotuliukas.gif
Nejuokauk, as jau dabar nesusirieciu biggrin.gif
Kai buvo atsile, norejau visokius sausiakus is darzelio nukarpyti, spek ar pavyko biggrin.gif Keliais tureciau eiti. O darza apsodinet tureciau tik su kt pagalba,pirstu rodydama. O spek ar turiu tokios pagalbos. Nebent savo ravetoja psikviesciau. Bet pasisesiu po gimdymo.Kad ir geguzes gale. Uzteks ir tiek.
Nemoku as to darzo protingai susiplanuoti, man vis negana, atrodo per mazai. O paskui ziurek viskas issiplecia. su zemuogem jau pravalas, o rauti gaila doh.gif Nemoku as darzininkyste uzsiimti.
Parasykit kiek cm ar metru konkreciam augalui reikia, kiek seklu seti, ka su kuo derinti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 11:48)
Parasykit kiek cm ar metru konkreciam augalui reikia, kiek seklu seti, ka su kuo derinti lotuliukas.gif  doh.gif

Kiek cm parasyta ant pakelio. Vagelemis uzima daugiau vietos, bet patogiau raveti. O derinti nieko perdaug nereikia. Derinti daugiau stengiasi del kenkeju. Na ir plius kokia zeme. Nes tai kas auga priemolyje, nelabai augs priesmelyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 17 vasario 2011 - 11:53
QUOTE(litunas @ 2011 02 17, 11:41)
gal kas zvyra 0-4 frakcijos pirkot ? kainos kokios is kur ? reikes 4-5 m3 su atvezimu aisku
galit i tema galit i AZ

Mes uz dyka gavom... ax.gif tiksliau vyras i medziokle kolega pasikviete ir prisivezem... blush2.gif butu jums arciau, parekomenduociau, nuolaidele butu, ebt kad nuo baisogalos iki siauliu tooolokai.

QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:24)
mano nuomone, lengvaja masina, visu plyteliu nesusivesit. Sveria jos gerai. Is Iris kai emem didziaja dali, tai teko samdyti. Jei turit koki busika, tai tada gala apsimoka. Bet reikia viska paskaiciuoti:kura, laika, nuovargi. Ir kazin ar ka besutaupysit.

O su visureigiu g.gif kuras mums nera didelis rodiklis...ukininkas brangusis, tai kazkaip bedos nematau. na nuovargis aisku, bet jei kaina skiriasi normaliai, tai manau verta.o mums plyteliu pirmam aukstui, voniai, wc ir virtuvei, ne tiek jau daug.
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:43)
Surasiau kaip man atrodo biggrin.gif

Labai pritariu del duru-arkos i virtuve ir wc g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:48)
ka su kuo derinti lotuliukas.gif  doh.gif

Neseniai perskaičiau knygą, ką su kuo derinti, turiu užsirašiusi, reikės pažiūrėti, iš atminties žinau, kad agurkus negalima su pomidorais sodinti, man taip ir buvo, susirgo agurkai. Pomidorai gerai su paprikomis.
Atsakyti