Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

Paziurejau tu kilimeliu ismatavimus. tai susimeciau. Tam rulone yra 150cm ant 50. Mano stalciai 47ant 87. Tai man rulono gautusi vienas istisas ir dar liktu apie 60cm. Tai kitam stalciui tektu durstyti g.gif arba mesti lauk. Ar patogu sudurstytas butu? Nesiriestu krastai?
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2011 02 17, 15:35)
As irgi galvoju laikyti lekstes virsutineje spinteleje  g.gif na bet vienaip ar kitaip, labai fainus jie.ech...as tokias smulkmenas pirksiu tik gal uzmetu  ax.gif MB jau turi planus namuko clap.gif bet rupuze pas mane skaneris neveikia, o sake is archikado neina i pasta imesti dokumento  g.gif nu zodz, kazkokiu budu, artimiausiu laiku nuskanuosiu ir apsirodysim ka cia sugalvojom  ax.gif

Fotkink.
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 02 17, 15:44)
tarpai stumdosi ir reguliuojasi kaip nori, tik šitas įsiremia, yra kitas kur užsikabina, stabilesnis.

Man reiktu kazkokiu tokiu stalciuku dangciams sustatyti. Uzrodyk ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 15:50)
Paziurejau tu kilimeliu ismatavimus. tai susimeciau. Tam rulone yra 150cm ant 50. Mano stalciai 47ant 87. Tai man  rulono gautusi vienas istisas ir dar liktu apie 60cm. Tai kitam stalciui tektu durstyti g.gif  arba mesti lauk. Ar patogu sudurstytas butu? Nesiriestu krastai?

aš dursčiau, nesiriečia tikrai.
Dangčiams turiu Ikėjinį laikiklį, tik jis pakabinamas, ne toks, kaip bluminis.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 17, 15:33)
as pasidariau virs kriaukles dziovykla. ir manau, kad ji man visiskai nebereikalinga.
beda tik tame, kad tie kas virtuve gamino jau ju nebegamina.

o taip imciau ir is jos pasidaryciau papratas lentynas. o sudeciau i ja ivairias silkines ir kitus reciau naudojamus bliudeliu, indelius skirtus maisto gamybai.

dar logiskai mastant, auga berniokas, juk nebus, kad nuolatos sokinesiu aplink ji, kaip dabar ax.gif jam bus paprasciau issiimti lekstute is stalciaus thumbup.gif taip kaip ir mikrobange leisim zemyn thumbup.gif
Papildyta:
Man reiktu kazkokiu tokiu stalciuku dangciams sustatyti. Uzrodyk ka ax.gif

o tai puodus atskirai laikot? be dangciu g.gif
Atsakyti

Na klausyk bigsmile.gif taip ir padarysiu doh.gif visai be galvos as..
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 02 17, 14:54)
dar logiskai mastant, auga berniokas, juk nebus, kad nuolatos sokinesiu aplink ji, kaip dabar  ax.gif jam bus paprasciau issiimti lekstute is stalciaus  thumbup.gif  taip kaip ir mikrobange leisim zemyn  thumbup.gif

is stalciaus tikrai patogiau. ir sustatant viena ant kitos vietos daugiau isnaudoji, nei ta pacia dziovykla imontuojant i stalciu (galimas ir tok variantas).
pas mane dalis lekciu stalciuje. tikrai patogu.

as vargstu su trinkeliu planu. nieko doro neismastau kaip jas iskloti ir kokia forma g.gif turiu omeny ne pati isdestymo rasta, o isdestyma sklype doh.gif
Atsakyti
Ikea tęsinys:
Nepakeičiami dalykai drabužinei:
kelnių laikiklis
Batų konteineris

Baldai:
mano šezlongas
Mano svajonių svetainės baldai
Papildyta:
Itin patvarus fotelis!
Dabar prašom Jūs parodykite ką turite iš Ikėjos arba esate gero nužiūrėję bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

IKEA baldai Lietuvoje. Dėmesio: iki 10% sumažinta prekių atvežimo kaina! Pigiai vežame kokybiškus, švedisko dizaino baldus ir aksesuarus iš IKEA parduotuvių Varšuvoje. Labai didelis baldų ir aksesuarų pasirinkimas iš internetinio katalogo: (arba Jūsų patogumui Kaune turime ir nemokamą spausdintą 2011m katalogą (galime pristatyti ir į kitus miestus). Prekes pristatome pas klientą į visus Lietuvos miestus. Neimame avanso - pinigus sumokate kai gaunate IKEA baldus. Jei baldas neatvežamas - nemokate ir už jo atvežimą. Pasitaikius bet kokiam brokui (gamintojo ar transportavimo) baldus pakeičiame nemokamai. Jokių papildomų mokeščių už smulkmenų paėmimą, baldų užnešimą ir pan. Neturime ir minimalios užsakymo sumos, minimalios pristatymo kainos, ar minimalaus kiekio. Pristatymo kaina litais - 10% nuo baldų sumos zlotais (pav. baldo kaina 100 zlotų, tai atvežimas kainuos 10 litų). Nemokėkite už paslaugas, kurios ir taip nemokamos: nemokamos planavimo programos ( galite rasti visąs krūvą nemokamų planavimo programų: virtuvės, spintų, vaikiškų baldų ...) ar prekių grąžinimas. Mes pasiruošę padėti įveikti Jums kalbos barjerą ir atsakyti į visus kalusimus. Sekantis važiavimas - vasario 19d. Telefonas pasiteiravimui: 8 620 75839, arba anukelis@gmail.com
Autorius: ikea baldai +370 620 75839 anukelis@gmail.com

Kazkaip itariu, kad tas pats is SM temos biggrin.gif Sitas mano brolienei parveze baldus - ji patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 02 17, 15:54)
dar logiskai mastant, auga berniokas, juk nebus, kad nuolatos sokinesiu aplink ji, kaip dabar  ax.gif jam bus paprasciau issiimti lekstute is stalciaus  thumbup.gif  taip kaip ir mikrobange leisim zemyn  thumbup.gif
Papildyta:
o tai puodus atskirai laikot? be dangciu  g.gif

Del vaiko, tai tikrai patogiau. Mano maze dabar visada pati stala "serviruoja". Kol baigiu kazka puode makaluoti, ji man lekstes, irankius sudelioja. Jei jai kokio puodelio reikia, pati pasiim.
Na dabar danciai ant puodu sudeti. Esu macius tokius blumo, turbut skirtukus,kur galima stacius dangcius sustatyti, o puoda ant puodo sudeti. Vietos susitaupo.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 12:34)
Mums siule maumedzio nedazyti,bet gerai,kad nepaklausem, nes keliose vietose,kur nupjauti galai liko, nenudazem, nu ir ka papilkejo jau. Teks pavasari gaivinti. Zinau nama,kur maumedziu kalta, per pora metu nupilkejo. Man baisu blink.gif

man kaip tik graziau naturalus medis smile.gif po kiek laiko jis nupilkeja.

Sveiki,
Biesas, su gimtadieniu 4u.gif

del Ikejos, kazkas domejosi TV staliukais, tai yra ir vertu demesio, bet yra ir laabai pigiu (medziagu kokybe) isvaizda smile.gif jei kas nors domina, noresit suzinot kaip atrodo NATUR, galiu, laiko turedama, nuvaziuot iki Ikea'jos, ir paziureti kaip kokia preke atrodo. nes ten yra ivairios kokybes daiktu... neapsigaukit.
o jei reiks kam kokios smulkmes, tai galesiu parvezti vasara, jei vietos bus masinoj... nes dabar mes jau tryse keliaujam su daiktu kruva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 17, 16:17)

Autorius: ikea baldai +370 620 75839 anukelis@gmail.com
Kazkaip itariu, kad tas pats is SM temos biggrin.gif  Sitas mano brolienei parveze baldus - ji patenkinta.

tas pats. O jai i Siaulius atgabeno? Kiek papildomai mokejo?
Atsakyti
Šitas mb labai patiko darbo kambariui, kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 14:34)
Mes terasa vasara pasidarem. Skaiciau,kad ten varztus isplesia, raitosi. Bet ka zinau. Mes spec varztus pirkom, ko lkas nematau pakitimu. Gal per kiek laiko tas procesas vyksta. Mums siule maumedzio nedazyti,bet gerai,kad nepaklausem, nes keliose vietose,kur nupjauti galai liko, nenudazem, nu ir ka papilkejo jau. Teks pavasari gaivinti. Zinau nama,kur maumedziu kalta, per pora metu nupilkejo. Man baisu blink.gif

man kaip tik grazu kai medis papilkeja!!!! naturalus, sanoviskumo igauna.prie musu toks yra wub.gif
Atsakyti