QUOTE(airise @ 2011 02 21, 11:58)
Taip yra suprojektuota (projektas kartotinis JP),tik ten parodytas medžio apkalimas ,jo nenorim dėl priežiūros ir patamsėjimo-yra toks namas link rėkyvos raud .plytų-patamsėjusios lentos. Todėl ir pamatas buvo suprojektuotas siauresnis,plyta nebetilpo. jau būčiau dėjus plytą,kai visą namą apmūrijo,bet nebuvo kur jos paguldyt,nes dar gi reikėjo ir šiltinimo bent 10cm,tai va taip ir gavos.
Esu mačius pas vilnietes tokį pat namą ,tai jis visai patiko taip.
Spalva šita geriausiai tiko prie plytų,kitos ne,netgi ta morkinė kur yra cedral-kitokio atspalvio ,būtų pjovusis su plytos spalva. Tamsiai rudos nenorėjau,būtų tamsu,chaki - tokia murzina. Toks pasirinkimas

Jaučiu reikės sienas su skuduru plaut
Na kai viskas susitvarkys, apželdinsit augaliukais ir bus
QUOTE(Osera @ 2011 02 21, 14:13)
gi2lux ,mano kriaukle jauciu bus net tokios pat spalvos .... sachara vadinasi ,irgi franke ..tik su padekliuku dar salia
o plyteles tavo gyvai daug daug grazesnes ,kazkaip foto nesiamto jos grozio
spinteles ir rankenos virtuvinio ir pas mane bus tokios
dar nesakei kad gamino tavo naujus baldus ,nors dabar man jau kaip ir nebeaktualu
bet vistiek idomu
airise smagu kad judate i prieki ,o apie pakalimus as nieko nesimanau
man vis kyla klausimas o kam juos daro ,jug galima visa nama plytu daryti
su plytelėm labai suvargom beieškodami, reikėjo iškart nsuipirkti ir nebuvo kur, visus reikėjo nuo eklių savaičių iki poros mėnesių laukti

net kaina nebuvo svarbi, kadangi tereikėjo poros kvadratų. netikėtai jas radome hansa plytelių turguj - ir kaina ir kokybė ir vaizdelis

baldus mums gamino toks paįstamas, kuris ir miegamojo baldus gamino. Šiuo metu jis ne LT