[quote=aulina,2011 02 23, 14:23]
galima pataupyti, nesugadinant vaizdo, ne plotais dėti trinkeles, t.y. per visą plotą, bet takeliais. Pvz. Įvažiavimas į garažą takelio principu
[/quote
Zali plotai,arba gelynai tarp trinkeliu kaiptik papuosia visa kiema. As ir mastau kazka tokio,o ne viska vien trinkelem ispliekti ir pamirsti. Reikia tarp to betono ir gyvasties iterpti. Dviguba nauda bus. Finansine ir estetine.
Papildyta:
QUOTE(janna @ 2011 02 23, 14:49)
Na, cia kaip pasakius...
Jei jau nuspresiu pirkti brangias medziagas tai netaupysiu ir ant sudejimo
Takeliu variantas man nelabai tinka, kadangi nama nuo sklypo pradzios "traukem" tokiam atstumui, kad tilptu i kiema ivaziavusi masina.
Nesupyk,bet pasakymas -netaupysiu ant sudejimo,siektiek juokingas.. Galvojate kad jei daugiau sumokesite,jum geriau sudes negu detu betonines? Nea,des taippat kaip betonines. Aisku geriau pasiieskoti meistru su rekomendacijomis,kurie atitinkamai ir kainuos. Tik tai.
Papildyta:
Mano manymu uzuolaidos betkada pusia interjera ir nei romanetes,nei roletai (tie tai isvis..) nepakeis dieniniu ir naktiniu uzuolaidu.. Be uzuolaidu man interjeras saltas,nykus. paziurekit i betkokias nuotraukas kur yra uzuolaidos,iskart malonu paziureti,jauciasi jaukumas,ko nepasakysi apie kitas langu uzdangas.. Manau norint sukurti silta interjera,uzuolaidos sudaro nemenka dali sekmes.