Įkraunama...
Įkraunama...

Čia Šiauliečiai statosi namus

Janna, persiunčiau Dovis žinutę mirksiukas.gif vakar aš jau susikambinau su ta moteryte, kai truputį orai bus pavasariop, susitiksim thumbup.gif

poster_offtopic.gif Pas mus jau irgi paauglystė doh.gif Labai reikalauja vis kažko - tai jai rūbai negeri, nors beveik viskas parvežta iš Uk, visokių NEXT ir tt, tai per stora, tai jai telefonas per prastas, kažkas geresnį turi ir tt. vnz. kai užeina juodos bangos, tai baisu. Šiaip ji būna arba labai gera kaip angeliukas, arba pikčiurna kaip raganaitė doh.gif Bet prieš kelias dienas pradėjo skaityti R. Kiosakio knygą "du tėčiai-turtingas ir vargšas-paaugliams" Nu nežinau kiek ilgai veiks, bet jau ir telefono nebereikia naujo, ir kiti tikslai atsirado ir tt. thumbup.gif Dabar dar turim vieną kozirį kad pavasarį važiuosim visa šeima į Paryžiaus Disneilandą wub.gif
Atsakyti
Osera, kaip supratau tai tie lėkščių laikikliai reguliuojasi g.gif

QUOTE(ambre @ 2011 02 16, 14:16)
Labutes.Idejau namo planeli, kam idomu/yra noro paziurekit... biggrin.gif

kaip tik studijuoju bigsmile.gif
1. kokia patalpos, esančios garažo gale paskirtis? Ar tai katilinė? Jei taip, būtinai daryčiau duris iš jos į lauką.
2. ar yra durys tarp tambūro ir laiptinės?
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 16, 13:26)
Janna, persiunčiau Dovis žinutę  mirksiukas.gif vakar aš jau susikambinau su ta moteryte, kai truputį orai bus pavasariop, susitiksim  thumbup.gif

Merginos aciu 4u.gif

bigsmile.gif , kokia greita 4u.gif

Reiks ir man tos knygeles pasieskoti.

Einu projekto studijuoti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 16, 15:44)

1. kokia patalpos, esančios garažo gale paskirtis? Ar tai katilinė? Jei taip, būtinai daryčiau duris iš jos į lauką.
2. ar yra durys tarp tambūro ir laiptinės?

1. Skalbykla su kriaukle,rubu spintos, batai... Link virtuves -saldiklis, virtuviniai rakandai, atsargos, siurblys ir tt..Katiline uz garazo.
2. Durys gal bus , gal ne. Matysim begyvenant. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 02 16, 13:16)
Labutes.Idejau namo planeli, kam idomu/yra noro paziurekit... biggrin.gif

Ambre, pamaciau pirmojo auksto plana ir bigsmile.gif , pagalvojau negi papkes sumaisiau. Beveik kaip pas mane tik veidrodine tvarka.

Antras aukstas kaip suprantu beveik visas palepinis, ar ne... Norejau pasiulyti dar is drabuzines isejima padaryti bet ten ir taip vietos neperdaugiausiai.
As gal truputi sumazinciau tevu vonia, nedaryciau tiek daug santechnikos ir padidinciau drabuzines plota. Bet cia daugiau is savo varpines. Nes mes, tarkim, nemegejai mirkti vonioje ir dar siokie tokie skrudzai... gaila vandens ir elektros sanaudu biggrin.gif Daugiau dusu naudojames. Tai tiesiog pasistateme 2in1, jei kartais jau noras atsirastu pasilepinti vonia (nors kiek gyvenam, kol kas dar tokio noro nebuvo). Na ir mane siutina, kai MB guldamas veliau ar keldamasis anksciau zujoja po miegamaji is drabuzines i vonia. Tyliai jis to nemoka daryti... Noretusi, kad isejo is miegamojo i vonia ir is ten kursuotu kur jam reikia kiek reikia, bet ne per miegamojo teritorija.

O visa kitka man kaip ir tiktu 4u.gif biggrin.gif

Neuzfiksavau koki kurenimo buda pasirinkote. Jei reikes malku i kiema tai tuomet kaip di2liuksas sako dar duris padaryciau, o jei dujinis, tai nematau reikalo g.gif

Tiesa, ar nebus tas variantas kaip pas mus, kad is garazo i namus papulsit tik per virtuve? Jei taip, is praktikos pasakysiu nepatogu. Mes susisgrebem jau po laiko. Tai teko mano issvajotajo sandeliuko atsisakyti, ir po laiptais sienoje kirsti duris doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 16 vasario 2011 - 14:16
QUOTE(ambre @ 2011 02 16, 15:12)
1. Skalbykla su kriaukle,rubu spintos, batai... Link virtuves -saldiklis,  virtuviniai rakandai, atsargos, siurblys ir tt..Katiline uz garazo.
2. Durys gal bus , gal ne. Matysim begyvenant.  smile.gif

eis šaltis į namus jei nebus durų tarp tambūro ir gyvenamų patalpų mirksiukas.gif

QUOTE(janna @ 2011 02 16, 15:13)
Neuzfiksavau koki kurenimo buda pasirinkote. Jei reikes malku i kiema tai tuomet kaip di2liuksas sako dar duris padaryciau, o jei dujinis, tai nematau reikalo  g.gif

Tiesa, ar nebus tas variantas kaip pas mus, kad is garazo i namus papulsit tik per virtuve? Jei taip, is praktikos pasakysiu nepatogu. Mes susisgrebem jau po laiko. Tai teko mano issvajotajo sandeliuko atsisakyti, ir po laiptais sienoje kirsti duris  doh.gif

net jei šildymas dujinis, dėčiau duris, kadangi iš kiemo labai nepatogu man būtų vaikčioti per paradines duris iš kiemo, daržo ir tt
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 16, 13:53)
Merginos aciu  4u.gif

bigsmile.gif , kokia greita  4u.gif

Reiks ir man tos knygeles pasieskoti.

Einu projekto studijuoti... bigsmile.gif

Kur Jūs jį studijuojate? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 16, 16:13)
Ambre, pamaciau pirmojo auksto plana ir  bigsmile.gif , pagalvojau negi papkes sumaisiau. Beveik kaip pas mane tik veidrodine tvarka.

Antras aukstas kaip suprantu beveik visas palepinis, ar ne... Norejau pasiulyti dar is drabuzines isejima padaryti bet ten ir taip vietos neperdaugiausiai.
As gal truputi sumazinciau tevu vonia, nedaryciau tiek daug santechnikos ir padidinciau drabuzines plota. Bet cia daugiau is savo varpines. Nes mes, tarkim,  nemegejai mirkti vonioje ir dar siokie tokie skrudzai... gaila vandens ir elektros sanaudu  biggrin.gif Daugiau dusu naudojames. Tai tiesiog pasistateme 2in1, jei kartais jau noras atsirastu pasilepinti vonia (nors kiek gyvenam, kol kas dar tokio noro nebuvo). ......

Na man vonia - sventas reikalas,ten dar ir IR sauna numatyta. smile.gif Drabuzine didesne nei kad dabar-man per akis- megstu maziau/kokybiskiau wink.gif
Kurenimo budas greiciausiai granulinis.Bet dabar dar mastomi visi budai. Durys is katilines i lauka greiciausiai bus, dar ne viskas ten nupiesta.
Is garazo nebutinai i virtuve- galima tiesiai per skalbykla/ rubine i tambura. Grizti su krepsiais is garazo,nuspiri batus, maisus nesi i virtuve, jei be maisu- eini tambura...smile.gif
Pasibraiziau viska ant sniego,pasivaiksciojau. Visai neblogai biggrin.gif

Gi2lux, aciu ir tau uz komentarus 4u.gif del tamburo duru,matysim- gal bus dideles dviveres, gal drapiruote, gal nieko. smile.gif Mat nenoriu ten tokio kamurkiuko su dviem durelem.
Atsakyti
Kadangi dar nepriejau prie technikos rinkimo, tai gal patarsit, ka reiskia galingas gartraukis?

Ir kokiu firmu geresni?

Dabar sumasciau, kad galiu ji i spintele kist, tai man isvaizda tada butu nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 16, 15:06)
Kadangi dar nepriejau prie technikos rinkimo, tai gal patarsit, ka reiskia galingas gartraukis?

Ir kokiu firmu geresni?
Dabar sumasciau, kad galiu  ji i spintele kist, tai man isvaizda tada butu nesvarbu...

na galingesnis tai daugiau istraukiantis ,o tai apskaiciuojama pagal kvadratura ...bet kuo galingiau tuo kaina grazesnes doh.gif

na as rinkaus tarp elica ir nef firmos .....tiesiog pagal kaina ,ir modeliuka kad norejau imontuojama gavau tik neff firmos ...galingumas 650 ar 750 nebepamenu smile.gif bet norejau nuo 800 galingumo taciau per brungu buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 16, 16:14)
na galingesnis tai daugiau istraukiantis ,o tai apskaiciuojama pagal kvadratura ...bet  kuo galingiau tuo kaina  grazesnes  doh.gif

na as rinkaus tarp elica  ir nef firmos .....tiesiog pagal kaina  ,ir modeliuka  kad norejau imontuojama  gavau tik neff  firmos ...galingumas  650 ar  750 nebepamenu  smile.gif bet norejau  nuo 800  galingumo  taciau per brungu buvo  verysad.gif

Reikalingas galingumas apskaičiuojamas pagal paprastą formulę. Pirmiausia virtuvės plotis padauginamas iš jos aukščio. Gauta sandauga dauginama iš šešių, norint gauti mažiausią reikalingą darbo našumą, arba iš dvylikos, jeigu domina maksimalus galingumas.

Tik nepamirskit ir triuksmo lygi ivertint.

Jei virtuve bendrame plote kartu su valgomuoju tai galima deti ne 60 cm. o 90 cm. plocio kad geriau trauktu.

Ir mes svarstome apie imontuojama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 16 vasario 2011 - 15:28
QUOTE(astukas @ 2011 02 16, 17:24)
Reikalingas galingumas apskaičiuojamas pagal paprastą formulę. Pirmiausia virtuvės plotis padauginamas iš jos aukščio. Gauta sandauga dauginama iš šešių, norint gauti mažiausią reikalingą darbo našumą, arba iš dvylikos, jeigu domina maksimalus galingumas.

Tik nepamirskit ir triuksmo lygi ivertint.

Jei virtuve bendrame plote kartu su valgomuoju tai galima deti ne 60 cm. o 90 cm. plocio kad geriau trauktu.

Ir mes svarstome apie imontuojama.

Aciu mergaites, uz issamu paaiskinima, dabar bent gaires turiu... thumbup.gif
Atsakyti