QUOTE(biesas66 @ 2011 02 16, 23:22)
Dirbau visa diena,halturinu. Noriu halturkemis pamatam uzsidirbti
toks jausmas kad tu nieko nedirbi tik klaviatūra barškini, t.y. nuolat online
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2011 02 17, 00:16)
Gavau atsakyma is vezejo:"Dekoju uz laiska. Atvezimas kainuoja 10 procentu litais nuo prekiu kainos zlotais (pav. jei baldai kainuoja 100 zlotu, tai atvezimas kainuos 10 litu). Atvezimo kaina nepriklauso nuo dydzio, taciau turbut suprantate, kad uz 50 litu atvezti i Siaulius negalesiu, todel realia atvezimo kaina galesiu pasakyti kai pamatysiu specifikacija. Atsiuskite, prasau, savo pasirinktu prekiu sarasa. Is anksto dekoju."
Ka darom? Atsirastu norinciu?
Dovis, aš prisijungčiau, esu nužiūrėjusi šezlongą, kurio kaina apie 700 Lt, reikėtų tikslinti, nes vasarą tiek kainavo. Dar smulkmenų prigriebčiau. Man tik svarbiausia dėl apmokėjimo, nenoriu pervesti visos sumos, gal tik avansą. Likusi suma, kai bus prekė namuose. 10 proc. pristatymas į namus tiktų.
O tie vaikiški baldeliai superiniai, vos nenusipirkau aš jų, to stalio su kėdėm, tiesiog nerealūs

Labai gražiai atrodytų tavo vaiko kambaryje

Visokių spalvų būna

Galima kėdes paįvairinti
Jeigu draudžiama daryti sąrašą čia, galima albume
Lėkščių laikikliai superiniai

Dydžiai reguliuojasi, į didžiausią, pareguliavus, telpa "plaskė".
Berže, labai smagu, kad kraustaisi
Dėl slapuko, dėl astuko jau galėtume balsuoti, bet jeigu ji neturi ką įdėti, tai nzn

O dėl kitų - tik trečioje temoje, ne anksčiau. Nedarykime išimčių, ypač kai kiti ilgiau bendravę laukia arba laukė ilgai.