QUOTE(wytaute69 @ 2011 04 30, 14:36)
pritariu. Tvarkos reikia ne del vaiko, o del pacios mamos. Bent man jos reikejo. Na ir prisipazinkit nuosirdziai, kuriai lengva eiti i darba nakti atsikelus penkis sesis kartus?
Nežinau, gal jaunumas čia mano, ar kad vieną teturėjau, bet kadangi kartu miegodavom, tai aš neprisimenu kiek kartų keldavosi (gal apie 6). Prisimenu, kaip Jūs rašėt, kad iš pradžių vieną paimat, pusiau gulom maitinat, paskui kitas keliasi, vėl taip pat maitinat, tai Jūs ir taip esat kaip Motina Teresė, nes tiek ilgai išmaitinot.

Tai va, su vienu paprasčiau ir lengviau.
QUOTE(mazute2008 @ 2011 04 30, 15:19)
Sveikos:)
... Is tikruju as jau pati kaip ir noreciau, kad to zindimo butu maziau, kad liktu koks vienas pries miega ar nakti, bet sunus nepasiduoda. pasakoju jam, kad jau didelis, kad pieniuka jau reiktu palikti maziems leliukams, kad jo draugai jau MP nebegeria. O jam anei motais, jis man tiesiai sviesiai: "O as geriu..."ir sypsosi...
Tu jam duok pavyzdį, kodėl jis didelis. Aš (nors mano žymiai didesnis), sakiau, kad va, tu jau eini į basieną, filme sėdi ant atskiros kėdės, tu jau didelis ir vakare mes ni-ni negersim. Bet mums dar lengviau gal dėl to, kad darželį lanko ir ten laisvai užmiega, o su manim laisvai niekaip nenorėjo užmigti (be ni-ni).
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 01, 11:35)
o kai keli vaikai, gamini atskirai trims? ir vyrui dar, nu kad nesijaustų atskirtas?

Kaip visada SM,prasideda keliavimas į lankas:)

Atrodo, kad norit susipykti...
QUOTE(Mazule @ 2011 05 01, 16:20)
Su švente, mamytės
Buvau nusiteikusi rytais savo mažos princesės jau nebemaitinti, bet ji mane terorizuoja

- šiandien pabudo 6.45 val. ir sako: "Duok pieniuko paskutinį lašiuką...". Sakau kad nebeliko, pasilik vakarui, tai ji - "Tada keliuosi".

Niekaip neprikalbinau dar pagulėt užsimerkusiai - teko duot ir dar ramiai miegot iki 8. 30 val.
Aš ryte nutraukiau maitinimą pakeisdama jį melionu.

Jam labai labai patinka melionai, tai dėl jo atsisakydavo.
QUOTE(Mazule @ 2011 05 01, 19:36)
Nemanau, kad jie taip galvoja ar stovim prie vyryklės, ar ne

aš irgi priklausau tai rūšiai mamyčių, kurios gamina visiems ir įvairiai - vyrui ir sau vienus patiekalus, mergaitėms kitus - ypač dičkei, nes ji labai nevalgi ir išranki. ...
Bet man taip patinka
Patinka ir vienai tvarkyti namus, nes kiti mažiau prisideda
...
Kaip aš norėčiau, kad man patiktų.