QUOTE(Måke @ 2011 05 12, 01:26)
as ir noriu pasigirti ir pasidziaugti kad savaite sunelis jau dienom nevalgo MP ir pries naktiny miegely, dienom buna kad net neprisimena

palikau tik naktiny ir rytiny MP.
Mazute, as iki siol nebuvau palikus jo vieno net parai, labai bijau streso vaikui kad manes nebus.

o noretusi kur paselt i kluba ir pan.
Sveika, manau, kad labai teisingai pasielget niekam jo nepalikdama, saunuole jus:) Saunuole, kazkur skaiciau, kad iki 7metu vaikui ir reikia besalygiskos meiles ir buvimo kartu su artimais zmonemis, tuomet jie auga pasitikintys savimi:) Gaila, kad ne visada tam yra salygos...
Smagu, kad ir mazasis jau maziau pienelio geria, o mes ir toliau savo ritmu, sianakt buvo kosmariska naktis
Man teko ji palikti.

mus su vyru buvo istikusi didziule krize, santykiai kabojo ant plauko, abu pavarge, pikti nes sunus ne is ramiuju buvo, vyras kure savo versla, turejo problemu mano pacios tevai, tai man viskas susidejo, buvo labai sunku... Tai gelbedama savo seima, kelis kartus buvau isvykusi dviese su vyru, parai, kad pabuti su juo, pasikalbeti, skirti laiko vienas kitam... Manau tai padejo mum siek tiek labiau suprasti vienas kita, nors ir dbr visko buna, bet jau ismokom kitaip viska spresti... O i ilgesnes keliones visada vaziuodavom su mazyliu:) Tik suprantu, kad mazyliui tie palikimai tikrai buvo sunkus, gal ir del to jis ir dbr taip daznai glaudziasi prie kruties, bijo, kad vel kur nedingciau?
O jusu maziukas jau ne toks ir mazas, drasiai leiskit sau kur islekti be jo, jau jis tikrai nepagalvos, kad palikot ji amziams:) Mano draugu rate tai mamos jau vos keliu menesiuku vaikus auklem palieka ir lekia tusintis, manes nesupranta, kaip as taip galejau 3metus be klubu ir vakareliu isgyventi... O man ju net nebereikia

man smagu su visa seima isvaziuoti kur, matyti savo sunaus besidziaugiancia akis, kai mes kartu ir graziai sutariam
Papildyta:
QUOTE(Mazule @ 2011 05 10, 20:46)
O mes jau visą savaitę naktimis ir rytais pienuko nebegeriam - paglostau nugarytę ir viskas - net neprašo. Liko tik "soskiuko" reikalas

- užmigti su pienuku dantyse dieną ir vakare