Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

smile.gif Aš irgi esu keistuolė. Nesitūsinu,vaikus visur su savimi visur tąsausi, į ilgas keliones taip pat. Tiesa,kažkada dičkį teko palikti vyro giminaičiams 1 nakčiai, kai važiavau gimdyti jaunėlio. Ir viskas, tai vienintelis kartas, daugiau nebuvo jokių nakvynių ne namuose ar palikinėjimų giminėms (o ir nėra kam, nors panorėjus ir atsirastų gal).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 12 gegužės 2011 - 09:53
labas, 4u.gif
Mazute2008, saunuoliai kad stengiates issaugoti santykius wub.gif
ech ir as labai noreciau su MB pabuti tik dviese , ypac po poros menesiu a proga biggrin.gif blush2.gif bet dvejoju, bijau kad nestresuotu , ypac kai darzelis bus preis nosy.
Atsakyti
Mazute2008, as ir svajoju bent pudieni praleistgi su vyru tik dviese, bet kai neiseina niekam is artimuju vaiko palikti, o svetimiems nesinori, tai ir lieka svajone. O mums irgi reiktu, nes tiek visokiu dalyku negraziu tarpusavio santykiuose buvo, na bet...
Tiesa, sunelis kazkoks mamyciukas pasidares. Nezinau ar, kad vyras tam tikru metu labai mazai su vaiku laiko leisdavo ar kas, bet tarkim kabake net i tulika iseiti negaliu iskart klyksmas.. Namuose pabuna su vyru ir su mociute, bet svetimoj apolinkoj ne per kur...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 05 12, 21:09)
Mazute2008, as ir svajoju bent pudieni praleistgi su vyru tik dviese, bet kai neiseina niekam is artimuju vaiko palikti, o svetimiems nesinori, tai ir lieka svajone. O mums irgi reiktu, nes tiek visokiu dalyku negraziu tarpusavio santykiuose buvo, na bet...
Tiesa, sunelis kazkoks mamyciukas pasidares. Nezinau ar, kad vyras tam tikru metu labai mazai su vaiku laiko leisdavo ar kas, bet tarkim kabake net i tulika iseiti negaliu iskart klyksmas.. Namuose pabuna su vyru ir su mociute, bet svetimoj apolinkoj ne per kur...

Sveika:)
Siaip as nelinkusi niekam palikineti savo mazylio, puse metu nuo jo gimimo buvau kartu su juo diena is dienos, o kaip pradejom valgyti papildoma maista kazkaip jis reciau gerdavo pieneli tai su malonumu pasilikdavo su mociutemis, teciu, kriksto mama. Ir isvis jis dbr daznai pasipraso pas senelius nes jie daugiau su juo pazaidzia, palepina, kai buna su mainm jis dazniau uzsiima vienas. blush2.gif Bet kitaip man neiseina nes dar ir namus turiu apziureti, maista pagaminti...
Siaip maniskis ir tikriausiai mamyciukas nes su teciu jis neina praustis, tik su manimi, su teciu jis megsta tik futbola pazaisti:) O kadangi tai retai buna, tai mes visada dbr kartu. Net kai pradedam aoie darzely kalbeti, sako, kad jis nori eiti su manim i darba, ten jam patinka, nes be manes jam bus liudna :verysad:Ir su vaikais labai nedrasus.
O vyram demesio tikrai reika, jie kaip mazi vaikai... Nors dar kai buvau nescia kalbejom apie tai, kad kuri laika teks apsiprasti, kad as maziau skirsiu demesio jam, deja... Tik pati stebiuosi is kur pas mane jegu viskam dar... Pastaruoju metu mazylis vel daznai papeli naktim ciulpia, o darbas ant nosies, kartais atsikeliu ryte ir nieko nesinori...
jei butu su vyru viskas buve ok, tikrai buciau mazylio niekam nepalikusi, jam juk zymiai sunkiau isgyventi issiskyrima nei vyrui islaukti, kol sunus paaugs.
Atsakyti
mano vyras padeda man viskame po lygiai, tad ir supranta labai, kas tai yra tas vaikų auginimas, namų ruoša ir dar mokslai doh.gif

planuojam išeiti kažkur tik dviese..gal po psumečio, pietums kur nors smile.gif kai trys vaikai, mano mama kažkaip visaaai nesiveržia jų pažiūret biggrin.gif
Atsakyti
labas, kaip gyvenat? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

dziaugiames gerais orais biggrin.gif

as tyliai pasidziaugsiu, kad mazasis nebesikelia nakti valgyt mp arba atsikelia tik vienakart ir paryciais thumbup.gif tfu tfu tfu, kai pasigiriu, kad gerai miega, tai vel pradeda naktinet...na bet tikiuos, cia jau ilgam tas geras miegelis rolleyes.gif taip gera nakti ismiegot normaliai smile.gif uztat pirmi zodziai prabudus 'mamyte duok pienuka' ir kartoja tol, kol as neprabundu hihihi.gif
Atsakyti

Sveikos:)
O mes tai labai daznai pastaruoju metu keliames nakty, kuo daugiau ispudziu tuo dazniau, pradejom eiti i darzeli, tai dabar nezinau, kaip bus...???????????
Atsakyti
QUOTE(mazute2008 @ 2011 05 23, 12:11)
Sveikos:)
O mes tai labai daznai pastaruoju metu keliames nakty, kuo daugiau ispudziu tuo dazniau, pradejom eiti i darzeli, tai dabar nezinau, kaip bus...???????????

tai tikriausiai del darzelio ir daznai prabudinet pradejo?
kaip sekasi darzely?
Atsakyti
Sveikos,

Vis delto isdrysau palikti savo vaikeli dviems paroms. Ir viskas labai gerai praejo. Pirma nakti miegojo su savo mylima teta, kuri dar savo vaiku neturi, bet dukterecia labai myli. Tai sake ne karto neverke, tik kelis kartus pasivarte lovoj ir vel uzmigo. Dienomis isvis puikiai viskas praejo. O antra nakti miegojo su mociute, tai paryciais valanda verke ir ieskojo pienuko, bet as pati grizau apie 6 ryto ir atsiguliau salia. po gero pusvalandzio isgirdau nustebusi MAMA, NIAM NIAM lotuliukas.gif .
Nebuvo jokiu pykciu ar nebendravimo. Atrode, kad niekur net nebuvau isvykusi. O dabar ir toliau maitinu. Kelioneje nereikejo nusitraukt, netempe krutu, tik pienelio apmazejo, bet jauciu greit vel atsiras tiek, kiek buvo.
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 23, 16:40)
tai tikriausiai del darzelio ir daznai prabudinet pradejo?
kaip sekasi darzely?

Tikriausiai doh.gif g.gif vakarais ir daznai Mp papraso nes pusdieni jo negauna, taremes, kad kol darzely pieniuko nebus.
O siaip tai manau, kad sunkiai, nors ir pas mociute (vedam i privatu). jau pirma diena paprase, kad pasilikciau, sako:"mamyte, ar tu pabusi su manim?as labai dziaugsiuos" Pabuvau, teko buti ir siandien nes buvo kita aukletoja, tai jos net neprisileido artyn... Ryt meginsiu jau iseiti, tikiuosi, kad pavyks?... Siaip ir su vaikais siek tiek zaidzia ir valgo, bet pasitikrina, kad as salia...Viena aukletoja labai nustebo, kad jis nori zaisti kartu su manim, klause, ar ir namuose mes taip zaidziam? Zinoma, kad zaidziam, tik kartais ne visada turiu tam laiko, tai mazius labai pyksta, kai reikia laukti. O su vaikais ziuriu jam neiseina, nes dauguma ziuriu ten zaidzia vieni arba pesasi jei kas nepatinka ar kuo nepasidalina... Tai kazkaip man dbr iskyla klausimas, kokio bendravimo ir socializacijos galima darzely ismokt jei ten tik konkurencija?

Papildyta:
QUOTE(medeinadei @ 2011 05 23, 23:24)
Sveikos,

Vis delto isdrysau palikti savo vaikeli dviems paroms. Ir viskas labai gerai praejo. Pirma nakti miegojo su savo mylima teta, kuri dar savo vaiku neturi, bet dukterecia labai myli. Tai sake ne karto neverke, tik kelis kartus pasivarte lovoj ir vel uzmigo. Dienomis isvis puikiai viskas praejo. O antra nakti miegojo su mociute, tai paryciais valanda verke ir ieskojo pienuko, bet as pati grizau apie 6 ryto ir atsiguliau salia. po gero pusvalandzio isgirdau nustebusi MAMA, NIAM NIAM  lotuliukas.gif .
Nebuvo jokiu pykciu ar nebendravimo. Atrode, kad niekur net nebuvau isvykusi. O dabar ir toliau maitinu. Kelioneje nereikejo nusitraukt, netempe krutu, tik pienelio apmazejo, bet jauciu greit vel atsiras tiek, kiek buvo.
thumbup.gif
Atsimenu, kai as is kur nors gyzdavau tai mazius ir budavo linksmas, visada dziaugdavosi, bet va su krutine tai turedavau bedu, man labai prisipildydavo pieno ir reikedavo nusitraukineti. Siaip po isvykimu dazniau zysdavo nei iprastai .

Atsakyti
kaip atsvara tam ano menesio straipsniui Tavo vaike, apie kuri cia diskutavom.

http://vaikopasaulis...s-pasaulio.html
Atsakyti