Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Make, ir ką rado negero? Atleiskit, kad ne į temą paklausiau.
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 05 30, 09:29)
Make, ir ką rado negero? Atleiskit, kad ne į temą paklausiau.

viskas gerai mirksiukas.gif 4u.gif

bisky geda buvo pasakyt kad dar toky didely vaika zindau daktarei blush2.gif
Atsakyti
Pamparam, aš paauglystėj irgi galėdavau neužmigti iki kokių trijų, o paskui sunku keltis būdavo, tai išradau tokį būdą, kuris man šiai dienai leidžia užmigti per kokias 30 sek (įtariu čia kaip Silvos metodas, kuo geriau moki, tuo lengviau išeina). Tai va, tas būdas:
Užsimerki, pasidarai taip, kad prieš akis būtų juoda, ne kokie vaizdai, o juoda, tiesiog (iš pradžių bus labai sunku padaryti, kad būtų juoda, nes visokios mintys plaukia ir labai greitai juoda pavirsta spalvota). Kai aplinkui juoda akyse, sakai sau mintyse: nieko negalvok, nieko negalvok, nieko negalvok... Aišku iš pradžių tu galvosi, pabėgs mintys, bet ir vėl grįžk prie juoda ir nieko negalvok...
Tai sėkmės, gal ir tau mano išradimas padės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2011 05 30, 11:39)
Pamparam, aš paauglystėj irgi galėdavau neužmigti iki kokių trijų, o paskui sunku keltis būdavo, tai išradau tokį būdą, kuris man šiai dienai leidžia užmigti per kokias 30 sek (įtariu čia kaip Silvos metodas, kuo geriau moki, tuo lengviau išeina). Tai va, tas būdas:
Užsimerki, pasidarai taip, kad prieš akis būtų juoda, ne kokie vaizdai, o juoda, tiesiog (iš pradžių bus labai sunku padaryti, kad būtų juoda, nes visokios mintys plaukia ir labai greitai juoda pavirsta spalvota). Kai aplinkui juoda akyse, sakai sau mintyse: nieko negalvok, nieko negalvok, nieko negalvok... Aišku iš pradžių tu galvosi, pabėgs mintys, bet ir vėl grįžk prie juoda ir nieko negalvok...
Tai sėkmės, gal ir tau mano išradimas padės. 4u.gif

Jau taip darau biggrin.gif tik sakau "mane ima miegas, mane ima miegas..." Is tikro padeda dadznai,bet va priejau iki tokio kad nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 05 30, 10:49)
bisky  geda buvo pasakyt kad dar toky didely vaika zindau daktarei blush2.gif

Tai galima ir nesakyti, kokio amžiaus vaiką žindai ax.gif
Atsakyti

Sveikos!
Norejau ir as paklausti, ar galima zindant daryti elktromagnetini ar branduolini rezonansa, man itaria stuburo isvarza, tai reikia tokio tyrimo. Rentgenas nieko nerodo...
O mes tai sergam, sykart rimtai, paejom 3dienas i darzeli ir gryzom su 39temp, po keliu dienu pradejo puliuoti akys, dbr baisus kosulys... Ech darzelio dziaugsmai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 05 30, 13:27)
Tai galima ir nesakyti, kokio amžiaus vaiką žindai  ax.gif

tai kamilis aplink sukiojosi blush2.gif

Mazute2008, sveikatytes verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Mazute - aš irgi berods turiu tokią bėdą doh.gif (nors dariau tik rengeną, tada reabilitacija, palengvėjimas, ir rimtesnių tyrimų nedrariau... skausmai atslūgo po gero pusmečio.... blush2.gif
Domėjausi, kas geriau parodo stuburo bėdas - tikrai ne magnetas (o jis ir netinka maitinančioms), o kompiuterinis monografas 4u.gif įsivesk google abu - parašys tau visus pliusus ir minusus - abu nieko gero, bet kažkuris kažkuriuo momentu geresnis - stuburo bėdoms labaiu tinka antrasis smile.gif
Sveikatos 4u.gif

Mano mažė jau visą savaitę pienuką geria tik prieš dienos miegelį - vakare atsisakė pati blink.gif taip kad labai mažai jau liko to "pasibovyjimo" pas mus - nei vakare, nei naktį, nei ryte... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 30 gegužės 2011 - 15:12
QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 30, 11:46)
Jau taip darau biggrin.gif  tik sakau "mane ima miegas, mane ima miegas..." Is tikro padeda dadznai,bet va priejau iki tokio kad nepadeda unsure.gif

O jeigu neima miegas? doh.gif O tu pagalvok apie ką tu tuo metu galvoji.
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2011 05 30, 16:12)
Mazute - aš irgi berods turiu  tokią bėdą  doh.gif (nors dariau tik rengeną, tada reabilitacija, palengvėjimas, ir rimtesnių tyrimų nedrariau... skausmai atslūgo po gero pusmečio.... blush2.gif
Domėjausi, kas geriau parodo stuburo bėdas - tikrai ne magnetas (o jis ir netinka maitinančioms), o kompiuterinis monografas  4u.gif  įsivesk google abu - parašys tau visus pliusus ir minusus - abu nieko gero, bet kažkuris kažkuriuo momentu geresnis - stuburo bėdoms labaiu tinka antrasis  smile.gif
Sveikatos  4u.gif

Mano mažė jau visą savaitę pienuką geria tik prieš dienos miegelį - vakare atsisakė pati  blink.gif taip kad labai mažai jau liko to "pasibovyjimo" pas mus - nei vakare, nei naktį, nei ryte...  wub.gif

Dekui smile.gif As ir dariau reabilitacija pries metus, buvo kazkiek laiko geriau, bet staiga vel prasidejo skausmai. As tai ir visai nenoriu jokiu tyrimu, bet vyras vercia, kad nebutu daugiau bedos... reiketu istikruju paciai stiprinti nugara, sportuoti, kol sportavau tai jokiu bedu nebuvo, bet po gimdymo su visokiais nuskausminamaisiais prasidejo bedos:( jei kada`dar teks laukti stebuklo, tai viskas bus 100%naturalu ir neklausysiu jokiu gydytoju, kad nepragimdysiu...
O mes tai geriam pieniuka gana daznai, dbr kad sergam, o ir siaip neretinam smile.gif Atejusi musu pediatre jau bande mane itikinti, kad jokios naudos is to mano pieno. Ji net buvusi seminare, kuriame buvo kalbeta, kad vaikai kurie ilgai zinda,blogai kalba nes atseit kruties ciulpimas stabdo burnos padargu formavimasi.... Na pasakykit jus man is kur pas mum tokios teorijos gimsta? Mano sunus jau nuo 2metu puikiausiai sneka, neistaria kai kuriu garsu, bet tai normalu, atmintis superine. As kaip tik darzely pastebejau, kad kai kurie 2meciai dar net nekalba, o trimeciu kalba tokia, kad suprasti nieko neina, na Mp jie jau seniasiausiai neragave...
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2011 05 30, 16:16)
O jeigu neima miegas? doh.gif O tu pagalvok apie ką tu tuo metu galvoji.

Kartoju net jei neima miegas... Irgi sita buda pati isradau,siaip tikrai aisku veikia,na as juo to pacio siekiu-atsikratyti minciu.O galvoju visokias nesamones doh.gif Bet sikarta ne mintyse manau problema.O organizmas negaves ko praso (miego),nebemoka uzsimigdyti tada kada galima.Nors cia as taip savo teorija tokia sugalvojau,tai gal ir klystu.Bet zinokit pasibedavojau cia,ir issimiegojau siandien ax.gif Pamirsau nusipirkt valerijonu saknu,tai pasidariau stiprios melisu arbatos.Suveike,migdziausi tik valanda smile.gif Nakties dar truko,tai numigau su maze diena (netgi uzmigau thumbup.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Måke @ 2011 05 30, 15:59)
tai kamilis aplink sukiojosi  blush2.gif

o kas žino, gal namuose naujagimis yra biggrin.gif
Papildyta:
Mazute2008, užjaučiu dėl nugaros, man kaip tik šiom dienom žiauriai nugarą skauda, negaliu pakelti savo pupos. Tai suprantu Tave labai.

O dėl žindymo ir vaiko kalbos irnesakyk.gif
Atsakyti