Make, ir ką rado negero? Atleiskit, kad ne į temą paklausiau.
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 05 30, 09:29)
Make, ir ką rado negero? Atleiskit, kad ne į temą paklausiau.
viskas gerai

bisky geda buvo pasakyt kad dar toky didely vaika zindau daktarei

Pamparam, aš paauglystėj irgi galėdavau neužmigti iki kokių trijų, o paskui sunku keltis būdavo, tai išradau tokį būdą, kuris man šiai dienai leidžia užmigti per kokias 30 sek (įtariu čia kaip Silvos metodas, kuo geriau moki, tuo lengviau išeina). Tai va, tas būdas:
Užsimerki, pasidarai taip, kad prieš akis būtų juoda, ne kokie vaizdai, o juoda, tiesiog (iš pradžių bus labai sunku padaryti, kad būtų juoda, nes visokios mintys plaukia ir labai greitai juoda pavirsta spalvota). Kai aplinkui juoda akyse, sakai sau mintyse: nieko negalvok, nieko negalvok, nieko negalvok... Aišku iš pradžių tu galvosi, pabėgs mintys, bet ir vėl grįžk prie juoda ir nieko negalvok...
Tai sėkmės, gal ir tau mano išradimas padės.
Užsimerki, pasidarai taip, kad prieš akis būtų juoda, ne kokie vaizdai, o juoda, tiesiog (iš pradžių bus labai sunku padaryti, kad būtų juoda, nes visokios mintys plaukia ir labai greitai juoda pavirsta spalvota). Kai aplinkui juoda akyse, sakai sau mintyse: nieko negalvok, nieko negalvok, nieko negalvok... Aišku iš pradžių tu galvosi, pabėgs mintys, bet ir vėl grįžk prie juoda ir nieko negalvok...

QUOTE(negriuke @ 2011 05 30, 11:39)
Pamparam, aš paauglystėj irgi galėdavau neužmigti iki kokių trijų, o paskui sunku keltis būdavo, tai išradau tokį būdą, kuris man šiai dienai leidžia užmigti per kokias 30 sek (įtariu čia kaip Silvos metodas, kuo geriau moki, tuo lengviau išeina). Tai va, tas būdas:

Jau taip darau

QUOTE(Måke @ 2011 05 30, 10:49)
Tai galima ir nesakyti, kokio amžiaus vaiką žindai

Sveikos!
Norejau ir as paklausti, ar galima zindant daryti elktromagnetini ar branduolini rezonansa, man itaria stuburo isvarza, tai reikia tokio tyrimo. Rentgenas nieko nerodo...
O mes tai sergam, sykart rimtai, paejom 3dienas i darzeli ir gryzom su 39temp, po keliu dienu pradejo puliuoti akys, dbr baisus kosulys... Ech darzelio dziaugsmai

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 05 30, 13:27)
tai kamilis aplink sukiojosi

Mazute2008, sveikatytes

Mazute - aš irgi berods turiu tokią bėdą
(nors dariau tik rengeną, tada reabilitacija, palengvėjimas, ir rimtesnių tyrimų nedrariau... skausmai atslūgo po gero pusmečio....
Domėjausi, kas geriau parodo stuburo bėdas - tikrai ne magnetas (o jis ir netinka maitinančioms), o kompiuterinis monografas
įsivesk google abu - parašys tau visus pliusus ir minusus - abu nieko gero, bet kažkuris kažkuriuo momentu geresnis - stuburo bėdoms labaiu tinka antrasis
Sveikatos
Mano mažė jau visą savaitę pienuką geria tik prieš dienos miegelį - vakare atsisakė pati
taip kad labai mažai jau liko to "pasibovyjimo" pas mus - nei vakare, nei naktį, nei ryte...

Domėjausi, kas geriau parodo stuburo bėdas - tikrai ne magnetas (o jis ir netinka maitinančioms), o kompiuterinis monografas

Sveikatos

Mano mažė jau visą savaitę pienuką geria tik prieš dienos miegelį - vakare atsisakė pati

QUOTE(pamparam:) @ 2011 05 30, 11:46)
Jau taip darau
tik sakau "mane ima miegas, mane ima miegas..." Is tikro padeda dadznai,bet va priejau iki tokio kad nepadeda 

O jeigu neima miegas?

QUOTE(Mazule @ 2011 05 30, 16:12)
Mazute - aš irgi berods turiu tokią bėdą
(nors dariau tik rengeną, tada reabilitacija, palengvėjimas, ir rimtesnių tyrimų nedrariau... skausmai atslūgo po gero pusmečio....
įsivesk google abu - parašys tau visus pliusus ir minusus - abu nieko gero, bet kažkuris kažkuriuo momentu geresnis - stuburo bėdoms labaiu tinka antrasis
Sveikatos
taip kad labai mažai jau liko to "pasibovyjimo" pas mus - nei vakare, nei naktį, nei ryte... 

Sveikatos

Dekui

O mes tai geriam pieniuka gana daznai, dbr kad sergam, o ir siaip neretinam

QUOTE(negriuke @ 2011 05 30, 16:16)
Kartoju net jei neima miegas... Irgi sita buda pati isradau,siaip tikrai aisku veikia,na as juo to pacio siekiu-atsikratyti minciu.O galvoju visokias nesamones

QUOTE(Måke @ 2011 05 30, 15:59)
tai kamilis aplink sukiojosi

o kas žino, gal namuose naujagimis yra

Papildyta:
Mazute2008, užjaučiu dėl nugaros, man kaip tik šiom dienom žiauriai nugarą skauda, negaliu pakelti savo pupos. Tai suprantu Tave labai.
O dėl žindymo ir vaiko kalbos