Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai- 5

QUOTE(soncco @ 2011 05 14, 23:56)
FIFE pasaulio cempionui tapti is ties daug sudetingiau nei WCF... blush2.gif

kodel?
Tica tai suprantu kad ten jau turi buti Show klases kad tureti pasaulio cempiono titula.
Bet kuo sunkiau FIFE?
man atrodo atvirksciai, juolab, kad kaip suprantu lyginimai vyskta tarp tos pacios veisles atstovu, maza to tai dar jei spalva katulio tokia kuri reta parodose, tai kazkaip dar paprasciau laurus skint smile.gif na toki ispudi susidarius is pasakojimu, ale nieko tiksliai apie sia sistema nezinau blush2.gif
tei va butu malonu kad apsviestumet, kuo sudetingiau uzsidaryti pasaulio cempiono FIFE titula, nei WCF? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 05 15, 02:05)

tei va  butu malonu kad apsviestumet, kuo sudetingiau uzsidaryti pasaulio cempiono FIFE titula, nei WCF? smile.gif

na as kiek zinau - ten griezciau ziuri teisejai... Apie bestus tai girdejau - jei parodoj nera tos veisles atitinkamu atstovu bestams - tai is tu prastu geriausio nerenka... FIFes parodos daznai buna didesnes. O siaip FIFes atstovai tegu pasisako blush2.gif
Papildyta:
Merginos - turiu tokia problemele - pardavineju savo suaugusia kate... Labai gero charakterio grazi. Ieskom mes jai nauju seimininku... Kai idejau skelbima, kad nebrangiai parduodu - berods busiu sulaukusi perpardavinetoju skambucio... Pasaka seke tokia: oi - anukelei suvazinejo sode sfinkso kate, as pensininkas ir tt. As aisku, kaip durne - na tipo vaikui - verkia savo kates, nuledau kaina, bo pensininkai dabar tikrai neturi - o cia vaikas dar pinigelius is taupykles krapstys... Nu zodziu... doh.gif Sutarem del kainos... Bet sutarta diena nepaskambino... Na nepaskambino - as baisiai nepergyvenau... Po savaites paskambina is kito tel nr zmogus (balsas lyg panasus, bet tvirtinti negaliu), tipo nori padovanoti zmogui kuris labai domisi sfinksais kate ir pasako kaina (na tipo vos ne girdejau, kad tiek kainuoja), kuria sutariau su tuo pensininku... As net pasimeciau... Todel kazkaip automatiskai uzklausiau - o, tai cia tie zmones, kur mergaites kate zuvo ir jus norit kitos! Dedule sako - "ne"...
Dabar ir nezinau ka daryti - ar cia tikrai nori tos kates, ar cia perpardavinetojas... Kazkaip man itartinai pasirode...
Atsakyti
doh.gif
http://www.skelbiu.l...s-10807844.html
o as tai turbut busiu balerina tada...

o cia kas pasakyks kokia sfinksu veisle? Kanados, Dono, Peterbald... as nesugebu...
http://www.skelbiu.l...i-10858760.html
Atsakyti
QUOTE(bezelea @ 2011 05 15, 08:51)
doh.gif
http://www.skelbiu.l...s-10807844.html
o as tai turbut busiu balerina tada...

o cia kas pasakyks kokia sfinksu veisle? Kanados, Dono, Peterbald... as nesugebu...
http://www.skelbiu.l...i-10858760.html

koshmaras doh.gif

isvis, perziurejes siulomu sfinksu nuotraukas, nusiviliau, kaip Lietuvoje suprastejo Kanados sfinksu "kokybe" ((((((
Atsakyti
bezela gal pamegink pasiulyti parduoti pigiai su ta salyga, kad isigis maziausiai 2 didelius maisus maisto kuriuo maitini kaciukus, taip bent jau kazkiek apsisaugosi, kad tikrai sau perka + sutartis juk apriboja, o tavo sutartys juk irgi gan grieztos...na aisku, jei zmones tikrai atsakingi ir laikysis sutarciu...oi nuo apgavystes apsisaugoti sunkoka...
Atsakyti
QUOTE(bezelea @ 2011 05 15, 10:06)
Merginos - turiu tokia problemele - pardavineju savo suaugusia kate...

Klausyk širdies user posted image.
Prieš kelis mėnesius pardaviau katytę. Nepaklausiau širdies, ignoravau vidinę nuojautą verysad.gif Dabar džiaugiuosi, kad viskas gerai, kas gerai baigiasi. Po 2 mėn. man tą katytę grąžino wub.gif Džiaugiuosi, kad grąžino, o ne išmetė ar pardavė. Dėl to labai dėkinga ex šeimininkams. Bet per tuos 2 mėn. ne vienas žilas plaukas man atsirado verysad.gif
Atsakyti
bezelea, o man toks klausimas iškilo dabar... Katė suaugusi, o ar sterilizuota? Nes jeigu ketini nebeveisiti su ja kačiukų ir ieškai šiltų namų bei gerų šeimininkų jai, tai pati sterilizuok ir tikrai būsi tikra, kad daugintojai nebeskambins. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 05 15, 14:29)
bezelea, o man toks klausimas iškilo dabar... Katė suaugusi, o ar sterilizuota? Nes jeigu ketini nebeveisiti su ja kačiukų ir ieškai šiltų namų bei gerų šeimininkų jai, tai pati sterilizuok ir tikrai būsi tikra, kad daugintojai nebeskambins. smile.gif

Mačiau foto šitos mergytės-sterilizuota ji ir labai gražutė wub.gif Aš kaip suprantu,tai čia perpardavinėtojai labiau domisi, juk nusipirkai pigiau, parduodi brangiau,mat dar ir tokių verslininkų būna...
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2011 05 15, 15:47)
Mačiau foto šitos mergytės-sterilizuota ji ir labai gražutė wub.gif Aš kaip suprantu,tai čia perpardavinėtojai labiau domisi, juk nusipirkai pigiau, parduodi brangiau,mat dar ir tokių verslininkų būna...

Tu matai... Pamiršau apie perpardavinėtojus... biggrin.gif Jeigu katytė sterilizuota, tai jau dėl vieno dalyko šeimininkė gali būti rami: katyte nesusidomės daugintojai. smile.gif O dėl perpardavinėtojų, tai čia jau kitas reikalas... Sunku čia su mūsų lietuviais... Aš tokiu atveju, tai visų pirma ieškočiau tokiai katytei namų pas giminaičius smile.gif Kažkaip giminaičiais juk labiau pasitikime, negu svetimais žmonėmis. O jeigu giminaičiai atsisakytų katytės, tada pabandyčiau surasti namus per kitus veisėjus, t.y. pasikalbėčiau su kitų veislynų veisėjais, gal jie turi draugų, kurie nori sfinksiukės namams, bet tarkim neišgali nusipirkti ir t.t. rolleyes.gif
Atsakyti
Zinai - jei prpardavinetojai imtu procenta uz pardavima -as net sutikciau lotuliukas.gif, jei tiesiai is mano namu - pas nauja seimininka... Baisiausia, kad pas perpardavinetojus pakliuves gyvunas bus nepriziuretas, susirgs ar dar kas ji sudraskys... Koks kitas, taip pat paimtas... Nemanau, kad tryksta humanizmu tokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezelea: 15 gegužės 2011 - 17:28
Nors tokie skelbimai nebestebina, nu bet žmonių naglumas užmuša, viskas super duper, tik be dokų

sidabrinė šinšila
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2011 05 18, 14:37)
Nors tokie skelbimai nebestebina, nu bet žmonių naglumas užmuša, viskas super duper, tik be dokų

sidabrinė šinšila

doh.gif ale ir visą "šinšila" veislės atsiradimo istoriją sukūrė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 18 gegužės 2011 - 23:45