Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai- 5

QUOTE(tryliktukas @ 2011 06 29, 20:14)

Man atrodo, kad p.Liudai kates virsta tikru verslu. Reikes pasidometi, ar ji moka pajamu mokesti nuo parduodamu kaciuku?...

Ponia Liuda, man atrodo, reiketu daugiau pradeti dometis savo katemis ir maziau sedeti forume, nes galite nuo sedejimo "isgrazeti" ir nebetilpti i buta pas savo kates.

Dieve mano is kur tiek pykcio ir pagiezos???
Is kart pasakau,kad plikiuku neveisiu, taip,kad nesu suinteresuotas asmuo.
Tryliktukas, persiprasau, bet manau ne Jusu reikalas p. Liudos finansine padetis. Ir nemanau, kad ji privalo cia aiskintis uz ka ir kiek moka. Jei jus tas taip domina, kreipkites asmeniskai ir paprasykit parodyt verslo liudijima, nors nemanau, kad privalo Jums rodyt. Cia tik jos ir mokesciu inspekcijos reikalas.

O cia jau taip nekorektiskai parasyta, kad net burnoj bjauru paliko paskaicius. Na ne visi galim but grozio etalonais, modeliais ir turet idealias figuras. Negrazu...zema...fui...bjauru...
Atsakyti
Įdomu ar pati Bubastė žino, kas per veislynas Advance ir ką jie čia išdarinėja...
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 06 30, 16:00)
Įdomu ar pati Bubastė žino, kas per veislynas Advance ir ką jie čia išdarinėja...

tai, zinoma, kad zino, juk veislynas Bubastej registruotas, o, kad sitaip elgiasi abejoju, bet butu ne pro sal imtis kazkokiu veiksmu.

Unzdinka, sutinku drinks_cheers.gif kad ir kaip be butu - izeidineti ir aptarineti zmogaus isvaizda yra jau virs visko, veisimas veisimu, bet visi mes zmones, tad zmoniskai reiktu ir bendrauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soncco: 30 birželio 2011 - 15:42
Rietis ir aiškintis kas kiek sveria ir kiek kas skolingas kam gal pasirinkite asmenines žinutes, nes visai neįdomu skaityti taškymosi, norisi skaityti tai kas atitinka temos pavadinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver Felis: 30 birželio 2011 - 16:00
Ieva, aš tai manau, kad Bubastė nieko nežino. Nes visgi, jeigu negavo sutikimo iš Bubastės kergimui, tai kaip Bubastė gali žinoti apie kačiukus? Nes veisėja siūlo kačiukus be dokų arba su jais, tai reiškia, kad jeigu dokų reikės, tai ji pati pasakys Bubastei, kad maždaug netyčinė vada, išduokit dokus. Na, bent jau man taip susidarė vaizdas. Jei netingėčiau terliūzintis su Jurgita, tai parašyčiau, paklausčiau, kaip gali veisėjai taip daryti, bet tiesiog tingiu.
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 06 30, 17:03)
Ieva, aš tai manau, kad Bubastė nieko nežino. Nes visgi, jeigu negavo sutikimo iš Bubastės kergimui, tai kaip Bubastė gali žinoti apie kačiukus? Nes veisėja siūlo kačiukus be dokų arba su jais, tai reiškia, kad jeigu dokų reikės, tai ji pati pasakys Bubastei, kad maždaug netyčinė vada, išduokit dokus. Na, bent jau man taip susidarė vaizdas. Jei netingėčiau terliūzintis su Jurgita, tai parašyčiau, paklausčiau, kaip gali veisėjai taip daryti, bet tiesiog tingiu.

Kas turi šio laiško originalą? persiųsčiau BUBASTYNUI g.gif
Atsakyti
Originalą tai nežinau kur gauti, bet puslapis atgal yra Akunos matatos laiško originalas įkeltas, tai gali tą nusiųsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toumei @ 2011 06 30, 17:07)
Originalą tai nežinau kur gauti, bet puslapis atgal yra Akunos matatos laiško originalas įkeltas, tai gali tą nusiųsti biggrin.gif

Arvika turi.
Atsakyti
QUOTE(soncco @ 2011 06 30, 17:27)
Arvika turi.

Na parašiau kolkas nukopinus visą tą laišką, jeigu susidomės ieškosim originalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tryliktukas @ 2011 06 30, 16:51)
"LAPE" - tai pas mus ponia Liuda... veislynas sphynxantiquus...... Kiek pamenu, dar nebuvau veisejas, bet jau pradejau ieskotis pirmosios kates. Buvau nusiziurejes JOSER veislyna, bet tuo metu kaip tik gavau laiska nuo p.Liudos. Ji man rase, kad tame veislynes visos kates yra sergancios ivairiomis ligomis ir silpnos. Idomu, kokia butu p. Julios Fedosofos reakcija i tai....Ir dar ji minejo, kad Lietuvoje apskritai nera is ko pirkti kaciuku. Bet, savo kaciukus ji labai gyre ir siule pirkti butent is jos.

Idomu ar gavo dar kas nors tokiu laiskeliu nuo p. Liudos? Butu idomu isgirsti asmeniskai.

Man atrodo, kad p.Liudai kates virsta tikru verslu. Reikes pasidometi, ar ji moka pajamu mokesti nuo parduodamu kaciuku?...

Ponia Liuda, man atrodo, reiketu daugiau pradeti dometis savo katemis ir maziau sedeti forume, nes galite nuo sedejimo "isgrazeti" ir nebetilpti i buta pas savo kates.

na nepažįstu aš jūsų, bet pažįstu šiek tiek Liuda ir ją aš vadinu tikrąją veisėja, kuri turi puikias kates, puikių charakterių, nuolat darosi sveikatos testus ir šiaip domisi be galo šiuo klausimu, nemažai žinių turi, jos katinai puikiai laurus skinasi parodose.
Nemanau, kad turite bent kažkokią teisę įžeidinėti savo konkurentus viešoje erdvėje, ypatingai kas susiję su jos buitimi, ar išvaizda.....kad ir kaip ji jums nepatinka, turite savo nuomonę pasilikti sau, arba išsakyti jai asmeniškai.
Turit puikias kates, džiaukitės, veiskite, bendradarbiaukite, taip bus visiems geriau ir lengviau.
Visi darome tam tikras klaidas, tačiau svarbiausia juk, kad jas suvokiame ir ištaisome. O kas link jums mestų kaltinimų, tai yra tokių žmonių, kurie mėgsta nuolat priminti visiems jų klaidas, paklydimus, nesusipratimus, būtus ir nebūtus dalykus, tiesiog reikia išmokti jų žaidimą ir tiek, bet ant kitų išsilieti ir kitus įžeidinėti tikrai neverta, juolab, kad ji nieko tokio net neparašė....
Papildyta:
QUOTE(Arvika @ 2011 06 30, 11:46)
Iškilus šitai temai "į paviršių",įkeliu ir čia:

Skelbimas:
http://www_ltkates_l...uke-katyte.html

Ir pasakojimas apie katytę,jos tėvus:

Laba diena,
Is tikro tai katytes kaina yra grynai simboline. As asmeniskai nenoreciau, kad katyte papultu i veiseju rankas (nes kartais gyvunai buna isnaudojami) todel ir kaina su dokumentais ir be dokumentu yra skirtinga. Greiciausiai zinote apie sia veisle ir tai, kad katukai valgo tik iskirtini royal canin maisteli, kuris yra gan brangus, todel ir busimi seimininkai turi buti pasiturintys. Jeigu katytes noretumete su dokumentais zinoma ji butu paskiepyta ir sucipuota tam tik varda reiktu sugalvoti is G raides, jei be dokumentu reiktu tvarkytis patiems.

Paskutinis klausimas:
O tai koks veislynas tada figuruos katytes dokumentuose?

Atsakymas:
www.bubaste.lt uzeikite i skilti veislynai ir 3 Nr. bus Advance *LT

g.gif  g.gif  g.gif

O ČIA KAS PER KOŠMARAS, GAL MAN JAU VAIDENASI? To dar tikrainebuvo.....Gaila tikrai, kad žmonės taip nevertina savo auginamos veislės.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kipsiuke: 30 birželio 2011 - 17:14
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 06 30, 17:58)
na nepažįstu aš jūsų, bet pažįstu šiek tiek Liuda ir ją aš vadinu tikrąją veisėja, kuri turi puikias kates, puikių charakterių, nuolat darosi sveikatos testus ir šiaip domisi be galo šiuo klausimu, nemažai žinių turi, jos katinai puikiai laurus skinasi parodose.

Noriu užstot Soncco, nes ji visai NE p. Liudą turėjo omeny, mirksiukas.gif o kalbėjo apie tą skelbimą, kuris jus irgi nustebino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritutsi: 30 birželio 2011 - 17:02
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 06 30, 17:58)
Nemanau, kad turite bent kažkokią teisę įžeidinėti savo konkurentus viešoje erdvėje, ypatingai kas susiję su jos buitimi, ar išvaizda.....kad ir kaip ji jums nepatinka, turite savo nuomonę pasilikti sau, arba išsakyti jai asmeniškai.
Turit puikias kates, džiaukitės, veiskite, bendradarbiaukite, taip bus visiems geriau ir lengviau.
Visi darome tam tikras klaidas, tačiau svarbiausia juk, kad jas suvokiame ir ištaisome. O kas link jums mestų kaltinimų, tai yra tokių žmonių, kurie mėgsta nuolat priminti visiems jų klaidas, paklydimus, nesusipratimus, būtus ir nebūtus dalykus, tiesiog reikia išmokti jų žaidimą ir tiek, bet ant kitų išsilieti ir kitus įžeidinėti tikrai neverta, juolab, kad ji nieko tokio net neparašė....
Papildyta:
O ČIA KAS PER KOŠMARAS, GAL MAN JAU VAIDENASI? To dar tikrainebuvo.....Gaila tikrai, kad žmonės taip nevertina savo auginamos veislės.....

cia Beata, as taip supratau, jog tryliktukui norejote atsakyti, o ne man smile.gif

QUOTE(ritutsi @ 2011 06 30, 18:01)
Noriu užstot Soncco, nes ji visai NE  p. Liudą turėjo omeny,  mirksiukas.gif  o kalbėjo apie tą skelbimą, kuris jus irgi nustebino  4u.gif

4u.gif
Atsakyti