Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

QUOTE(evers @ 2009 10 06, 16:02)
blush2.gif o pridaigintu vaikuciu neturit..... g.gif

Ne, vaikučių neturiu.
Bet jei yra paklausa, tai pavasarį pabandysiu daugint iš tų kurios didesnės. mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif nebeturesiu ramybes....o jo joi.... doh.gif doh.gif schmoll.gif
man jos... wub.gif wub.gif
Papildyta:
paklausa turetu but... biggrin.gif
Atsakyti
Kiek rūšių augini, fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 10 06, 17:08)
Ne, vaikučių neturiu.
Bet jei yra paklausa, tai pavasarį pabandysiu daugint iš tų kurios didesnės.  mirksiukas.gif

norejau paklaust o vyra turi..... blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif lotuliukas.gif turiu vyrą, ir dvi mergaites. O vaikų - tai neeeee. biggrin.gif
Atsakyti
kazkas sake kad vaskuole vyra varo lauk..... g.gif tad galvoju tiek vaskuoliu ka daro.... g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o vaiku tai dar gai but.... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas maniškis kenčia. biggrin.gif Nors, tiesą pasakius, man atrodo, kad jis išvis nepastebi, kad aš jas turiu. lotuliukas.gif Nors beveik panosėj kabo.
Tik va nerimą kelia, kad žydint kvapas galvos skausmą gali sukelt. O kai mes su vyru migrenikai, tai kai sužys mano 16 vaškuolių doh.gif , tai visko gali būti. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 10 10, 17:05)
Kol kas maniškis kenčia.  biggrin.gif Nors, tiesą pasakius, man atrodo, kad jis išvis nepastebi, kad aš jas turiu.  lotuliukas.gif Nors beveik panosėj kabo.
Tik va nerimą kelia, kad žydint kvapas galvos skausmą gali sukelt. O kai mes su vyru migrenikai, tai kai sužys mano 16 vaškuolių  doh.gif , tai visko gali būti.  biggrin.gif

gausi ispardavinet............ lotuliukas.gif cia tokiu laukianciu eilute bus.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
vyrąąąą parduot, sakaiiiii? lotuliukas.gif
Papildyta:
Į temą apie vaškuoles. Ermitaže (Vilniuje) mačiau trijų skirtingų veislių vaškuoles. Bet kainytė - apie 40 lt. Gaila šakelėmis neparadvinėja. Padūsavau ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 10 10, 20:03)
vyrąąąą parduot, sakaiiiii?  lotuliukas.gif
Papildyta:
Į temą apie vaškuoles. Ermitaže (Vilniuje) mačiau trijų skirtingų veislių vaškuoles. Bet kainytė - apie 40 lt. Gaila šakelėmis neparadvinėja. Padūsavau ir tiek.  smile.gif

blink.gif kainike nieko,...turbut neprastas keras.. g.gif
o siaip gelytes brangios parduotuvese...tad geriau gelyciu turgui,ar internete...galima gaut normalesnem kainikem... mirksiukas.gif
Papildyta:
ax.gif o kas del vyro tai pati keturis turiu....gink dieve nuo penkto..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau vaskuoliu penketa... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as dar tebesvajoju apie ju grozy.......... wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 10 17, 13:17)
as dar tebesvajoju apie ju grozy.......... wub.gif

Pas mano tevelius yra vaskuole, zydi kaip cia foto baltais ziedeliais smile.gif
diiidele tokia, grazi smile.gif tik kai jau zydi, man tas kvapas lb nepatinka, toks aitrus labai..
kai nuvyksiu nufotkinsiu, idesiu cia foto 4u.gif
Atsakyti