Kol kas maniškis kenčia. Nors, tiesą pasakius, man atrodo, kad jis išvis nepastebi, kad aš jas turiu. Nors beveik panosėj kabo. Tik va nerimą kelia, kad žydint kvapas galvos skausmą gali sukelt. O kai mes su vyru migrenikai, tai kai sužys mano 16 vaškuolių , tai visko gali būti.
Kol kas maniškis kenčia. Nors, tiesą pasakius, man atrodo, kad jis išvis nepastebi, kad aš jas turiu. Nors beveik panosėj kabo.
Tik va nerimą kelia, kad žydint kvapas galvos skausmą gali sukelt. O kai mes su vyru migrenikai, tai kai sužys mano 16 vaškuolių , tai visko gali būti.
vyrąąąą parduot, sakaiiiii? Papildyta: Į temą apie vaškuoles. Ermitaže (Vilniuje) mačiau trijų skirtingų veislių vaškuoles. Bet kainytė - apie 40 lt. Gaila šakelėmis neparadvinėja. Padūsavau ir tiek.
vyrąąąą parduot, sakaiiiii? Papildyta:
Į temą apie vaškuoles. Ermitaže (Vilniuje) mačiau trijų skirtingų veislių vaškuoles. Bet kainytė - apie 40 lt. Gaila šakelėmis neparadvinėja. Padūsavau ir tiek.
kainike nieko,...turbut neprastas keras..
o siaip gelytes brangios parduotuvese...tad geriau gelyciu turgui,ar internete...galima gaut normalesnem kainikem... Papildyta: o kas del vyro tai pati keturis turiu....gink dieve nuo penkto..... geriau vaskuoliu penketa...
Pas mano tevelius yra vaskuole, zydi kaip cia foto baltais ziedeliais
diiidele tokia, grazi tik kai jau zydi, man tas kvapas lb nepatinka, toks aitrus labai..
kai nuvyksiu nufotkinsiu, idesiu cia foto