Įkraunama...
Įkraunama...

Vaškuolė (Hoya)

QUOTE(isdykusS @ 2009 10 17, 15:05)
Pas mano tevelius yra vaskuole, zydi kaip cia foto baltais ziedeliais smile.gif
diiidele tokia, grazi smile.gif tik kai jau zydi, man tas kvapas lb nepatinka, toks aitrus labai..
kai nuvyksiu nufotkinsiu, idesiu cia foto 4u.gif

clap_1.gif lauksim....
Atsakyti
O man ju kvapas labia patiko kiek atsimenu, nors jau senei maciau zydincia tikrovej....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 10 17, 17:30)
O man ju kvapas labia patiko kiek atsimenu, nors jau senei maciau zydincia tikrovej....

Ir mačiau mokykloje, kai dar mokiausi verysad.gif
Atsakyti
gaila bet manoji po pamarinimo nezydejo...tikiuos vasara zydes... wub.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau ,vaškuolės žydi tada kai žiemą vėsiai žiemoja.Jei turite šiltus butus ji niekada ir nežydės.Pas mane kabo ji virtuvėje ten l.šilta todėl žiedų ir nesitikiu.O vat pas mano mamą kiekvienais metais apsipildavo žiedais ji išties žiemodavo šaltame kambaryje, kol vieną šaltąją žiemą tiesiog kambaryje iššalo.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2009 10 17, 14:05)
Pas mano tevelius yra vaskuole, zydi kaip cia foto baltais ziedeliais smile.gif
diiidele tokia, grazi smile.gif tik kai jau zydi, man tas kvapas lb nepatinka, toks aitrus labai..
kai nuvyksiu nufotkinsiu, idesiu cia foto 4u.gif

niu pagaliau rodau tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 10 17, 23:10)
Kažkur skaičiau ,vaškuolės žydi tada kai žiemą vėsiai žiemoja.Jei turite šiltus butus ji niekada ir nežydės.Pas mane kabo ji virtuvėje ten l.šilta todėl žiedų ir nesitikiu.O vat pas mano mamą kiekvienais metais apsipildavo žiedais ji išties žiemodavo šaltame kambaryje, kol vieną  šaltąją žiemą tiesiog kambaryje  iššalo.

Nieko sau, taip šaltai žiemodavo blink.gif

isdykusS, galiu tik įsivaizduoti, kaip ji atrodo žydinti wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal yra kauniečių, kurios turėtų Hoya Marlea? Labai labai norėčiau šokoladą išmainyti į jos flianciuką wink.gif

Hoya Marlea
user posted image

Atsakyti
Kaip gaila, kad Kaunas blush2.gif

Aš kaip tik pradėjau ieškoti įvairių vaškuolių, žinau, kad jų yra daug rūšių. O man jos nerealiai gražios, o jau kai žydi bigsmile.gif ...

Jei kas atsirastų, kas negaili savo vaškuolės apskabyti ir pasidalintų flianciuku, būčiau labai dėkinga. Siųlykit įvairius variantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noras1: 04 vasario 2010 - 11:36
QUOTE(noras1 @ 2010 02 04, 12:33)
Kaip gaila, kad Kaunas blush2.gif

Aš kaip tik pradėjau ieškoti įvairių vaškuolių, žinau, kad jų yra daug rūšių. O man jos nerealiai gražios, o  jau kai žydi  bigsmile.gif ...

Jei kas atsirastų, kas negaili savo vaškuolės apskabyti ir pasidalintų flianciuku, būčiau labai dėkinga. Siųlykit įvairius variantus.

čia yra po 5Lt už didelį vazoną
http://www.floriada.lt/kontaktai

Hoya carnosa compacta Hindu rope ir dar dvi kitokios (ne tos tradicinės.........)
Atsakyti
Vilniuje - Fabai,

As ir noreciau flenciuka vaskuoles prigirebti, jei kam negaila pasidalinkit, maninymui turiu tik kalankes, tai ju tikriausiai turesite sad.gif
Atsakyti
Aš irgi Kaune norėčiau bet kokios vaškuolės flenciukų blush2.gif
Atsakyti