Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(Jūratė V. @ 2011 05 19, 16:16)
Sveikos, gal kuri turit statistica programą? pati turiu statistica 6 bet neiena suinstaliuoti niekaip doh.gif

gerai yra 6state reikia moketi isiinstaliuoti galiu pagelbet
Atsakyti
QUOTE(danguole28 @ 2011 05 19, 20:52)
gerai yra 6state reikia moketi isiinstaliuoti galiu pagelbet

na viska instaliuoju pagal nurodymą, bet niekaip neisgauna, mąstau gal pas mane buvo demo versija, naudojaus paskutinį kartą gal kokiais 2005m.
jei kas turit arba žinot iš kur galima parsisiųsti? Laaaabai reikia 4u.gif
jurate.vosyliene@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūratė V.: 20 gegužės 2011 - 05:31
Rašant planavimo egzą galima naudotis skaidrėm? Rašot kas pirmadienį pusę šešių? vakariniai ar neakivaizdiniai ten turėtų būt. daug jūsų būna?
Atsakyti
QUOTE(as_vaiva @ 2011 05 20, 10:13)
Rašant planavimo egzą galima naudotis skaidrėm? Rašot kas pirmadienį pusę šešių? vakariniai ar neakivaizdiniai ten turėtų būt. daug jūsų būna?

Neakivaizdininkams, tai 19val. konsultacijos. Paskutiniu metu buna nemazai. Nezinau ir man idomu ar kuo galima naudotis? O dest neminejo kad egza tik per sesija?
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 05 20, 14:41)
Neakivaizdininkams, tai 19val. konsultacijos. Paskutiniu metu buna nemazai. Nezinau ir man idomu ar kuo galima naudotis? O dest neminejo kad egza tik per sesija?

Dėstytoja sakė, kad jau sesija kitą pirmadienį ir jokių konsultacijų nėra. Konsultacija sesijos metu birželio 10.
Atsakyti
išvažiuoju - man iš anksto reik išsilaikyti, tai sakė pirmadienį pusę šešių ateit, nes kažkas laiko egzą tuo metu, bet gali būt, kad netilpsim, tai ir susirūpinau.
Atsakyti
QUOTE(ziviliukasss3 @ 2011 05 18, 14:11)
Sveikutes,
gal kas darėte "darbo organizavimas normavimas ir apmokejimas", tą savarankišką darbą. nes aš čia žiūriu į tuos metodinius, ir nelabai suprantu g.gif . gal kas kokį pavyzdį turite?
Būčiau labai dėkinga jei permestumėte 4u.gif  zivile.karciauskaite@gmail.com

ir as noreciau visai pavyzdzio, jei toks yra smile.gif el.pasta az parasyciau
Atsakyti
Gal kas sestadieni laiket darbo ekonomikos egza.? ar sunkus testo klausimai, mazdaug apie ka? aciu smile.gif Jei nesunku parasykit i az
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2011 05 25, 19:52)
Gal kas sestadieni laiket darbo ekonomikos egza.? ar sunkus testo klausimai,  mazdaug apie ka? aciu smile.gif  Jei nesunku parasykit i az

laikem, kaip cia pasakius....pazymiai tai labai prasti, kaip ir su koliu buvo. testas is labai smulkmenu, tik viena mergina superine spera turejo, yra musu grupes facebooke, galiu istraukti, kuria karta perskaicius gavo geriausia pazymi, plius viskas buvo ko tik ir reikejo.
Atsakyti
Sveikutės,esu III kurso ekonomistė- neakivaizdinis. gal kas gali padėti su veiklos produktyvumo valdymu ir gali atsiųsti pavyzdynį darbą, neįsivaizduoju kiap jį daryti. Iš anksto dėkoju. Mano paštas inaaaaa1@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(inarti @ 2011 05 25, 20:21)
Sveikutės,esu III kurso ekonomistė- neakivaizdinis.  gal kas gali padėti su veiklos produktyvumo valdymu ir gali atsiųsti pavyzdynį darbą, neįsivaizduoju kiap jį daryti. Iš anksto dėkoju. Mano paštas inaaaaa1@gmail.com

tai kad klausimas ar kas toki aplamai turi. mes darom pagal jo paskaitas.ir jo ideta teorija 4 paskaitu. kuri yra prisijungus prie moodle sistemos.
Atsakyti
Sveikos panos.Norejau pasiteirauti, gal kas zinot kaip ten su kompais reik laikyti matematika2? as turiu skola ir man reikia issilaikyti dif. lygtis ir tikimybiu teorija. gal kas galetu parasyti i az, paaiskinti placiau.Dekui smile.gif
Atsakyti