Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

labas merginos gal turit soc marketingo kokiu darbu apie organisacijos rysius su visuomene labai daug visko ten dave is reikalavimu ne viska suprantu. buciau be galo dekinga. atene.lisisinas54@gmail.com
Atsakyti
sveikos merginos,
gal kas turite makroekonomikos 1 abieju namu darbu pavyzdziu jau padarytu? jei nesunku atsiuskit darius.skucas1989@gmail.com
taip pat praverstu planavimo kursinio pvz bei visa kita medziaga treciakursiu neakivaizdininku.
is anksto dekingas smile.gif
p.s gal zinot kas gerai raso kursiniu ir pan?
Atsakyti
sveikos biggrin.gif 4u.gif kartais ilendu paskaityneti,dar sesija nepasibaigus g.gif ? sekmes visoms,neturiu ka parasyti pilna galva kitokio slamsto,po visko kaip nors suziuresiu kitiems metams ka turiu,kokius darbus galesiu pasidalinti,dar flese yra daug speru biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 05 26, 20:04)
sveikos biggrin.gif  4u.gif kartais ilendu paskaityneti,dar sesija nepasibaigus g.gif ? sekmes visoms,neturiu ka parasyti pilna galva kitokio slamsto,po visko kaip nors suziuresiu kitiems metams ka turiu,kokius darbus galesiu pasidalinti,dar flese yra daug speru biggrin.gif

Sesija dar tik prasidės kitą savaitę mirksiukas.gif
O to "šlamšto" tai lauksim... labai biggrin.gif

Informuok kaip tau sekasi ax.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
žiūriu į darbo organizavimo, normavimo ir apmokėjimo užduotį ir net nežinau nuo ko pradėt. gal kas galėtų kokį pavyzdį įmest, kad bent kabintis būtų už ko?
ir dar gal ekonomistės turi Gataučio temų sąrašą? turiu skolą iš pernai metų, reikia parašyt kursinį, o net temos nežinau. į mano sąrašą šis modelis taip ir nebuvo įtrauktas, tai neturiu jokios info, o tokiu metu rašyt dėstytojui ir klaust jau truputį gėda blush2.gif
astoshkaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2011 05 27, 06:27)
sveikutės  4u.gif
žiūriu į darbo organizavimo, normavimo ir apmokėjimo užduotį ir net nežinau nuo ko pradėt. gal kas galėtų kokį pavyzdį įmest, kad bent kabintis būtų už ko?
ir dar gal ekonomistės turi Gataučio temų sąrašą? turiu skolą iš pernai metų, reikia parašyt kursinį, o net temos nežinau. į mano sąrašą šis modelis taip ir nebuvo įtrauktas, tai neturiu jokios info, o tokiu metu rašyt dėstytojui ir klaust jau truputį gėda  blush2.gif
astoshkaa@gmail.com

Reikia prisijungti per moodle sistemą. Jei reikės- galėsiu atsiųsti , kaip prisijungti
Atsakyti
prie to mano.ktu.lt tai aš prisijungt moku. tik pas mane e-komercijos modulis neįtrauktas, ir jokios info apie jį nematau (įsitraukiau į šį semestrą vėliau, todėl tikriausiai neįkėlė, rašiau administratoriui, bet nereaguoja)
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2011 05 27, 10:14)
prie to mano.ktu.lt tai aš prisijungt moku. tik pas mane e-komercijos modulis neįtrauktas, ir jokios info apie jį nematau (įsitraukiau į šį semestrą vėliau, todėl tikriausiai neįkėlė, rašiau administratoriui, bet nereaguoja)

Išsiunčiau prisijungimo duomenis
Atsakyti
ačiū labai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
baigineju diplomini - labai skubiai reikia,PRASAU
gal zinot del anketines apkalusos - kaip passikaiciuoti atrankos imti? pas ame apklausti imones darbuotojai-nu bet pasake kad reikia - tai kaip suprasti - paskaiciavus imti ne visus atsakymsu traukti i rezultata
ir dar kaip apsiskaiciuoti ar nera atsitiktines koreliacijos?
visai pasiklydau - nerandu internete formuliu
prasau i az- temos siuo metu visai neseku
is anksto dekoju....
Atsakyti
QUOTE(Adomama @ 2011 05 27, 14:55)
Sveikos
baigineju diplomini - labai skubiai reikia,PRASAU
gal zinot del anketines apkalusos - kaip passikaiciuoti atrankos imti? pas ame apklausti imones darbuotojai-nu bet pasake kad reikia - tai kaip suprasti - paskaiciavus imti ne visus atsakymsu traukti i rezultata
ir dar kaip apsiskaiciuoti ar nera atsitiktines koreliacijos?
visai pasiklydau - nerandu internete formuliu
prasau i az- temos siuo metu visai neseku
is anksto dekoju....

o tai vadove negali padet? mums daug padejo ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,gal turit kuri uzsilikusi socialinio marketingo referata kompe ir galetumet pasidalinti smile.gif

ingrida.s@list.ru
Atsakyti