sveikos merginos,
gal kas turite makroekonomikos 1 abieju namu darbu pavyzdziu jau padarytu? jei nesunku atsiuskit darius.skucas1989@gmail.com
taip pat praverstu planavimo kursinio pvz bei visa kita medziaga treciakursiu neakivaizdininku.
is anksto dekingas
p.s gal zinot kas gerai raso kursiniu ir pan?
gal kas turite makroekonomikos 1 abieju namu darbu pavyzdziu jau padarytu? jei nesunku atsiuskit darius.skucas1989@gmail.com
taip pat praverstu planavimo kursinio pvz bei visa kita medziaga treciakursiu neakivaizdininku.
is anksto dekingas

p.s gal zinot kas gerai raso kursiniu ir pan?
sveikos
kartais ilendu paskaityneti,dar sesija nepasibaigus
? sekmes visoms,neturiu ka parasyti pilna galva kitokio slamsto,po visko kaip nors suziuresiu kitiems metams ka turiu,kokius darbus galesiu pasidalinti,dar flese yra daug speru

QUOTE(labamba @ 2011 05 26, 20:04)
sveikos
kartais ilendu paskaityneti,dar sesija nepasibaigus
? sekmes visoms,neturiu ka parasyti pilna galva kitokio slamsto,po visko kaip nors suziuresiu kitiems metams ka turiu,kokius darbus galesiu pasidalinti,dar flese yra daug speru 

Sesija dar tik prasidės kitą savaitę

O to "šlamšto" tai lauksim... labai

Informuok kaip tau sekasi

sveikutės
žiūriu į darbo organizavimo, normavimo ir apmokėjimo užduotį ir net nežinau nuo ko pradėt. gal kas galėtų kokį pavyzdį įmest, kad bent kabintis būtų už ko?
ir dar gal ekonomistės turi Gataučio temų sąrašą? turiu skolą iš pernai metų, reikia parašyt kursinį, o net temos nežinau. į mano sąrašą šis modelis taip ir nebuvo įtrauktas, tai neturiu jokios info, o tokiu metu rašyt dėstytojui ir klaust jau truputį gėda
astoshkaa@gmail.com

žiūriu į darbo organizavimo, normavimo ir apmokėjimo užduotį ir net nežinau nuo ko pradėt. gal kas galėtų kokį pavyzdį įmest, kad bent kabintis būtų už ko?
ir dar gal ekonomistės turi Gataučio temų sąrašą? turiu skolą iš pernai metų, reikia parašyt kursinį, o net temos nežinau. į mano sąrašą šis modelis taip ir nebuvo įtrauktas, tai neturiu jokios info, o tokiu metu rašyt dėstytojui ir klaust jau truputį gėda

astoshkaa@gmail.com
QUOTE(tindiriuška @ 2011 05 27, 06:27)
sveikutės
astoshkaa@gmail.com

astoshkaa@gmail.com
Reikia prisijungti per moodle sistemą. Jei reikės- galėsiu atsiųsti , kaip prisijungti
prie to mano.ktu.lt tai aš prisijungt moku. tik pas mane e-komercijos modulis neįtrauktas, ir jokios info apie jį nematau (įsitraukiau į šį semestrą vėliau, todėl tikriausiai neįkėlė, rašiau administratoriui, bet nereaguoja)
QUOTE(tindiriuška @ 2011 05 27, 10:14)
prie to mano.ktu.lt tai aš prisijungt moku. tik pas mane e-komercijos modulis neįtrauktas, ir jokios info apie jį nematau (įsitraukiau į šį semestrą vėliau, todėl tikriausiai neįkėlė, rašiau administratoriui, bet nereaguoja)
Išsiunčiau prisijungimo duomenis
ačiū labai

Sveikos
baigineju diplomini - labai skubiai reikia,PRASAU
gal zinot del anketines apkalusos - kaip passikaiciuoti atrankos imti? pas ame apklausti imones darbuotojai-nu bet pasake kad reikia - tai kaip suprasti - paskaiciavus imti ne visus atsakymsu traukti i rezultata
ir dar kaip apsiskaiciuoti ar nera atsitiktines koreliacijos?
visai pasiklydau - nerandu internete formuliu
prasau i az- temos siuo metu visai neseku
is anksto dekoju....
gal zinot del anketines apkalusos - kaip passikaiciuoti atrankos imti? pas ame apklausti imones darbuotojai-nu bet pasake kad reikia - tai kaip suprasti - paskaiciavus imti ne visus atsakymsu traukti i rezultata
is anksto dekoju....
QUOTE(Adomama @ 2011 05 27, 14:55)
Sveikos
is anksto dekoju....
is anksto dekoju....
o tai vadove negali padet? mums daug padejo

Sveikos merginos,gal turit kuri uzsilikusi socialinio marketingo referata kompe ir galetumet pasidalinti
ingrida.s@list.ru

ingrida.s@list.ru