Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(mrs1ingri @ 2011 06 09, 13:19)
sveiki,

kas gali pasakyti kokios formos bus rinkos analizes egzaminas ?

Pati egzo nesiruošiu laikyti, tai labai ir neužsifiksavo, tik man atrodo kad kaip ir kolis- atviri klausimai berods g.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2011 06 09, 21:04)
Pati egzo nesiruošiu laikyti, tai labai ir neužsifiksavo, tik man atrodo kad kaip ir kolis- atviri klausimai berods g.gif

o kursini gintis reikejo?nezinot leis egzamino diena ji pristatyti dar?
Atsakyti
Sveikos,
gal kas jau laikete valstybės finansų egzą?gal galite pasakyti kokie klausimai buvo?
Atsakyti
QUOTE(dova86 @ 2011 06 09, 21:36)
Sveikos,
gal kas jau laikete valstybės finansų egzą?gal galite pasakyti kokie klausimai buvo?

Mes tik antradienį laikysim smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit atsiust socialinio marketingo individualios uzduoties pavyzdi. Nelabai suprantu...
Atsakyti
[quote=labamba,2011 06 03, 18:20]
labukas, as jau po visko diplomas apgintas ax.gif po penku metu vargo,pagaliau atostogos,negaliu net patiketi,kad nereiks prie knygu sedeti,vazineti i sesijas,nemiegoti naktim doh.gif atrodo,kad baigesi eiline sesija ax.gif

Dideliausi sveikinimai!!! Isivaizduoju koks vargas baigesi, nors man atrodo po diplominio tai dar ilgai kazko tai truks, ir tu pasimokymu ir draugisku koliu rasymu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos:) mokslo metai i pabaiga, liko egzaminas vienas, nu bet jau kaip nors.
gal ketvirtakurses galetu kuo nors pasidalinti, kol dar neissimete. mane labiausiai tai domina tokie visokie skaiciavimo darbai, kad tureti kaip pavyzdi, nes tikrai labai palengvina, ziurint bent i kazkoki pvz kartais atveda ant kelio kas is ko sueina, kaip palanavimo pvz buvo, nes destytoju metodiniai tai vargani. foto egzaminu ir pan.daugiau tokiu paziurejimui, referatai kazkaip ziuriu pas mane neatversti pasilieka kur teorija, tad tokie nu nebent kas mes bendrai ka, gal kada prireiks, niekada nepamaiso:)

buciau labai labai dekinga.
jei yra busimu treciakursiu, galiu permesti siu metu viska kol neissimete, turiu daug mergaiciu permestu ir savo prikauptu. 4u.gif
Atsakyti
Labukas, sioj temelej as pirma kart lankausi smile.gif gal galetumete pagelbeti kas nors? gal turit pavyzdziu bibliografiniu korteliu kuriu reikalauja Vaitkeviciu ekonomines statistikos laborui? buciau labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(triusiene @ 2011 06 12, 10:27)
Labukas, sioj temelej as pirma kart lankausi  smile.gif  gal galetumete pagelbeti kas nors? gal turit pavyzdziu bibliografiniu korteliu kuriu reikalauja Vaitkeviciu ekonomines statistikos laborui? buciau labai dekinga...

tai kad kas siemet musiskiu skolininku dare darba, sake nebereikia korteliu g.gif o siaip turiu, reikia tik surasti, duokit meila permesiu, tik siek tiek veliau, nes ne namie dabar, i vakara mirksiukas.gif yra ten gal koks 26 man rodos.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 12, 10:51)
tai kad kas siemet musiskiu skolininku dare darba, sake nebereikia korteliu g.gif o siaip turiu, reikia tik surasti, duokit meila permesiu, tik siek tiek veliau, nes ne namie dabar, i vakara mirksiukas.gif yra ten gal koks 26 man rodos.

PATI ESU SKOLININKE IR TIKRAI REIK NES DARBA MN ATMETE...sad.gif busiu jums labai dekinga mano email: coliuke696@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(triusiene @ 2011 06 12, 20:19)
PATI ESU SKOLININKE IR TIKRAI REIK NES DARBA MN ATMETE...sad.gif busiu jums labai dekinga mano email: coliuke696@hotmail.com

permeciau. turbut vakar ir atmete? nes musiske viena ejo ir sake pagal reikalavima nereikia, bet neesme, reikia tai reikia:) ten ne visai 32, jei jau daugiau niekaip nesurinksit viena kolege man rodos dar turi, reik paklausti gal pasidalintu, bet gal uzteks? man tai uzteko pernai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiuxsss @ 2011 06 08, 23:01)
Labas, mergaites. Kas ten per kontrolinis darbas is Organizavimo pas Vensku? Labai aciu

Pas Vensku kontroliniai lengvi eina nusirasyti, bety vertinimu sistemos nesuprasi niekaip. atrodo viska parasei gavai 5, nk gero neparasei jau ziurek 8 smile.gif nors siaip nk blogo apie ji negaliu pasakyti destytojas zmoniskas eina susikalbeti tik reik moketi kalbeti. supranta kada studentui beda ir pan smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 12, 20:26)
permeciau. turbut vakar ir atmete? nes musiske viena ejo ir sake pagal reikalavima nereikia, bet neesme, reikia tai reikia:) ten ne visai 32, jei jau daugiau niekaip nesurinksit viena kolege man rodos dar turi, reik paklausti gal pasidalintu, bet gal uzteks? man tai uzteko pernai smile.gif

Na manau pakaks man nes dar savo ten saltiniu turiu kuriuso galesiu apsirasyti, tik as pagal jo aiskinimus nesupratau kokios bibliografines korteles jam reik...
Atsakyti