Įkraunama...
Įkraunama...

KTU

QUOTE(labamba @ 2011 06 03, 17:53)
aciu 4u.gif
gazdina tik,meta uz rimtesnius dalykus,juk tokius pinigelius mokam,negi del vieno nusizengimo ims ir ismes biggrin.gif

o uz kokius dalykus meta?

man labai rupi paklaust, o kaip sekes bakalaurini rasyti? kaip emociskai busena?smile.gif))

gal netycia dar ir apskaita?as jau nebepamenu kas kurioj, idomu kaip ten komisija.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 03, 17:57)
o uz kokius dalykus meta?

man labai rupi paklaust, o kaip sekes bakalaurini rasyti? kaip emociskai busena?smile.gif))

gal netycia dar ir apskaita?as jau nebepamenu kas kurioj, idomu kaip ten komisija.

nea pas mane finansai,viskas ok ir komisija ir visa kita,ner tikrai ko bijoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 06 03, 18:55)
nea pas mane finansai,viskas ok ir komisija ir visa kita,ner tikrai ko bijoti 4u.gif

dekui...na greiciau, svarbu jau i antra puse perkopta, gal lengviau jau eisis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 06 03, 20:55)

sveikinu drinks_cheers.gif man jau irgi buvo pirmadieni gynimas , tai puikiai viskas pavyko ax.gif net gaila pasidare kad jau viskas baigesi, pradejau galvoti apie magistratura, bet ziauriai brangu...
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2011 06 03, 21:01)
dekui...na greiciau, svarbu jau i antra puse perkopta, gal lengviau jau eisis doh.gif

gal nenudziuginsiu bet man sunkiausia buvo 4 - 5 kursas (ekonomika - finansai mano specialybe) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 03 birželio 2011 - 19:34
QUOTE(Liusii @ 2011 06 03, 19:36)
gal nenudziuginsiu bet man sunkiausia buvo 4 - 5 kursas (ekonomika - finansai mano specialybe) smile.gif

o kas sunkiausia, specialybiniai? as rinkausi apskaita, nes toj srity dirbu ir joje noreciau likti, man ten patinka, todel ir negalvojau kitos specialybes.o apskaitoj zinau nera labai sunku. gal kas pasisakys kas ten studijuoja.
kazkaip del finansu ta zinojau, kad ten sunku visgi mokytis, as neabejoju..ir ypac kai manes ten netraukia, tai butu dar sunkiau jauciu.
kiti sako, kad palengveja nuo 3 kurso..idomu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=labamba,2011 06 03, 18:20]
labukas, as jau po visko diplomas apgintas ax.gif po penku metu vargo,pagaliau atostogos,negaliu net patiketi,kad nereiks prie knygu sedeti,vazineti i sesijas,nemiegoti naktim doh.gif atrodo,kad baigesi eiline sesija ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai, labai šaunu, man dar metai į priekį, aš taip pat finansuose, kokį dėstytoją patartum rinktis kitais metais? Aišku kiekvienam savi vargai, bet gali gal kokį patarimą duoti, kai pats gynimas ir t.t. g.gif g.gif
Dar kartą sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu, Liussi,man antradieni buvo ax.gif apie magistra as galvojau irgi,ale ne vilkas i miska nepabegs,noriu pailseti,nes sudejus visus pliusius ir minusus,tai penkis metus neturejau atostogu,visos atostogos budavo sesijos doh.gif dabar taip ramu,noriu pagyventi,paskaityti knygas ne vien is KTU bibles lotuliukas.gif
o kodel sakai magistras brangus? kur nori stoti? man tai sakyciau kainos dar visai pakenciamos unsure.gif

QUOTE(Meredaitė @ 2011 06 03, 19:40)
  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Sveikinimai, labai šaunu, man dar metai į priekį, aš taip pat finansuose, kokį dėstytoją patartum rinktis kitais metais? Aišku kiekvienam savi vargai, bet gali gal kokį patarimą duoti, kai pats gynimas ir t.t. g.gif  g.gif
Dar kartą sveikinu thumbup.gif  thumbup.gif

R.Norvaisiene(mano vadove)
J.Stankeviciene
R.krusinskas(mano recenzentas)
jei kas finansuose tikrai rekomenduoju,bet cia pas juos uzsirasyti jau reiktu kuo anksciau,nes pas gerus destytojus vietos jau nebuna,jei paskirs katedra tai oi oi kokiu galima fruktu gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 06 03, 18:20)
labukas, as jau po visko diplomas apgintas ax.gif po penku metu vargo,pagaliau atostogos,negaliu net patiketi,kad nereiks prie knygu sedeti,vazineti i sesijas,nemiegoti naktim doh.gif atrodo,kad baigesi eiline sesija ax.gif

drinks_cheers.gif ismest,tai neismestu irasytu 0 ir dar skola ir tuo pasibaigtu biggrin.gif
daznai i az sulaukiu prasymu,atsiusti savo darbus,na tikrai negaila,bet yra N atveju kai pakeicia pavarde ir nunesa tapati darba blink.gif uztat siunciu kaip pvz tik toms mergaitems,kurios jau cia kelis metus temoj plepa ir zinau,kad naudojasi kaip pvz,o ne mano darba nesa biggrin.gif

Vaje kokios žinios puikios bigsmile.gif . DIDELIAUSI sveikinimai 4u.gif Pavydžiu...wub.gif

Na ir pas mane į AŽ vis ateina prašymu, bet irgi turiu mergaitę kurią pašefuoju todėl darbų į kairę į dešinę nedalinu. Žinau kad jai tas darbas kaip PVZ ir tikrai nėra taip kad tik pakeistų pavardę cool.gif
Šiaip iš tiesų norisi ignoruoti tas žinutes kur aplamai prisiregistruoja, įlenda į KTU ir tik permeskit savo darbus ax.gif
QUOTE(Liusii @ 2011 06 03, 20:36)
sveikinu  drinks_cheers.gif man jau irgi buvo pirmadieni gynimas , tai puikiai viskas pavyko  ax.gif net gaila pasidare kad jau viskas baigesi, pradejau galvoti apie magistratura, bet ziauriai brangu...
Papildyta:

Sveikinimai 4u.gif

Na 4 tikrai nelengvas - iš tiesų užknisa rašto darbai, žiauriai... labai daug brangaus laiko atima, na bet yra kaip yra... Tik gal mažiau laiko skiri patiems kolio ir egzo pasiruošimams... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2011 06 03, 22:52)
sveikinu, Liussi,man antradieni buvo ax.gif apie magistra as galvojau irgi,ale ne vilkas i miska nepabegs,noriu pailseti,nes sudejus visus pliusius ir minusus,tai penkis metus neturejau atostogu,visos atostogos budavo sesijos doh.gif dabar taip ramu,noriu pagyventi,paskaityti knygas ne vien is KTU bibles lotuliukas.gif
o kodel sakai magistras brangus? kur nori stoti? man tai sakyciau kainos dar visai pakenciamos unsure.gif

oi dekui drinks_cheers.gif nu jei tam paciam fakultete tai metams apie 7.5 tukst doh.gif tai visas magistras iseitu 15 tukst doh.gif galvoju gal imanoma i nemokama pakliuti g.gif
Atsakyti
ERVinga,aciuks,jau senokai gryzau,vis nebuvo laiko kada parasyti,kuopiau namus,nuo sedejimo prie diplominio uzsileide buvo blush2.gif gelynai vargsai mano ranku silumos nuo pavasario buvo nemate lotuliukas.gif

QUOTE(Liusii @ 2011 06 03, 21:13)
oi dekui  drinks_cheers.gif  nu jei tam paciam fakultete tai metams apie 7.5 tukst  doh.gif tai visas magistras iseitu 15 tukst  doh.gif galvoju gal imanoma i nemokama pakliuti  g.gif

na bandyk pazymiai juk,geri ax.gif oho kainyte,drauge romerio univere finansu rinkas studiuoja magistra,tai moka virs 2 i semestra,gal nuo univero priklauso
Atsakyti
Gal yra turinciu konspekta apie metafizika (filosofijai) ? smile.gif
Atsakyti
Parduodu knygas pirmam kursui:

MATEMATIKA (4 knygos, visam pirmam kursui) ir anglų kalb. (Remedial Course 1)
Atsakyti