Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 11, 08:25)
Ciuzinukas jau yra. Manyciau ta kvepojanti ciuzinuka apsimoketu pirkti, jei vaikelis gimtu vasaros pradzioje. Siaip dukryte praeita vasara ir su paprastu ne vieno karto nebuvo suprakaitavus. O Limited edition kolekcijos mondial vezimeliu yra ir dabar. Tik Celebration. Irgi labai grazus smile.gif Kaip ir sakiau jei labai norisi odinuko, tai iseitis yra. Isigyti pakloteli (minimaizer) i sportinuka. Ir grazu ir praktiska.

O tas paklotelis minimaizer, nera is odos? Foto atrodo, kaip oda g.gif

Mes savo aukselio laukiame spali wub.gif

bet jau pradejau is anksto dometis karieta. kad paskiau nebutu viskas ant greitaus.. gal sakau, dar kokia nuolaida gera pagausiu, laiko tai dar yra ax.gif wub.gif

Atsakyti
Teleskopine rankena kaip tik yra labai nepatogi wink.gif ne tik emmukuose, bet apskritai tokio tipo rankena nekas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 11, 15:37)
Teleskopine rankena kaip tik yra labai nepatogi wink.gif ne tik emmukuose, bet apskritai tokio tipo rankena nekas.

Ziurint kam smile.gif Man labai patogi smile.gif Ir sportine vaziuokle man labiau tinka ir patinka. O minimaizeris ne is odos, o is medziagos. Viena puse saltesne, kita siltesne.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 11, 11:37)

O kodel tau nepatogi? 4u.gif
mums su vyru kaip tik atrode, kad labai liuks dalykas. ypac bus su sportinuku. ax.gif
Atsakyti
ns naudojau normalia rankena, ir tokia,skirtumas dydelis, su tokia rankena uzvaziuojant ant borteliu sudetingiau, reikia labiau jegos..teleskopines rankenos jokiu privalumu nematau,nes tos lygegrecios keliui daug praktiskesnes ir patogesnes, o ir reguliuojasi kaip reikia wink.gif na sunku paaiskinti,reikia tiesiog viena ir kita pavezioti,tik aisku lauke su vaiku
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 11, 18:15)
ns naudojau normalia rankena, ir tokia,skirtumas dydelis, su tokia rankena uzvaziuojant ant borteliu sudetingiau, reikia labiau jegos..teleskopines rankenos jokiu privalumu nematau,nes tos lygegrecios keliui daug praktiskesnes ir patogesnes, o ir reguliuojasi kaip reikia wink.gif na sunku paaiskinti,reikia tiesiog viena ir kita pavezioti,tik aisku lauke su vaiku

Tai tame ir reikalas, kad reikia abi vaziuokles isbandyti. Teleskopine rankena ne labai patogi toms, kuriu zemesnis ugis. As esu ne is aukstesniu, bet ji man patogi. Kadangi daznokai tenka sokineti laiptais, tai man teleskopine rankena atrodo tvirtesne, negu klasikine, su mechanizmais is sonu.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 11, 16:05)
Tai tame ir reikalas, kad reikia abi vaziuokles isbandyti. Teleskopine rankena ne labai patogi toms, kuriu zemesnis ugis. As esu ne is aukstesniu, bet ji man patogi. Kadangi daznokai tenka sokineti laiptais, tai man teleskopine rankena atrodo tvirtesne, negu klasikine, su mechanizmais is sonu.

Pritariu tau Ksesanko. Buvau va katik parodoje, LV. ir gavau palyginti ta Teleskopine rankena su klasikine. man ji iskarto pasirode tvirtesne thumbup.gif
ir kazkaip sportine vaziuokle turi daugiau amortizacijos, nei paprasta. nes stovejo salia viena kitos, skirtumas man tikrai jautesi.
Mes su vyru auksti, tai manau ji mums bus super..
Tai esu jau visiskai apsisprendus. Imti Sportine vaziuokle, su ta teleskopine rankena ir Edge lopsiuka. Odinuko nenoriu ax.gif

Dar nuvaziuosime su saviskiu, tiesiai i parduotuve, kad jis pamatytu ta skirtuma, kuri as jauciau tikrai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 11, 19:05)

mano vyras aukstas labai,bet ir jam patogiau normali rankena
del tvirtumo,tai jum tik taip atrodo,nes as su emmuku vazinejau pirmyn atgal laiptais vos ne kiekviena diena,niekas nesuluzo,kaip tik noriu pagirti,kad emmuku rankenos vienos tvirciausiu,nes kitu vezimu jau seniai isklertu///
Atsakyti
Sveikos,

merginos, kas gyvenat namuose be liftų ir aukščiau nei antram aukšte. Kaip darote su vežimais? Pas mane Edc su klasikine. Iki šiol problemų, kur anksčiau gyvenau, su grįžimu namo neturėjau. Bet greitu laiku panašu kad turėsim. Įdomu, kaip darot: tempiates su vežimu į viršų ar paliekat ir su lopšių/kėdute užlipat? Aš galvoju, gal tada verta quadrolift dasipirkti ir palikinėti vežimą mašinoj. Kiek quadrolift'as sveria? Mažiau nei lopšys, ar ne? g.gif

Ačiū už pasidalinimą patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 16, 10:25)
Sveikos,

merginos, kas gyvenat namuose be liftų ir aukščiau nei antram aukšte. Kaip darote su vežimais? Pas mane Edc su klasikine. Iki šiol problemų, kur anksčiau gyvenau, su grįžimu namo neturėjau. Bet greitu laiku panašu kad turėsim. Įdomu, kaip darot: tempiates su vežimu į viršų ar paliekat ir su lopšių/kėdute užlipat? Aš galvoju, gal tada verta quadrolift dasipirkti ir palikinėti vežimą mašinoj. Kiek quadrolift'as sveria? Mažiau nei lopšys, ar ne?  g.gif

Ačiū už pasidalinimą patirtimi.

As daznokai vaziuoju pas tevelius. Jie gyvena 3 aukste. Tai anksciau nuimdavau lopsi su dukrele ir nesiau i 3 auksta. Labai patogu nesti paemus uz metaliniu rankeneliu, kurios yra is sonu. O paskui, jei niekas nepadedavo, uznesdavau rema. Dabar su sportinuku sokineju i apacia, bet jau be dukreles. I virsu galiu uzsokineti su dukrele, bet sunkoka. Pavargstu. Tai vel gi uznesu dukrele, o po to griztu ir uzsokineju laiptais. Bet irgi, jei reiketu tai daryti kiekviena diena, pavargciau. O taip tenka pora kartu i savaite pavargti. Quadroliftas visai lengvas, bet ar ne gaila Jums pinigeliu? Juk vaikelis labai greitai is jo isaugs. O kaina jo apie 700 Lt. Uznesti lopsi visai nesudetinga. Rema galima masinoje palikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 17, 13:53)
As daznokai vaziuoju pas tevelius.

Viskas būtų ok, jei tik lopšį užsinešti reikėtų, bet man dar iš paskos 2 metų madam reikės į viršų laipint. Vat bėda. Ji pati lipa kažkiek, bet dar iki pačios užlipimo/nulipimo toli toli.
Brangus tas quadroliftas, bet bandyčiau per skelbimus nenaują nusipirkti.
Taip ir suku galvą, kaip čia geriau padaryti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 17 gegužės 2011 - 13:55
sveikos mamtytes.
gal kuri turite vezimuka nitro city? kaip ju patvarumas? man tie ratukai tokie mazi atrodo + zemai lopsiukas ir sprotine dalis. gal kas galetu pasidalinti patirtimi.

ir dar, kiek laiko naudojates lopsiuku. mastau ar apsimoka pirkti toki vezimuka,kada jo vaikeliui reikes tik iki 2 metuku... o paskui parduoti ji sunku smile.gif
Atsakyti