Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(orchideja9 @ 2011 05 21, 09:48)
sveikos mamtytes.
gal kuri turite vezimuka nitro city? kaip ju patvarumas? man tie ratukai tokie mazi atrodo + zemai lopsiukas ir sprotine dalis. gal kas galetu pasidalinti patirtimi.

ir dar, kiek laiko naudojates lopsiuku. mastau ar apsimoka pirkti toki vezimuka,kada jo vaikeliui reikes tik iki 2 metuku... o paskui parduoti ji sunku smile.gif

Sveika,mano drauge turi nitro city,siaip kiek as jos klausiau,tai sake nelengva vaziuoti per pliurza ar kai daugiau sniego,bet manau niekis,kiek gi tos ziemos buna,be to ji jau antra leliu su juo augina. Lopsiuka ji naudojo apie penkis menesius,nes dabar jau persedo i sportinuka. Is drauges atsiliepimu,tai labai patvarus vezimelis. Tikiuosi nenusisnekejau lotuliukas.gif
Kitos mamytes tikiu,kad nupasakos su smulkmenom apie si vezimeli thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 05 21, 10:35)
Sveika,mano drauge turi nitro city,siaip kiek as jos klausiau,tai sake nelengva vaziuoti per pliurza ar kai daugiau sniego,bet manau niekis,kiek gi tos ziemos buna,be to ji jau antra leliu su juo augina. Lopsiuka ji naudojo apie penkis menesius,nes dabar jau persedo i sportinuka. Is drauges atsiliepimu,tai labai patvarus vezimelis. Tikiuosi nenusisnekejau  lotuliukas.gif
Kitos mamytes tikiu,kad nupasakos su smulkmenom apie si vezimeli  thumbup.gif .

mes turejome nitro,tikrai fainuoliskas vezimas smile.gif ;engvas,manevringas
aisku per pusnis nekas,bet kur keliai nuvalyti viskas oki smile.gif
o parduoti emmaljun ga tikrai nesunku,abu savo vezimus pardaviau zaibiskai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri naudojate pakyla vyresniam vaikui? Gal kas zino, kokia be emmaljunga firmos city cross'ui tiktu? Niekaip nerandu tinkamos, uz padoria kaina sad.gif
Atsakyti
Varliau, man ir pakopa aktualu. Kiek pamenu, prieš kelias temas minėjo merginos, kad lyg iš vaikams.eu tiko. Bet nesu garantuota. Manau, kad geriausia tokiu atveju važiuoti ir matuotis g.gif bet ir jų kainos >100 lt. O gal žinot, kiek originali emmukų pakopa kainuoja? t.y. nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 24, 16:09)
Varliau, man ir pakopa aktualu. Kiek pamenu, prieš kelias temas minėjo merginos, kad lyg iš vaikams.eu tiko. Bet nesu garantuota. Manau, kad geriausia tokiu atveju važiuoti ir matuotis  g.gif  bet ir jų kainos >100 lt. O gal žinot, kiek originali emmukų pakopa kainuoja? t.y. nauja  biggrin.gif

Kiek klausinejausi, tai ABC design - netinka. Viena mama pardavineji ji, nes ant emuko jai netiko... O kita pakopa ten - mutsy. Jos labai jau spcifinis prikabinimas, tai, abejoju, ar tiks sad.gif Kitokiu vaikams.eu nesu maciusi. Kiek zinau - tinka buggy board (jos kaina 279 lt)... O devetos nerandu sad.gif Emmaljungos pakojis kainuoja 209 lt. Turbut teks ji ir pirkti. Tik, universalu, turbut, butu lengviau paskui patduoti... Tiesa, mes turime pametinuko sedyne - tai, zinokit, fantastiskas dalykas! Tik, mano vyrukas vyresnysis jau didelis, labai joje malasi, vis islipt bando, be to - ir mazoji jau paauginta, tai protestuoja pries nuolatini ziurejima i brolio nugara biggrin.gif Be to, labai isispyrineja i ta sedyne, kai bandau migdyt biggrin.gif Zodziu, ta sedyne mums labai gerai tarnavo daugiau nei 8 menesiu, bet, jauciu, dar reikes kiek panaudoti, nes vis nerandam to pakojo...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2011 05 25, 08:25)
Kiek klausinejausi,

Supratau, vadinasi, reikės dairytis tik emmuko pakojo. Laiko dar turim, bandysim dėvėtą šaudytis.
Pametinuko kėdutė įsivaizduoju, kad fantastiškas dalykas, bet jūsų vaikų skirtumas nedidelis. Mums bus 2,1 m., tai didžioji jau nelabai sės į tą kėdutę, tai pakojis mums idealiausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2011 05 24, 14:35)
Sveikos, gal kuri naudojate pakyla vyresniam vaikui? Gal kas zino, kokia be emmaljunga firmos city cross'ui tiktu? Niekaip nerandu tinkamos, uz padoria kaina sad.gif

mes turejome buggy border,berodz taip vadinasi ,ji mum tiko puikiai,bet kai pamaciau pas drauge emmaljunga pakopa,savo iskart pardaviau,nes emmu pakopa liuksine,labai patogi,verta tu pinigeliu smile.gif o veliau parduosite juk wink.gif as savaja greit pardaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja9 @ 2011 05 21, 09:48)
sveikos mamtytes.
gal kuri turite vezimuka nitro city? kaip ju patvarumas? man tie ratukai tokie mazi atrodo + zemai lopsiukas ir sprotine dalis. gal kas galetu pasidalinti patirtimi.

ir dar, kiek laiko naudojates lopsiuku. mastau ar apsimoka pirkti toki vezimuka,kada jo vaikeliui reikes tik iki 2 metuku... o paskui parduoti ji sunku smile.gif

o mes turime city cross, rinkausi butent si modeli del dideliu ratu, nes is patirties zinau kad su mazais ratais per pusnis ir smeli nepravaziuoti. ir siaip palyginus nitro city ir city cross man asmeniskai malonesnis stumimas. zinoma jei jums reik vezimo po prekybos centra vazineti, tai rinksites su mazais ratais kad sukiuotusi 360 l kampu.

zodziu as tikrai labai patenkinta, o svarbiausia kad vaikui tikrai labai patogu miegoti. o del pardavimo tai jos mamos zaibiskai isperka, tikrai lengva parduoti. o ir kokybe super, musu atrodo kaip naujas, aisku gal ant remo kur ir rasi koki ibrezima, bet techniskai tikrai kaip naujas.
Atsakyti
QUOTE(vanile87 @ 2011 05 25, 11:43)
o mes turime city cross, rinkausi butent si modeli del dideliu ratu, nes is patirties zinau kad su mazais ratais per pusnis ir smeli nepravaziuoti. ir siaip palyginus nitro city ir city cross man asmeniskai malonesnis stumimas. zinoma jei jums reik vezimo po prekybos centra vazineti, tai rinksites su mazais ratais kad sukiuotusi 360 l kampu.

zodziu as tikrai labai patenkinta, o svarbiausia kad vaikui tikrai labai patogu miegoti. o del pardavimo tai jos mamos zaibiskai isperka, tikrai lengva parduoti. o ir kokybe super, musu atrodo kaip naujas, aisku gal ant remo kur ir rasi koki ibrezima, bet techniskai tikrai kaip naujas.

as turejau city cross,kol vaikas gulejo lopsiuke smile.gif pasaka vezimukas, tikrai visur pravaziuoja ,o svarbu kad minkstai vaziuoja .
Bet kai reikejo presesti i sportine dali, jau norejosi kazko manivringesnio,nes vaikas jau sveria dar ir vezima kiloti nesinorejo,o ir nirto yra lengvesnis,geriau tilpo i masina smile.gif tai pasikeitem i nitro ir buvau labai patenkinta smile.gif nes crosas ja buvo man per dydelis

o dabar tikriausiai ziureciau,kada maziukas gimtu,jai gimtu jis pavasari ar vasaros pradzioi, tai imciau tikriausiai nitro smile.gif
jai gimtu rudeni ar ziema,tada imciau jau Crossa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 gegužės 2011 - 12:11
Mes turejome Emmaljunga odini - esu labai patenkinta, pragulejo vaikas lopsyje iki 9 men ir tilpo, nors aukstas buvo biggrin.gif Vienintelis jo minusas, kad sunkus, tai laikydavau masinos bagazineje biggrin.gif
Gal kuriai mamytei reikia izofix pado kedutei, nes as dar turiu, bet mums jau nebereikalingas. I ji isistato kedute masinoje ir nereikia kiekviena karta prisegineti kedutes dirzais.
Atsakyti
mes turim si vezimeli jis odinis neturiu jam jokiu priekaistu smile.gif spalva sniego baltumo,bet lengvai plaunama.zodziu rekomenduoju mamytes,draugai taip pat ji turi uzaugino 3 atzalas,o vezimelys,kaip naujas.Mes turim stai toki. user posted image
Modelis Mondial Duo Combi (2 в 1)Emmalgunga .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Originali*: 25 gegužės 2011 - 16:50
QUOTE(Originali* @ 2011 05 25, 16:49)
mes turim si vezimeli jis odinis neturiu jam jokiu priekaistu smile.gif spalva sniego baltumo,bet lengvai plaunama.zodziu rekomenduoju mamytes,draugai taip pat ji turi uzaugino 3 atzalas,o vezimelys,kaip naujas.Mes turim stai toki. user posted image
Modelis Mondial Duo Combi (2 в 1)Emmalgunga .

mes irgi turejom baltus odinius wub.gif tikrai fainai atrodo ir lengvai priziurimi wub.gif
tik sio modelio nesirinkau,nes jis man perdydelis buvo smile.gif
Atsakyti