Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 28, 18:25)
[U]
Dukrytei uz 20 d. metukai, bet vis dar kuo puikiausiai telpame i kedute. Aisku reikia jau keisti, nes nepatinka jai pusiau gulimoje padetyje. Tik mes vis dar 7,800 g. sveriame  sad.gif

oho,mazokai.mano vaikas 8men sveria9kg,zinoma i kedute telpa,bet va snd pasodinau i kedute kuri yra9-18kg tai jauciasi daug geriau.Zinoma kad jauciasi geriau tai ne rodiklis,nes first class keduteje saugiau,bet jau jis taip nervuojasi kai toks ispraustas buna.Mazai esu ciupinejusi tu pirmuju keduciu,bet Emmos man atrodo lb saugi,nors kaip ir sakiau vaikui gal nera lb smagu suspaustam,bet didesnej tai manau per daug erdves(neduok D nelaime).Musu tolimesne kedute po Emmaljungos first classs bus Maxi Cosi Priori Convertible,nors ji skirta nuo 9kg ir tvirtinasi i abi puses,bet manau,kad neskubesiu vezioti su ja.
Atsakyti
Na cia tas tilpimas i kedes labai skirtingas, bet dauguma pagal apklausas, kad ir toj pacioj SM, telpa iki puses metu, veliau kraustosi i didesnes.
Maniskis 6 men svere 10 kg., o jei dar tas laikas ispuola kai naudoji striukes ir kombinzonus, tai pasisokinedamas leki pirkt didesnes kedes.
Bet esme tame, kad man uz tokia kedute man 800 atrodo labai daug, jau geriau lygiai taip pat saugia, bet per puse pigesne, maxi cosi pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2011 05 28, 18:25)
Tik mes vis dar 7,800 g. sveriame  sad.gif

Kokia miniatiura smile.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 05 28, 21:17)
800 atrodo labai daug, jau geriau lygiai taip pat saugia, bet per puse pigesne, maxi cosi pirkt  g.gif

O Maxi cosi 400 kainuoja? matote,emmaljungos kedute dar patraukli tuo,jei ja naudoji su vaziuokle,kad graziai dera komplektukas,tada tokio pacio stiliaus/spalvos tase.
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 05 28, 15:27)
Tai jeigu maxi-cosy kėdutės gali užsidėti, vadinasi, ir bebeconfortas turėtų  tikti... g.gif  g.gif  Jos gi vienodos. Tik pavadinimai skiriasi.

nuo kada maxi-cosi ir bebeconfrotas yra beveik vienodos blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 05 28, 21:00)
Kokia miniatiura  smile.gif
O Maxi cosi 400 kainuoja? matote,emmaljungos kedute dar patraukli tuo,jei ja naudoji su vaziuokle,kad graziai dera komplektukas,tada tokio pacio stiliaus/spalvos tase.

Taip, maxi cosi apie 400 kainuoja, kai buna akcijos, manau ir pigiau galima nusipirkt, plius ju naudotu labai daug yra galima ir taip pataupyt.
O del derejimo tai taip, gal grazu, bet kaina uz ta grozi dviguba, o ir tas grozis su kedute naudojamas zymiai reciau nei su lopsiu ar sportinuku. Nors ir maxi cosi spalvine palete plati, galima gal irgi kazka panasaus prisirinkt mirksiukas.gif
PVZ prie balto vezimelio argi blogai atrodytu sitokia kedute? https://www.babymark...kles/,prid.4179
Siuo atveju, tai mano akimis tai grynas plesikavimas uz varda. Apie vezimus nieko nesakau - geri, grazus, patvarus, bet kedes kaina neadekvati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 28 gegužės 2011 - 22:16
erikiuxxx, o ko taip stebitės? Negi manot, kad esu blondinė (gyvenimo būdas, o ne spalva) ir sugalvojau, kad jie yra vienodi? biggrin.gif
Na pagalvokim, maxi cosi pirmoji kėdutė cabrio fix laabai jau stebėtinai panaši į BBC creatis fix ( o dar ir pavadinimai panašumų turi), maxi cosi turi axiss kėdutę ir bbc turi axiss kėdutę (na, kažkuri kažkaip kitaip vadinasi, bet esmė ta pati - kedės pasisukimas)... Na, jeigu dar įrodymų nepakanka ir nepasidomėjot iki tol, kol aš atrašiau, tai pasiskaitykit maxi cosi psl. http://maxi-cosi.com/About-us.aspx . Apie DOREL EUROPE, kuri gamina maxi cosi, bbc, quinny, hoppop, safety first, baby art. Jos gal ir nėra identiškos, juk turi skirtis kažkuo, nes kitaip prasmės nebūtų pirkti maxi ar bbc, bet jos yra stebėtinai be galo panašios... Tad gal reikėtų pabandyti ant mc adapterio, kuris tinka ant emmos, uždėt bbc. g.gif Būsiu gal bereikalingai pirkusi emmos kėdutę, nes bbc turiu biggrin.gif
pasirodo abi jos axiss vadinasi mirksiukas.gif
M-C axiss ir bbc axiss . Gaila, kad Dorel europe negamina emmukų - gal kainas ir nuolaidas lankstesnes galėtų pasiūlyti mirksiukas.gif
O pebble ir opal 0+ gr. taip pat identiškos abiejų firmų.
Galvojų, jeigu kas pirktų maxi cosi adapterį, galėtumėm pabandyti uždėti bbc kėdutę ir būtų aišku. Tada ant emukų trijų rušių kėdutes galėtumėm dėti.
Na, tikiuosi erikiuxx, išaiškinau, kodėl man toks klausimas kilo. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ImseVimse: 28 gegužės 2011 - 23:09
QUOTE(gitulia @ 2011 05 28, 20:17)
Bet esme tame, kad man uz tokia kedute man 800 atrodo labai daug, jau geriau lygiai taip pat saugia, bet per puse pigesne, maxi cosi pirkt  g.gif

Kas man labai patiko Emmos kedutej, tai atrama galvai! Ko Maxi neturi. Tad nemanau, kad tik vardas priduoda dviguba kaina. Neciupinejus as tu Maxi, bet Emmos kedute tikrai stabili ir man atrodo pinigu verta.
Ir aplamai as geriau pirkciau pigesni vezima (jei finansai spaustu), nei taupyciau kedutes saskaita. Tai juk visu pirma saugumas! Maxi Cosi patikimos, tai del to - nieko nesakau. Bet is nepazistamo zmogaus padevetos kedutes nepirkciau, nes nezinosi ar nebuvo su ja avarijos, bet cia tik mano nuomone. 4u.gif

Mes dabar turim BeSafe. Norvegiskos kedutes, bet kiek suprantu, LT ju nepardavineja.

Jurgina, siaip galite vezioti ir didesnej kedutej, jei norisi, tik aisku, veidu i gala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 29 gegužės 2011 - 16:24
QUOTE(Gerina @ 2011 05 29, 17:22)

Jurgina, siaip galite vezioti ir didesnej kedutej, jei norisi, tik aisku, veidu i gala.

Kai pirkom didesne kedute tai sakiau kad gal ir reikes anksciau i ja sodinti vaika,bet ji dar neatkeliavo pas mus.Be to kai dbr jau vasara tai dar italpinsiu vaika i Emmaljunga.Na is tiesu tai reikes ziureti kai ji atkeliaus,pirkom ja butent del to kad galima vezti vaika pasikus i abi puses,cia jos pliusas,kiek zinau kokia mes pirmom tai LT dar nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2011 05 29, 16:22)
Kas man labai patiko Emmos kedutej, tai atrama galvai! Ko Maxi neturi. Tad nemanau, kad tik vardas priduoda dviguba kaina. Neciupinejus as tu Maxi, bet Emmos kedute tikrai stabili ir man atrodo pinigu verta.
Ir aplamai as geriau pirkciau pigesni vezima (jei finansai spaustu), nei taupyciau kedutes saskaita. Tai juk visu pirma saugumas! Maxi Cosi patikimos, tai del to - nieko nesakau. Bet is nepazistamo zmogaus padevetos kedutes nepirkciau, nes nezinosi ar nebuvo su ja avarijos, bet cia tik mano nuomone. 4u.gif

Mes dabar turim BeSafe. Norvegiskos kedutes, bet kiek suprantu, LT ju nepardavineja.

man emmos kedute irgi liuksime,daug geresne negu maxi-cosi

QUOTE(Jurgin@ @ 2011 05 29, 17:06)
Kai pirkom didesne kedute tai sakiau kad gal ir reikes anksciau i ja sodinti vaika,bet ji dar neatkeliavo pas mus.Be to kai dbr jau vasara tai dar italpinsiu vaika i Emmaljunga.Na is tiesu tai reikes ziureti kai ji atkeliaus,pirkom ja butent del to kad galima vezti vaika pasikus i abi puses,cia jos pliusas,kiek zinau kokia mes pirmom tai LT dar nera  smile.gif

paziurejau,tai ta kede tokia pat,kaip paprasta priori g.gif:
man tai nelabai jos, is maxi-cosi man fainiausia tobi, turime tokia,liuksine jinai
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 05 29, 18:21)

paziurejau,tai ta kede tokia pat,kaip paprasta priori g.gif:
man tai nelabai jos, is maxi-cosi man fainiausia tobi, turime tokia,liuksine jinai

Nesigincysiu,nes tikrai tiksliai nzn,bet manau,kad vistiek kazkuo skirsis. smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai emuko autokedute geresne nei maxi cosi. o pries perkant siulau gerai isanalizuoti atliktus saugumo testus ir tada rinktis. istiesu emmaljungos kedute turi labai daug + lyginant su maxi cosi, todel ir kainyte taip skiriasi.

Atsakyti
QUOTE(Gerina @ 2011 05 29, 17:22)
Kas man labai patiko Emmos kedutej, tai atrama galvai!  bet Emmos kedute tikrai stabili ir man atrodo pinigu verta.

Ir aplamai as geriau pirkciau pigesni vezima (jei finansai spaustu), nei taupyciau kedutes saskaita.

Tai va va drinks_cheers.gif

ir as
Atsakyti