Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 04, 11:34)
na masinoi yra butinybe,tai masinoje visada vaikas kedei, o perkelti maziuka ner sudetinga,jis net nemirktelna smile.gif tad as geriau ji perkeliu ,pora sekundziu reikalas,bet bent jau vaikas patogiai jauciasi wink.gif
o jus vaika tik kedei veziojat blink.gif , ir lopsio nepirkote?

As dar isvis nieko nepirkau biggrin.gif
Dar laiko yra,tai pasinerusi i tai.
Jei nusprresiu pirkt Emmaljunga nitro city,tai be abejo,lopsio as nepirksiu.Tiesiog,jis man nebutinas.
O jei issirinksiu kita firma,ir tos firmos lopsys bus tvirtinams automobilyje(tik ju ne tiek daug yra),tai pirksiu lopsi butinai.Nes tada nepirksiu autokedutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 04 birželio 2011 - 15:29
Kaip bebutu, autokedutej vezti vaika saugiau nei lopsi, kad ir pritvirtintam mirksiukas.gif O kedute uzdeta ant vaziuokles labai puikiai tarnauja trumpiem atstumas, pvz poliklinikoj, prekybcentry ir t.t. Labai patogu, nes maziai dazniausiai uzmiega vaziuodami, tai nereik jo judint ir zadint, mikliai uzdedi kedute ant ratu ir viskas. Nekalbant, kad veziotis visada ir lopsi ir vaziuokle, tai reik dideles masinos su didele bagazine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 06 04, 17:58)
Kaip bebutu, autokedutej vezti vaika saugiau nei lopsi, kad ir pritvirtintam mirksiukas.gif

O kedute uzdeta ant vaziuokles labai puikiai tarnauja trumpiem atstumas, pvz poliklinikoj, prekybcentry ir t.t. Labai patogu, nes maziai dazniausiai uzmiega vaziuodami, tai nereik jo judint ir zadint, mikliai uzdedi kedute ant ratu ir viskas.

Nekalbant, kad veziotis visada ir lopsi ir vaziuokle, tai reik dideles masinos su didele bagazine smile.gif

Be jokios abejones drinks_cheers.gif

Pasakete ta pati,ka norejau pasakyt.Man irgi tam praverte kedute.Nereik vaiko su visa kedute tyst rankoj ir eit persikreipus nuo svorio cool.gif

Ir cia tiesa

Papildyta:

Pasirodo net tik nuomones sutampa,bet ir skoniai vaiku vardams.Paziurejau,kad jusu vienos mergytes vardas kaip maniskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 03, 16:25)
man ir vasara emmuko lopsys jega budavo,ypac kai lauke karsta,bet vejuota smile.gif vaikui niekas nepucia,sau laisvai be kepuriuko guli issirenges wub.gif ech pasiilgstu :

drinks_cheers.gif lopsiai Emmuku superinia, savo mazaja jame ismigdziau virs 10 men. Viena is svarbiausiu priezasciu, kodel rinkausi Emma tai del lopsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 06 04, 16:58)
Kaip bebutu, autokedutej vezti vaika saugiau nei lopsi, kad ir pritvirtintam mirksiukas.gif  O kedute uzdeta ant vaziuokles labai puikiai tarnauja trumpiem atstumas, pvz poliklinikoj, prekybcentry ir t.t. Labai patogu, nes maziai dazniausiai uzmiega vaziuodami, tai nereik jo judint ir zadint, mikliai uzdedi kedute ant ratu ir viskas. Nekalbant, kad veziotis visada ir lopsi ir vaziuokle, tai reik dideles masinos su didele bagazine smile.gif

na poliklinika man po nosei,tai keliaudavom su lopsiuku smile.gif ratus palikdavom apacioi,o maziu nesdavausi su lopsiu,kol stovedavom eilei, tai vaikis miegodavo kaip lovoi biggrin.gif
tuo labiau zinodavau,kad po pliklinikos vaikstinesime lauke , tai kazkaip kedes nebudavo tikslo tampytis

o po pardes,hm kazkaip nesitasydavom su maziuku, o paaugus turedavom kompatiska vezima,skirta ekstra atvejams smile.gif

kede praktiskai budavo tik masinoi skirta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 04 birželio 2011 - 22:55
Aš tai ir už kėdutę ir už lopšiuką - vaikučiui ir mamai visa kas geriausia ir patogiausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 04, 22:54)
na poliklinika man po nosei,tai keliaudavom su lopsiuku smile.gif ratus palikdavom apacioi,o maziu nesdavausi su lopsiu,kol stovedavom eilei, tai vaikis miegodavo kaip lovoi biggrin.gif
tuo labiau zinodavau,kad po pliklinikos vaikstinesime lauke , tai kazkaip kedes nebudavo tikslo tampytis

o po pardes,hm kazkaip nesitasydavom su maziuku, o paaugus turedavom kompatiska vezima,skirta ekstra atvejams smile.gif

kede praktiskai budavo tik masinoi skirta..

Tai kaip jum patogiau, kiekvienas gi renkas pagal save mirksiukas.gif Man dar vaziuokle superine budavo Santariskese, nes ten masina pasiparkuoji toli paprastai, tai nereikdavo tyst rankose kedutes ax.gif

As tai tampydavaus po pardes biggrin.gif Nes vyra isleist su sarasu tai doh.gif Ner kas daryt, o ir paciai pasizmonejimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2011 06 04, 17:06)
Be jokios abejones  drinks_cheers.gif

Pasakete ta pati,ka norejau pasakyt.Man irgi tam praverte kedute.Nereik vaiko su visa kedute tyst rankoj ir eit persikreipus nuo svorio  cool.gif

Ir cia tiesa
Papildyta:

Pasirodo net tik nuomones sutampa,bet ir skoniai vaiku vardams.Paziurejau,kad jusu vienos mergytes vardas kaip maniskes biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Grazus vardai drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2011 06 05, 14:07)
Tai kaip jum patogiau, kiekvienas gi renkas pagal save mirksiukas.gif  Man dar vaziuokle superine budavo Santariskese, nes ten masina pasiparkuoji toli paprastai, tai nereikdavo tyst rankose kedutes ax.gif

As tai tampydavaus po pardes biggrin.gif Nes vyra isleist su sarasu tai  doh.gif  Ner kas daryt, o ir paciai pasizmonejimas ax.gif
Papildyta:
Pasirodo net tik nuomones sutampa,bet ir skoniai vaiku vardams.Paziurejau,kad jusu vienos mergytes vardas kaip maniskes  biggrin.gif

niu aciu dievui,santariskese buti kiekviena diena nereikia biggrin.gif esant dydeliam reikalui,galima ir be ratu nusigauti biggrin.gif
bet jai kiekviena diena su naujagimiu parduotuvese tasytis reiktu,tai gal tada ir pirkciau, bet pa mus parde po namais,tai visada su lopsiu vaziuodavom pesciom biggrin.gif

tai tikrai kiekvienam savo wink.gif man tiesiog gaila budavo,nes tose kedutese labai susila vaikuciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 05 birželio 2011 - 15:00
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 04, 11:03)
man tie vokai su rankenom nepatinka g.gif: as tokiam neveziociau

del auto kedutes,tai man emmos kedute superine,bet ant remo taip ir beveik neveziojau... nu kazkaip kai vejuota ir salta,tai nevezdavau,kad neperpustu,viski lopsy saugiau
kai karsta irgi neveziojau,nes tada vaiko nugaryte sukaista...tai gaunasi,kad ta kede ant remo nereikalinga, o ir vaikui kaip bebutu joje ilgai buti nei patogu,nei sveika

matot, kiekvienam savo. Su pirmąja naudojau visiškai kitos firmos kėdutę. nebuvo jokio poreikio jos dėlioti ant rėmo ir panašiai. Jei jau kėdėj užmigdavo, metrą panešdavau ir kėduteje - nenumirdavau. O dabar pirkau kėdutę vien todėl, kad važiuojant į darželį pasiimti mažosios, tikrai nesitysiu su kūdikiu ir kėdute rankose. Tai tik dėl to. O šiaip tai tikrai jokio poreikio ant rėmo kėdutei. Esu prieš puse dienos vaiko vežiojimą kėdutėje. Kažkada šioj temoj apie tai stipriai išsiplėčiau, tai paskui įvairių nuomonių buvo galima sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 06 05, 18:56)
Kažkada šioj temoj apie tai stipriai išsiplėčiau, tai paskui įvairių nuomonių buvo galima sulaukti  rolleyes.gif

Nu ką čia plėstis, jei chirurgai tiesiai šviesiai sako - kenkia stuburui, tai kam dar dviratį išradinėt ir žaist su likimu g.gif Nuvažiuoji kur reikia, pasistumdai pardėj ir tvarkoj. Juolab vaikiukai gi auga, o kėdutę mažiausią su pirmą mergyte naudojom metus, tai pusės metų jau ir sėdėt gali vaikiukas, tai ir toj kėdutėj jokių problemų.

Pavyzdžiui mano draugė taip darydavo su emmaljungos kėdute jei jau reikia vežtis, o vaikiukas miega (neturėjo adapterio), įstatydavo visą kėdutę į vežimą ir jokių problemų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 05 birželio 2011 - 20:01
QUOTE(songaila @ 2011 06 05, 21:00)
Pavyzdžiui mano draugė taip darydavo su emmaljungos kėdute jei jau reikia vežtis, o vaikiukas miega (neturėjo adapterio), įstatydavo visą kėdutę į vežimą ir jokių problemų

Aš taip darydavau, kai reikėdavo parsivaryti namo ir vežimą, ir kėdutę su vaiku. Įstatydavau į lopšį ar į sportinę dalį ir prilaikydama parsiveždavau.
Atsakyti
QUOTE(ImseVimse @ 2011 06 05, 20:06)
Aš taip darydavau, kai reikėdavo parsivaryti namo ir vežimą, ir kėdutę su vaiku. Įstatydavau į lopšį ar į sportinę dalį ir prilaikydama parsiveždavau.

Tai tik rodo, kad mamu isradingumui ribu nera drinks_cheers.gif thumbup.gif

Cia galima diskutuot iki begalybes, tas pats kaip kam koki vezima rinktis, bet esme, kad masinoj saugiau kedutej, ne masinoj ilgesniam laikui butinas lopsys. Visada smagu ir patogu turet papildomu galimybiu, jei kisene leidzia, bet bet kuriuo atveju, kiekviena renkasi pagal save mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti