Įkraunama...
Įkraunama...

Emmaljunga

QUOTE(Melodi @ 2011 06 06, 08:28)
Tai tik rodo, kad mamu isradingumui ribu nera drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Cia galima diskutuot iki begalybes, tas pats kaip kam koki vezima rinktis, bet esme, kad masinoj saugiau kedutej, ne masinoj ilgesniam laikui butinas lopsys. Visada smagu ir patogu turet papildomu galimybiu, jei kisene leidzia, bet bet kuriuo atveju, kiekviena renkasi pagal save mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai taip wink.gif

pas mus buvo viskas is emos ir kede ir ratai ir t.t. bet rinkausi,kas vaikui patogiau,todel ant remo veziausiu gal per visa laika vos du kartus
Atsakyti

Tai va,su Emmaljungos vezimais mieste maciau daug,bet nei vieno nemaciau prekybcentry kokiam su kedute ant ju remo.Idomu butu realiai pamatyt.Nes tai,ka maciau Babycentre,man atrode keistai.
Tik tiek.
Laiko yra,pasvarstysiu del sios firmos.Tiesiog sveriu,kiek ko reikes.Kadangi ne pirmas vaikiukas,tai stengies atgamint,ko truko anuos veziojant,kas patiko.. smile.gif
Grazu man tie Emmuka la odiniai,tik ,manau,kad praktiskiau medziaga g.gif Gal kas galit ta tema pasakyt.?
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2011 06 06, 12:57)
Tai va,su Emmaljungos vezimais mieste maciau daug,bet nei vieno nemaciau prekybcentry kokiam su kedute ant ju remo.Idomu butu realiai pamatyt.

As kolkas vaika vezioju prekybos centre su kedute ant remo,ir taip veziosiu kol vazinesim su ta kedute,kai jau persesim i didesne,tada jau vesiuosi visa vezima.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 04, 22:54)

o paaugus turedavom kompatiska vezima,skirta ekstra atvejams smile.gif

Koki? ax.gif
Atsakyti
sveikos, kiek cm šių vežimų lopšiai ( kietieji ) g.gif ieškom vežimo didžiausiu lopšiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2011 06 06, 12:29)

turejom ivairiu biggrin.gif
Quiny zapp, maclaren kelis modelius,bet apsistojom ties Bugaboo Bee, vat sitas tai pats fainiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2011 06 06, 12:57)
Tai va,su Emmaljungos vezimais mieste maciau daug,bet nei vieno nemaciau prekybcentry kokiam su kedute ant ju remo.Idomu butu realiai pamatyt.Nes tai,ka maciau Babycentre,man atrode keistai.

Grazu man tie Emmuka la odiniai,tik ,manau,kad praktiskiau medziaga  g.gif Gal kas galit ta tema pasakyt.?

O as tai maciau,ir ne karta. Ir pati taip vezdavausi,kol buvo mazyle,bet ne itin daznai.
Gal del to ir ju nematet daug,nes mazu vaiku nesitampo be rimtos priezasties po prekybcentrius.

O dinis grazu,ypac man grazu sviesus (baltas,pieno spalvos),tai kadangi norejau sviesaus,tai ir rinkausi odinuka,nes neisivaizduoju kaip jis atrodytu po naudojimo jei nebutu lengvai valomas.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 06 04, 23:54)
o po pardes,hm kazkaip nesitasydavom su maziuku, o paaugus turedavom kompatiska vezima,skirta ekstra atvejams smile.gif

Mes irgi vežiodavom autokėdutę ant rėmo, tik kaip kažkas minėjo, mažo leliuko po prekybcentrius be didelio reikalo nesitampydavau.

dabar turiu 2 vežimukus, Emmas naudojamas namuose, miegojimui lauke, o skėtukas visada guli mašinos bagažinėj, nereikia tampytis man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2011 06 12, 11:41)

Gal del to ir ju nematet daug,nes mazu vaiku nesitampo be rimtos priezasties po prekybcentrius.

QUOTE(dailima @ 2011 06 12, 12:27)
Mes irgi vežiodavom autokėdutę ant rėmo, tik kaip kažkas minėjo, mažo leliuko po prekybcentrius be didelio reikalo nesitampydavau.

Juk ir taip aisku,kad vaiko ten be rimtos priezasties nesitampai biggrin.gif Tiesiog,prekybcentriai kartais neisvengiami, o ypac turint gausesne seima.Tai as apie tai ir pagalvoju.
Atsakyti
Tikrai, prekybcentriai kartais neisvengiami, ne pas visas vyrai sugeba net ir pagal sarasa supirkt viska, o neduok dieve pasakysi, kad reikia kokiu nors sliausztu ar bodziuku nupirkt doh.gif
Gerai, kad dabar jau e-maxima yra, tai apsipirkimu prekybcentry skaicius smarkiai sumazejo , nu bet tik Vln dar kolkas....
Atsakyti
As biski nesuprantu problemos. Kai buvau pernai Palangoj, tai man pasirode, kad kedute ant remo LT nauja mada ir labai nemazai ju maciau!! biggrin.gif Todel dabar keista skaityt, kad kazkas nemate, gal labiau atkreipk demesi. Pamenu, kai pastojau, tai atrode kad aplink is kart tiek daug nesciu paliko, nors iki tol jos nekrisdavo i akis. Pvz NO tikrai beveik nematau keduciu ant remo, tik vezimus ir koks 70% Emmu...

O del veziojimo lopsy masina, tai man net minties nekiltu, nes tai be diskusiju: nesaugu!! Todel normalios vezimu firmos tokiu lopsiu negamina. Zinau kad yra 1 kedute, kuri atrodo labiau kaip lopsys, bet ji visa is plastmases ir neilgai ten vaikas telpa. Ir tai visu pirma yra kedute, kur vaikas tvirtinasi dirzais, tik labiau guli, nei sedi...

Del tampymosi ar ne po prekybos centra, tai as visada imdavau vaika, jei man ko nors ten reikedavo, o MB darbe. Neturejau jokios paranojos, kad ji ten kuo neva uzsikres ar pan ax.gif Bet jei zinojau, kad busiu ten ilgiau nei valanda, tai imdavau visa vezima, kad vaikas patogiau guletu. Tai cia kiekvienam pagal supratima ir situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerina: 13 birželio 2011 - 08:36
QUOTE(Gerina @ 2011 06 13, 08:30)
1.As biski nesuprantu problemos. Kai buvau pernai Palangoj, tai man pasirode, kad kedute ant remo LT nauja mada ir labai nemazai ju maciau!!  biggrin.gif Todel dabar keista skaityt, kad kazkas nemate, gal labiau atkreipk demesi. Pamenu, kai pastojau, tai atrode kad aplink is kart tiek daug nesciu paliko, nors iki tol jos nekrisdavo i akis. Pvz NO tikrai beveik nematau keduciu ant remo, tik vezimus ir koks 70% Emmu...

2.O del veziojimo lopsy masina, tai man net minties nekiltu, nes tai be diskusiju: nesaugu!! Todel normalios vezimu firmos tokiu lopsiu negamina. Zinau kad yra 1 kedute, kuri atrodo labiau kaip lopsys, bet ji visa is plastmases ir neilgai ten vaikas telpa. Ir tai visu pirma yra kedute, kur vaikas tvirtinasi dirzais, tik labiau guli, nei sedi...

1.Tai problemos ir nera jokios.Apie kedutes as ir nesneku,maciau ju daug,tikrai,tik va butent ant Emmu remu as nelabai pastebejau. smile.gif Dabar,tiesa,kai tas aktualiau-pastebiu gal siek tiek dazniau.

2.Ziurint,ka laikoma,,normaliomis;" firmomis g.gif Bebecar gan normali firma-gamina tokius lopsius,Peg Peregas(na gan tikrai normali)-gamina. g.gif ,Bebe COnfort-gamina,Jane-gamina,ir ta Jusu aprasyta kedute-lopsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 13 birželio 2011 - 12:28