QUOTE(Jurzole @ 2011 03 05, 23:45)
Aimma, sugalvojau bevakarieniaudama, kodel vis kyla triuksmas del Picoult, o nekyla pvz del Binchy, Gregory, Brown ir daugelio kitu. Tie kiti raso tiesiog normalu popsa, pramogine literatura, geresne ar blogesne, bet be jokiu aukstesniu intenciju. Pramogai, ir tiek.
Gerai tu čia sugalvojai

Aš taip pat pastebėjau, kad "vargšė" Picoul vis sutaršoma mūsų temoje. nors... man asmeniškai tos jos knygos, kurias skaičiau patiko, ypač "Dešimtasis ratas" ir "Nykstantys pavidalai"
QUOTE(saintlina @ 2011 03 06, 00:29)
iki šiol nejaučiau nė mažiausio noro paskaityt ką nors iš Picoult kūrybos. Bet čia toks kipišas kilo, kad net smalsu pasidarė

Reiks susirast ir perskaityt kokią knygą, kad bent žinočiau, apie ką kalba eina
Žinok, man visai patiko
QUOTE(tutele @ 2011 03 06, 02:49)
Kazkada buvo kiles "snobinis varymas" po kazkurios nares pasisakymu del P. Coelho kurybos - prisipazistu, savo laiku suzavejo jo "Alchemikas", kitos knygos veliau nuvyle, bet niekada neprisimesiu esanti "aukstesnes prabos" vien todel, kad tai supratau anksciau nei kiti ir toliau jam prijauciantys.

Aš visai ne snobė, o... atvirkščiai

"Alchemikas" savo laiku man padarė didelį įspūdį ir Coelho man patinka, na, kiek jo skaičiau.
Nors... Saramago "Aklumas", bent jau savo stiliumi, bet ne pasirinkta tema, man taip pat patiko
P.S. Įdomu paskaityti tokias diskusijas apie autorius, bet... kartais, kaip ir Zis, pasijaučiu per daug...

lengvasvore šiam skyreliui, net jei ir nepriimu komentarų asmeniškai

ech, kaip vis dėlto gerai, kad aš nesu snobė...