Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

mano dabar visi kremai ir aliejai pacios gaminti, na pirkti kaip atskiri produktai (vaskas, kakavos sviestas, geliu vandenys, aliejai, et.aliejai, kremas) tada sudeti ir padaryti kaip losjonai ar kremai, ar aliejai. Ir naturalus, bet tikra ta zodzio prasme, be jokiu parabenu ar cheminiu medziagu...man taip patinka. mirksiukas.gif

O ar zinot toki dalyka, kad uztenka tik viena ingredienta tureti organiska kad visa produkta pavadinti organisku. Jau gal ir sakiau tai.
Gal zodis ekologiskas, nei organiskas labiau LT suprantamas. Tarkim ekologiskas kremas, kuriam uztenka tik tarkim kokiam ramuneliu aliejui buti ekologiskam. Cia ne mano informacija, cia as taip girdejau per tv expretai aiskino.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
aš pas jus su tokiu klausimėliu atklydau blush2.gif Domėjausi apie masazų kursus ir pagalvojau... o ko reikia, kad galima būtų mokyti kitus, kažkokio išsilavinimo, kokių nors leidimų? Gal jūs žinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 05 25, 14:37)
Sveikos 4u.gif
aš pas jus su tokiu klausimėliu atklydau blush2.gif Domėjausi apie masazų kursus ir pagalvojau... o ko reikia, kad galima būtų mokyti kitus, kažkokio išsilavinimo, kokių nors leidimų? Gal jūs žinote? ax.gif

Reikia užregistruoti savo masažo mokyklą, kitaip išduoti pažymėjimai negalioja.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 25, 14:40)
Reikia užregistruoti savo masažo mokyklą, kitaip išduoti pažymėjimai negalioja.

O žmogui, kuris mokytų, yra kokie reikalavimai?
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 05 25, 15:18)
O žmogui, kuris mokytų, yra kokie reikalavimai?

Kiek suprantu, būtinas medicininis išsilavinimas ir nemaža darbo praktika.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 25, 15:27)
Kiek suprantu, būtinas medicininis išsilavinimas ir nemaža darbo praktika.

Mano vyras baigęs kineziterapiją, na ir darbo praktikos turi. Pasiūliau jam užsiimti ir pradėjau domėtis ko reikia smile.gif Ačiū Jums už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 05 25, 15:54)
Mano vyras baigęs kineziterapiją, na ir darbo praktikos turi. Pasiūliau jam užsiimti ir pradėjau domėtis ko reikia smile.gif Ačiū Jums už atsakymus 4u.gif

Jei gyvenat Vilniuje, galėčiau patarti, pas ką nueiti, kad padėtų tai padaryti.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 05 25, 14:48)
mano dabar visi kremai ir aliejai pacios gaminti, na pirkti kaip atskiri produktai (vaskas, kakavos sviestas, geliu vandenys, aliejai, et.aliejai, kremas) tada sudeti ir padaryti kaip losjonai ar kremai, ar aliejai. Ir naturalus, bet tikra ta zodzio prasme, be jokiu parabenu ar cheminiu medziagu...man taip patinka.  mirksiukas.gif

O ar zinot toki dalyka, kad uztenka tik viena ingredienta tureti organiska kad visa produkta pavadinti organisku. Jau gal ir sakiau tai.
Gal zodis ekologiskas, nei organiskas labiau LT suprantamas. Tarkim ekologiskas kremas, kuriam uztenka tik tarkim kokiam ramuneliu aliejui buti ekologiskam. Cia ne mano informacija, cia as taip girdejau per tv expretai aiskino.

tai pvz. kazkokia organine linija gali but pagaminta is naftos ir tureti viena ingredienta organiska ir vadintis organine kosmetika?
Sakes blink.gif

bet siaip ekocerto reik ieskot, gal to taip lengvai neduoda?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 05 25, 21:21)
tai pvz. kazkokia organine linija gali but pagaminta is naftos ir  tureti viena ingredienta organiska ir vadintis organine kosmetika?
Sakes  blink.gif

Žinojau apie tai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 05 25, 19:44)
Jei gyvenat Vilniuje, galėčiau patarti, pas ką nueiti, kad padėtų tai padaryti.

Nea, mažesniame mieste mes - Panevėžy.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 05 24, 23:40)
ir as prisidedu prie paveluotu sveikinimu wink.gif

ale kosmetikos cia isvardintos nei vienos nesu girdejus... lotuliukas.gif vadinkite mane atsilikusia.  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif
oi, kiekvienai savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutene05 @ 2011 05 26, 08:44)
Nea, mažesniame mieste mes - Panevėžy.

Gal Panevėžyje ir mažai tų masažo mokytojų, nes Vilniuje jų yra pakankamai...
Atsakyti