Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

o kas čia per lazeris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotaa: 04 kovo 2013 - 21:41
QUOTE(lotaa @ 2013 03 04, 22:40)
o kas čia per lazeris?

Su 2 dirbu, nukrypau jau nuo savo tiesioginio darbo doh.gif Bet kaip sakant, jei imanoma palengvinti darba, tai kodel tuo nepasinaudoti? Vienas riebalini sluoksni mazina, kitas salina plaukus, sutrukusiuis kapiliarus, pigmentines demes, jaunina veida. Dar darau ir paparastus masazus, bet jau norisi kuo daugiau dirbti su lazeriais,nes zymiai palengvina darbo diena..
Atsakyti
Zinai Naura, as tavim zaviuosi 4u.gif Nesiplesiu kodel, tiesiog del daugelio dalyku mirksiukas.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2013 03 05, 09:13)
Zinai Naura, as tavim zaviuosi  4u.gif Nesiplesiu kodel, tiesiog del daugelio dalyku  mirksiukas.gif Saunuole  thumbup.gif

Benux, niu nereikia blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
be reikalo juk nesižaviu, vadinasi yra už ką biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Nežinau kur kreiptis, tad tikėjausi, kad gal iš Jūsų kuri galės man pagelbėti blush2.gif
Man reikia surašyti planą ko reikia masažo kabinetui ( nuo masažinio stalo iki vienkartinių paklotėlių) ir kiek tai gali apytiksliai kainuoti. Gal iš Jūsų turi ką nors panašaus ir galėtų pasidalinti 4u.gif Ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Netta @ 2013 03 06, 11:45)
Laba diena  4u.gif
Nežinau kur kreiptis, tad tikėjausi, kad gal iš Jūsų kuri galės man pagelbėti  blush2.gif
Man reikia surašyti planą ko reikia masažo kabinetui ( nuo masažinio stalo iki vienkartinių paklotėlių) ir kiek tai gali apytiksliai kainuoti. Gal iš Jūsų turi ką nors panašaus ir galėtų pasidalinti  4u.gif Ačiū  ax.gif

Parasykite man i skype naura14 , padesiu smile.gif
Atsakyti
Tema baigiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 03 07, 15:43)
Tema baigiasi  4u.gif

Negali but smile.gif)
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti