QUOTE(susidomejus @ 2011 11 19, 11:20)
Faina, o gal ka nors isigijai ten, ko nera cia?
Isiguyti, tai nusipirkau tik aparata su karstais akmenimis, karstu akmenu masazui daryti, bet issiunciau pastu, nes sunku buvo tampyti, tai dabar drebu, kad tik atsisiustu

O siaip tai kitu kontaktus pasiemiau, reikes ilgai derinti, kad pradeti su kazkuo rimtai dirbti.
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2011 11 19, 12:22)
Prasom papasakoti daugiau
Oi, labai daug pasakojimo. Paroda be galo didele (275.000m2), tai as is karto ejau i tas dalis, kur man reikia, ir tai po to kol suradau, kur striuke pasikabinau...

Siaip as ejau i reabilitacijos, fizioterapijos stendus. Naujoviu tai laaaaabai daug, daug seminaru ivariomis temomis buvo

Sudomino vandens masazas ir aparatas su stikliniais rutuliukais skausmo mazinimui ir kaip spa procedura, bet kainos

Net garsiai niekas nesako.. Bet cia, kaip sakant, nieko naujo

Manau ateityje kazka reikes isigyti atsinaujinimui ir paslaugu ivairoves padidinimui. Ai, dar patiko kineziterapijai skirtas stalas, toks visiskai nestabilus, man net baisu buvo ziuret, kai visokius pasyvius islankstymus ir raumenu tempima dare, galvojau, kad skris tas pacientas ant zemes, tai va, taip labai fainiai, labai palengvina kineziterapeuto darba. Dar patiko sildoma masazine lova, tokia kaip lovys, priberta kaitinamo kvarco, tai jame ten paguldo ir procedurina, irgi idomus jausmas, bet viskas atsiremia i kosmines kainas

Po to is fizioterapijos daug naujienu buvo, tik visa mano info buvo issiusta su tuo aparatu, tai bijau, kad tik nors parskristu, nes prasikeikciau uz savo genialius darbus
Labai daug buvo skirta pacientu atstatymui po traumu, insultu ir pan, ivairus aparatai, kur imanoma nieko nevaldanti zmogu istatyti i ta aparatai, apraisioja iv.dirzais ir pvz uzstato ejimo funkcija, pries akis paleidzia vaizda, ale su ejimu misko takeliu, ir aparatas islanksto visus sanarius, kilnoja rankas, kojas, imituodami ejima

Tas pats ir su gulimais pacientais. Jei daugiau atsirastu tokiu aparatu reabilitacijos centruose, tai kineziukams darbas palengvetu ne maziau 98proc.