Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

Sveikos,

Tai ar yra koks kriaukles masažas LT?

Gal girdejote, patyrete kuri? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 08, 15:11)
Sveikos,

As tik maciau kazkokia ale reklama, nu idomiai atrodo, bet ar geras nzn..
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 08, 14:11)
Sveikos,

nezinau tokio, manau cia koks relaksinis masazas, panasiai kaip su povo plunksnom biggrin.gif
Atsakyti
Geras, povo plunksnų! wink.gif
Taip ir įsivaizduoju stovi is sonu ir veduoja tave biggrin.gif

Tas su kriaukle labiau panasus į akmenų! Tik kad kriaukle ikaista pati, į ją idejus tinkama 'tablete'.

Man tik idomu!
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 11 08, 16:20)
Geras, povo plunksnų! wink.gif
Taip ir įsivaizduoju stovi is sonu ir veduoja tave biggrin.gif

Tas su kriaukle labiau panasus į akmenų! Tik kad kriaukle ikaista pati, į ją idejus tinkama 'tablete'.

Man tik idomu!

O as maciau, kad tos kriaukles tokios dideles ir i jas sukise rankas masazuoja jomis, tai nemanau, kad ten kaip relaksacinis gaunasi..
Atsakyti
Sveikos,
as jau po parodu-seminaru. Niu, nerealiai ten viskas, o kiek naujoviu visokiu doh.gif Kaip sakant, gyvenimas vietoje nestovi. Labai dziaugiuosi, kad nuvaziavau ir nesigailiu nei vieno cento, ka isleidau, nes tikrai buvo verta. Manau, kad jei kada kas bus, vel vaziuosiu, nes tikrai naudinga.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 11 19, 09:29)
Sveikos,
as jau po parodu-seminaru. Niu, nerealiai ten viskas, o kiek naujoviu visokiu  doh.gif Kaip sakant, gyvenimas vietoje nestovi. Labai dziaugiuosi, kad nuvaziavau ir nesigailiu nei vieno cento, ka isleidau, nes tikrai buvo verta. Manau, kad jei kada kas bus, vel vaziuosiu, nes tikrai naudinga.

Faina, o gal ka nors isigijai ten, ko nera cia? 4u.gif
Atsakyti
Prasom papasakoti daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 19, 11:20)
Faina, o gal ka nors isigijai ten, ko nera cia?  4u.gif

Isiguyti, tai nusipirkau tik aparata su karstais akmenimis, karstu akmenu masazui daryti, bet issiunciau pastu, nes sunku buvo tampyti, tai dabar drebu, kad tik atsisiustu doh.gif O siaip tai kitu kontaktus pasiemiau, reikes ilgai derinti, kad pradeti su kazkuo rimtai dirbti. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(benux @ 2011 11 19, 12:22)
Prasom papasakoti daugiau  ax.gif

Oi, labai daug pasakojimo. Paroda be galo didele (275.000m2), tai as is karto ejau i tas dalis, kur man reikia, ir tai po to kol suradau, kur striuke pasikabinau... doh.gif Siaip as ejau i reabilitacijos, fizioterapijos stendus. Naujoviu tai laaaaabai daug, daug seminaru ivariomis temomis buvo thumbup.gif Sudomino vandens masazas ir aparatas su stikliniais rutuliukais skausmo mazinimui ir kaip spa procedura, bet kainos doh.gif doh.gif doh.gif Net garsiai niekas nesako.. Bet cia, kaip sakant, nieko naujo biggrin.gif Manau ateityje kazka reikes isigyti atsinaujinimui ir paslaugu ivairoves padidinimui. Ai, dar patiko kineziterapijai skirtas stalas, toks visiskai nestabilus, man net baisu buvo ziuret, kai visokius pasyvius islankstymus ir raumenu tempima dare, galvojau, kad skris tas pacientas ant zemes, tai va, taip labai fainiai, labai palengvina kineziterapeuto darba. Dar patiko sildoma masazine lova, tokia kaip lovys, priberta kaitinamo kvarco, tai jame ten paguldo ir procedurina, irgi idomus jausmas, bet viskas atsiremia i kosmines kainas blush2.gif Po to is fizioterapijos daug naujienu buvo, tik visa mano info buvo issiusta su tuo aparatu, tai bijau, kad tik nors parskristu, nes prasikeikciau uz savo genialius darbus verysad.gif
Labai daug buvo skirta pacientu atstatymui po traumu, insultu ir pan, ivairus aparatai, kur imanoma nieko nevaldanti zmogu istatyti i ta aparatai, apraisioja iv.dirzais ir pvz uzstato ejimo funkcija, pries akis paleidzia vaizda, ale su ejimu misko takeliu, ir aparatas islanksto visus sanarius, kilnoja rankas, kojas, imituodami ejima thumbup.gif Tas pats ir su gulimais pacientais. Jei daugiau atsirastu tokiu aparatu reabilitacijos centruose, tai kineziukams darbas palengvetu ne maziau 98proc.
Atsakyti
Na, tikrai labai idomu
Atsakyti
Idomiai, naura, cia padalyvavai. Kiek mokejai uz akmenis ir puoda, as anais metais viska pardaviau uz 400 kolegei is Kedainiu. Buvau parsisiuntus is Anglijos.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 11 19, 21:38)
Idomiai, naura, cia padalyvavai. Kiek mokejai uz akmenis ir puoda, as anais metais viska pardaviau uz 400 kolegei is Kedainiu. Buvau parsisiuntus is Anglijos.

24 eurus lotuliukas.gif kaip nepaimsi biggrin.gif Ir dar tiek pat parsiuntimas kainavo, neskaitant to, kad visko kitko dar prikroviau iki 10 kg. smile.gif O paroda tikrai demesio verta buvo
Atsakyti