Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 01 12, 18:35)

Todėl tu skiriesi nuo tų, kurios tik kurselius baigę smile.gif
Atsakyti
Hm... kokia idomi diskusija... negalvojau kad toks klaisimas kazkam tiek pykcio sukels.... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2012 01 13, 13:40)
Hm... kokia idomi diskusija... negalvojau kad toks klaisimas kazkam tiek pykcio sukels....  unsure.gif  4u.gif

zuikuti, kur gi tu cia ta pykti pamatei? smile.gif 4u.gif Bet kas iesko, tas randa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2012 01 13, 11:40)
Hm... kokia idomi diskusija... negalvojau kad toks klaisimas kazkam tiek pykcio sukels....  unsure.gif  4u.gif

Kur tu čia tą pyktį matai?
Jei masažuotoja turi medicininį išsilavinimą, ji klientų turės, nes žmonių, kuriems skauda nugaras, reikia masažų po traumų ir pan, visada bus. O jei neturi to išsilavinimo, negali daryti gydomųjų masažų. Dabar ne toks laikmetis, kai žmonės mėto pinigus relaksiniams masažams, eina tada, kai skauda, kai bėda. Pavasarį padidėja anticeliulitinių masažų poreikis, bet norint juos daryti, reikia turėti ir sveikatos, ir jėgos. Aš, pvz., negaliu jų daryti, nes paskui neturiu kur dėti rankų nuo skausmo.
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2012 01 12, 16:33)
kiekviena patirtis yra individuali ir būtų per daug paprasta, jei prieš kažką darydamas tiksliai žinotum, kad pavyks. Daugybė faktorių lemia sėkmę vienoje ar kitoje srityje, tad sakyti žmogui, kad neverta net pradėti kažką daryti nereikėtų.

kazkada skaiciau filosofijos rasineli, kur vaikas rase, kad galima melynu zmogiuku buryje buti tamsiai melynu arba yra kitas variantas buti raudonu. O jeigu busi tik paprastai melynas, vienas is tu melynu - nepasieksi pripazinimo ir sekmes. Bret gal ne visiems jos reikia g.gif Arba galima isblukti, netekti nors is minimalaus melynumo, jeigu pamatai, kad tas melynumas tau netinka...

QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 12, 19:49)

manau, kad kurselius baige galetu daryti tik relaksacinius, letus su aliejumi masazus turbut tokie dar niekam nepakenke, nors ir padaryti nelabai tiksliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 01 13, 14:14)

manau, kad kurselius baige galetu daryti tik relaksacinius, letus su aliejumi masazus turbut tokie dar niekam nepakenke, nors ir padaryti nelabai tiksliai.  g.gif

Tų kurselių esu baigus nemažai, bet daryti gydomuosius masažus niekad nekilo noras schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 13, 15:22)
Tų kurselių esu baigus nemažai, bet daryti gydomuosius masažus niekad nekilo noras  schmoll.gif

mane irgi labiau traukia relaksaciniai ir veido proceduros
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 11, 19:43)
Norėti- viena, paskui papildyti bedarbių armiją- kita.  mirksiukas.gif
Darbo tikrai yra erotinio masažo salonuose.

stai cia. Kiekvieno i erotinius masazus vaikyti nebutina. Kas nori ir taip nueina. Kas nori normaliu budu uzsidirbti tai ir iesko pas ka susizinoti bet kartais nemalonu atsakyma gauna atgal. Geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2012 01 13, 16:35)
stai cia. Kiekvieno i erotinius masazus vaikyti nebutina. Kas nori ir taip nueina. Kas nori normaliu budu uzsidirbti tai ir iesko pas ka susizinoti bet kartais nemalonu atsakyma gauna atgal. Geros dienos.

ziuika666, bandyk, gal tau pasiseks, bet pradzia buna labai sunki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 13 sausio 2012 - 16:40
QUOTE(vaižgantė @ 2012 01 12, 20:49)

As irgi pradejau nuo kursu, po to supranti, ar eini toliau, mokaisi medicinos ar nenori tuo dalyku uzsiimti ir meti viska mirksiukas.gif AS irgi uz tai, kad neparagaves, skonio nesuzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuika666 @ 2012 01 13, 16:35)

Atsiprašau, kad taip sureagavai į mano postus, tiesiog esu realistė. Dabar daugybė žmonių, baigusių kursus, yra be darbo.
Atsakyti