QUOTE(shantal @ 2012 02 06, 15:27)
Nezinau, kaip su higienine kosmetika, bet su jusu kineziterapeutes diplomu jus gi galite daryti masaza, kokius dar kursus baigti? As labai seniai baigiau kazkur 8 menesiu masazu kursus, ir galvoju ar dar baigti kineziterapija, kad darba surast? (tik labai jau brangu 15 000 litu trims metams) O jus atvirksciai - kaip uzdaras ratas
Zinau, kad sporto klubai, poliklinikos labai iesko kineziterapeuciu - skambina toms merginoms, kurios, kaip jus norit, namuose daro masazus, isirengusios masazo kambarius - (ne erotinius

, pabaigusios ivairius masazu kursus, beje kurie be proto brangus) ir ikalbineja dirbti pas juos - tik viena kliutis - kad jos nebaigusios kineziterapijos
taigi sakau kad neturiu siuo metu galimybes kitur nei 2val per diena namie, turiu mažus vaikus

bet kad man reiktu kursu tai manyciau vien del saves, kad atnaujint žinias..Be to aš maniau, kad einant to verslo liudijimo tuo veido masažu namie verstis reikia parodyt popieriu kad baigei kursus (?), manau mano diplomas netinka verstis kosmetologine veikla juk..
Papildyta:
QUOTE(shantal @ 2012 02 06, 15:50)
Tai as ta ir norejau pasakyti, kad kineziterapija pabaigus - -tu masaziste gali dirbti, o pabaigusi privacius masazo kursus - niekur negali isisdarbinti - zinau, kad namuose dirbancios merginos issima kirpeju VL, tada MI nesikabina.
benux, gal jūs pasakytumėt ar tikrai taip yra?nes kai aš baiginėjau mokslus, tai ėjo kalbos, kad kinezioterapeutams reikia ir masažo kursu jei nori dirbt masažuotojais..kaip yra dabar?