Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 8

QUOTE(exangel @ 2013 02 05, 17:24)
Sutinku, jog darbas turi patikt. Na ir man atrodo kad cia ta sfera kuri man nuosirdziai idomi. Tai kaip suprantu sioj profesijoj minusai labiau tokie fiziniai. O kaip kovojat tada su tais skausmais? Gal mazinat kuriam laikui darbo kruvi, gal pacios pas koleges masazais gydotes? Dar va toks dalykelis neramina mane. Esu gana gleznute pati ir rankos tikrai ne is stipriausiu. Siaip norisi labiau orientuotis i relaksacini, ar kaip cia pavadinus, masaza. Na as taip isivaizduoju kad labiau teikciau zmonems malonuma, o ne gydyciau. Na o mokslai reikalingi, kad nenugydyciau bemasazuodama.

Ir aš gležnutė, todėl darydama anticeliulitinius masažus persitempiau abiejų rankų raumenis ir teko šių masažų atsisakyti, be to, jei tekdavo padaryti vieną po kito du masažus, rankų skausmas būdavo toks, kad neturėdavau kur jų dėti, o taip pat teko atsisakyti lyginimo, vonios šveitimo...Galiausiai ir pačių masažų...Dabar tik mamą masažuoju...
Atsakyti
Tai yra sunkus fizinis darbas... Nugaros skausmus jauciu iki dabar unsure.gif
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif Na si sestadieni eisiu i toki vienadieni supazindinima su masazu. O va tada pilnai ir nuspresiu ar sugebesiu ir ar tinka man masazinste but. Nors siaip labai norisi, bet as va su pasitikejimu savimi problemu turiu, tai vis abejoju ar sugebesiu. Blogiausiu atveju bent artimiesiems nuskils, bus kas pamasazuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(exangel @ 2013 02 06, 15:55)
  Blogiausiu atveju bent artimiesiems nuskils, bus kas pamasazuoja smile.gif

Ne toks ir blogas atvejis moket padet savo artimiesiems ir seimoj turet savo masazite smile.gif Vienzo, meginkit, sekmes smile.gif
Butinai parasykit kokie ispudziai.
Atsakyti
aš tai manau mokintis tikrai eikite, o ištikrųjų technikų yra labai įvairių, aš pvz irgi labiau linkstu į spa masažus, bet ateina ir tokių, kurie nori gydomojo. pabandysit ir nuspręsit į kurią kryptį pasuksite, o jei pati sau dirbsite, tai irgi pati reguliuosit kiek žmogeliukų per dieną masažuoti.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2013 02 06, 22:32)
o jei pati sau dirbsite, tai irgi pati reguliuosit kiek žmogeliukų per dieną masažuoti.

butent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2013 02 06, 23:32)
aš tai manau mokintis tikrai eikite, o ištikrųjų technikų yra labai įvairių, aš pvz irgi labiau linkstu į spa masažus, bet ateina ir tokių, kurie nori gydomojo. pabandysit ir nuspręsit į kurią kryptį pasuksite, o jei pati sau dirbsite, tai irgi pati reguliuosit kiek žmogeliukų per dieną masažuoti.

Kas blogiausia, kad kai sau dirbi, tai zmogeliukus reguliuoji i didziaja puse doh.gif Jei dirbtum kazkam kitam uz fiksuota uzdarbi, tada galetum pasimazinti kruvio, o kai sau, brangini kiekviena klienta biggrin.gif
Atsakyti
nuvarytus arklius nusauna... visu pinigu neuzdirbsi...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2013 02 07, 15:44)
nuvarytus arklius nusauna... visu pinigu neuzdirbsi...

Arba paaukstina pareigas lotuliukas.gif Susidomejus, nesakyk, kad tu pati niekada neesi persidirbusi kai sau dirbai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2013 02 07, 16:13)
Arba paaukstina pareigas  lotuliukas.gif  Susidomejus, nesakyk, kad tu pati niekada neesi persidirbusi kai sau dirbai mirksiukas.gif

o tai kam dabar dirbu?
Stengiuos nepersidirbt, po to reiktu brangiai moket uz sveikatos atstatyma.
Atsakyti
naura, pradedi mokintis ispanų? tai ar ruošies išvykti, ar turėsi daug klientų ispaniškai kalbančių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2013 03 03, 12:42)
naura, pradedi mokintis ispanų? tai ar ruošies išvykti, ar turėsi daug klientų ispaniškai kalbančių wink.gif

Nei tas nei tas smile.gif) Neturiu ka veikt, tai sakau pasimokinsiu lotuliukas.gif O jei rimtai, tai labai seniai svajojau apie tai, bet reikejo tik mazo stuktelejimo ta linkme, kuri padare viena kliente, pasakiusi, kad eis mokintis smile.gif Pradejau dirbti su lazeriais, vis pamastau, kaip investavus galima pasilengvinti sau gyvenima.. Dabar turiu 1 -2 tikrus masazus per diena..
Atsakyti