Sveikos.
Užsukau ir aš čia po visų ligų, ligoninių, tyrimų ir operacijų.
Man dažnai būdavo skausmo priepuoliai, tyrimai buvo įvairūs: amilazė normoj, kraujo uždegimas buvo, skrandy rado eroziją, echoskopija parodė išsiplėtusius latakus. Tulžis jau išimta prieš tris metus. Gydytojai tik gūždžiojo pečiais: vieniems skrandis kliuvo, kitiems- kasa, tretiems- kepenys, kitiems- latakai. Buvo nuspręsta išvalyti kanalus: echoskopija rodė kažkokį darinį, išsiplėtimas buvo 1,3-1,5 , kompiuterinė tomografija rodė kanaluose esantį oro byrbuliuką. Tai va, patvarkė man cgirurgas tuos kanalus. Pasirodo, juose buvo polipų priaugę, kurie trukdė latakų praeinamumui.
Nusivyliau medikais tai juodai. Po operacijos, nors įsivaizdavau, kad ERC tai tik chirurginė procedūra, ją turėjus du kartus, lyg ir nesibaiminau. Bet... Pati operacija truko valandą, plovė kanalus, nukarpė ttuos polipus, pavadino juos ataugom. Tačiau gydytojas išėjo namo, o man jokių vaistų neišarė. Vakare pradėjau tinti, akys susiaurėjo, prasidėjo didelis pykinimas, skausmas nerealus. Seselė skambimo gydytojui namo ką daryt. O jis taip ir pasakė: pamiršau vaistus išrašyti. Pasirodo net lašelinių jokių buvo neišrašęs, gerti neleido organizmui pradėjo trūkti vandens. Gerai, kad nors sesutė superinė pasitaikė, tai tuoj suskambino, sulašino lašelines, atstatė organizmą. Fui, kaip sunkiai atsigavau iš po tokios rodos nesudėtingos operacijos.
Negana to, gydytoajs nieko neaiškino, nieko nepasakė: ką valgyti, kaip gydytis, kaip toliau gyventi. Išraše parašytą: vengti riebaus maisto. Vienintelis apribojimas. O aš nieko kieto negaliu valgyti, kietesnį maistą turiu susitrinti. Vakar suvalgiau mandariną, vieną vienintelį, ir to užteko. Skauda. Tik seselė pasakė, kad negalima kelti, negalima lankstytis, žiūrėti ką valgau: tiesiog atsirinkti kas tinka, kas ne.
Va, taip ir gyvenu. Ryt pas savo šeimos gydytoją, ji puiki, gal ką paaiškins. Be to, pasiūsti mėginiai dėl vėžio

baisu pagalvoti kas bus, jei jie pasirodys teigiami

Tačiau bandau mintis kreipti kur nors kita linkme: reikia verkiant darbą keisti: man ten per sunku: šalta, drėgna, sunkiai kilnoju ( 10-30 kg).
Artėja Kalėdos, tai ta nuotaika ir bandau gyventi