Kokios rytdienos darbo nuotaikos po atostogų? Ar darysite Kaziuko mugę? Mes darysim, penktadienį po pamokų, vaikai susineš ką turi pasidarę ar dar pasidarys ir prekiaus. Šiaip renginio kažkokio neruošiame.
QUOTE(ninkute @ 2011 02 27, 19:04)
Kokios rytdienos darbo nuotaikos po atostogų? Ar darysite Kaziuko mugę? Mes darysim, penktadienį po pamokų, vaikai susineš ką turi pasidarę ar dar pasidarys ir prekiaus. Šiaip renginio kažkokio neruošiame.
Nuotaika tai nekokia. Kažkaip greitai tos atostogos pasibaigė, nespėjau nė pasidžiaugt jomis

Pas mus Kaziuko mugė vyksta paskutinių pamokų metu. Pradžioj trumpa liaudiška programėlė, vėliau prekyba.
QUOTE(jugeta @ 2011 02 27, 13:04)
įkeliu nuorodėlę į paštą, iš kur galite nemokamai parsaisiųsti apie 100 įvairiausių darbo lapų mokinukams...

Labai faina

Ačiū už sveikinimus gimtadienio proga

vai2 su gražia tavo švente.

Papildyta:
Nuotaikos
. Gerai buvo savaitė atostogų, nes vistiek dėl šalčių pamokos nebūtų vykusios.
Papildyta:
Viena mūsų kolegių žadėjo pabūti sekliu morka. Gal jai pavyks nenaudėlį surast

Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2011 02 27, 18:04)
Nuotaikos

Papildyta:
QUOTE(eda77 @ 2011 02 27, 17:57)
Sveikutes,
Ir as prisidedu prie gimtadieniniu sveikinimu. Vai2 - su gimtadieniu!
Aciu.
O gal musu pastui butu sveika kas kiek laiko pakeist slaptazodi?
Zinau musu daug, gal ir sunku butu, bet sarasiukas prieky yra. Bet cia tik mano nuomone...

Aciu.

O gal musu pastui butu sveika kas kiek laiko pakeist slaptazodi?
Zinau musu daug, gal ir sunku butu, bet sarasiukas prieky yra. Bet cia tik mano nuomone...

Viena mūsų kolegių žadėjo pabūti sekliu morka. Gal jai pavyks nenaudėlį surast

labusės
vai2, su praėjusiu
nerandu aš pašte jokios nuorodos
man vėl biuletenis
mažajai 39, auklė serga. tai sėdėsim namie

vai2, su praėjusiu

man vėl biuletenis

QUOTE(arden @ 2011 02 27, 23:31)

Tai kad yra, ką tik žiūrėjau

QUOTE(arden @ 2011 02 27, 21:31)
labusės
vai2, su praėjusiu
man vėl biuletenis
mažajai 39, auklė serga. tai sėdėsim namie 

vai2, su praėjusiu

man vėl biuletenis

Laikykitės

O čia gal kam įdomu
Minima: 2011.03.1040-ties paukščių diena
Nuo senovės šią dieną buvo švenčiamas paukščių parskridimas. 40 paukščių diena vadinama todėl, kad apytikriai tiek paukščių rūšių iš Lietuvos išskrenda žiemoti į svetimas šalis, o pavasarį sugrįžta į gimtinę.
Senoliai tikėjo, kad jei šią dieną pašąla, šalnos laikysis dar 40 parų. Šią dieną šeimininkėms būdavo patariama iškepti 40 bandelių, kad vasarą javai gerai derėtų. Kai kur, ypač Žemaitijoje, manyta, kad šią dieną reikia praleisti savam lizde, t.y., su savo šeima. Tikėta, kad šią dieną kur nors toliau iš namų išvažiavus, užsitrauksi nesutarimą su saviškiais ir su kaimynais.
Sveikos
Grįžom po atostogų. Keli vaikai sakė, kad prasirgo visas atostogas. Dar 5 šiandien nebuvo mokykloje. Serga
Šiaip išsibuvę namie, labai norėjo į mokyklą, bet nepajutau, kad būtų labai atsipalaidavę. Ką suplanavau, tą sėkmigai padarėm

Grįžom po atostogų. Keli vaikai sakė, kad prasirgo visas atostogas. Dar 5 šiandien nebuvo mokykloje. Serga

QUOTE(vai2 @ 2011 02 27, 21:47)
ačiū

QUOTE(zuzanele @ 2011 02 28, 15:17)
Sveikos
Šiaip išsibuvę namie, labai norėjo į mokyklą, bet nepajutau, kad būtų labai atsipalaidavę. Ką suplanavau, tą sėkmigai padarėm 

Kaip tau gerai. O aš šnd vos nenukvakau

Į paštą siunčiu naujai gautos info pamokai - tikiuosi pravers. Artėja auditas ir mums