Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(linastri @ 2011 02 28, 14:59)
sveikutes, jus pradedate dirbti, o mes tik nuo siandien atostogaujam thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif Nesąžininga taip blink.gif biggrin.gif

Sveikos 4u.gif

Aš po savo ligų irgi išsikapanojau į darbelį. Vaikai pasiilgę, o ir aš jų nemažiau ax.gif wub.gif Tik sunkokai, esam atsilikę, vysimės unsure.gif Nors ir buvo pavaduojanti mokytoja, bet žinot, darbas su dveim klasėm yra darbas su dviem klasėm doh.gif Aišku, nekalbu apie tas , kurios nuolat taip dirbate. Jūs jau profės mirksiukas.gif 4u.gif

Kaziukas po pamokų, eisim į miestelio kultūros centrą, prekiausime, šoksime, dainuosime biggrin.gif

Arden, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=stkDaX3v-68
bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikutes, o gal kas turit skaidriu apie verbas?

Ir ar buvo musu paste ar as maisau skaidres apie Kaziuko muge, nes nerandu dabar. Penktadieni mokykloj svesim Kaziuko muge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INEXS: 28 vasario 2011 - 17:31
QUOTE(jugeta @ 2011 02 28, 18:09)

Nerealiai gražu blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš šiandien taip pat pirmą dieną susitikau su vaikais. Visi pasiilgę, baisiai atsilikę, tai dabar suku galvą nuo ko pradėti rytoj dirbti. Pas mus tai visą šią savaitę menų dienos. Šiandien per pertraukas vaikai piešė, grojo muzika; rytoj bus kita veikla, o penktadienį mugė. Taigi šventė visą savaitę bigsmile.gif
Atsakyti
Įkėliau į paštą skaidres su mitybos grandinių pavyzdžiais. Gal pravers per pasaulio pažinimo pamokas ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, įsijungusios į darbą. Noriu paklausti, kaip sekasi su užklasiniu skaitymu? Pas mane po atostogų atėjo beveik visi perskaitę reikiamą puslapių skaičių. Vienas moksliukas pasakė, kad skaitė, bet nieko neatsimena. Ir tai jau ne pirmas kartas. Motina tvirtina, kad tikrai skaito. Bandžiau klausimais tikrinti jo skaitymą. Kažką pasakė, nėra taip, kad visai nieko nežinotų. Ką daryti su tokiais moksliukais, kurie neatsimena? Patarkit.
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 28, 19:19)
Įkėliau į paštą skaidres su mitybos grandinių pavyzdžiais. Gal pravers per pasaulio pažinimo pamokas  ax.gif

As kaip tik siandien sia tema ejau, tai teko piesti lentoje smile.gif
Atsakyti
pas mus klasėj šiand utėlių vėl rado doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 28 vasario 2011 - 19:49
Aš nespėju atsiliepinėt telefonu. Skambina tėvai. Vaikai prasirgo visas atostogas ir dar šią savaitę nebus mokykloje. Gydytojai sako, kad atėjo sirgimo banga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 02 28, 19:21)
As kaip tik siandien sia tema ejau, tai teko piesti lentoje smile.gif

Sveikutės,
Jau senokai bekalbinau. Mes jau po atostogų. Tik gaila, kad nelabai jas pajutau, kažkaip vis tų darbų buvo, tai neteko pailsėti. Vaikai jau klasėje, gan sunku po atostogų pradėti dirbti, o ir sergančių dar yra.

Ruošiamės ir mes Kaziuko mugei. Gal turit kokių lengvai gaminamų kaukių užgavėnėms, kad tiktų pirmokėliams. Įdėkit į paštą, būsiu labai dėkinga. Papjė, tai mums per sunku, o iš dėžių tai nepadarys, nes neturės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 28 vasario 2011 - 19:58
Gal kas turite viktorinos pavyzdžių pradinukmas? Užduotys gali būti įvairios: tiek matematinės, tiek lietuvių. Jei nesunku, pasidalinkite. Ačiū!
Atsakyti